Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do mam dzieci które nie mogą jeść słodyczy?!!

Polecane posty

Gość gość

pytanie do mam dzieci które nie mogą jeść słodyczy?!!

Gość gość
......dlaczego nie mogą lub nie powinny ich jeść?

Gość gość
Bo są niezdrowe.

Gość gość
dziś Życie też jest niezdrowe, a na koniec to się nawet umiera :P

Gość gość
Zęby, większa zapadalność na infekcje, zapychanie pustymi kaloriami i niechęć do wartościowego jedzenia, otyłość.

Gość gość
gość dziś no i super. Ale moje dzieci nie będą otyłe, nie nabawią się próchnicy i nie będą się zapychać na pusto. Nie jedzą też śmieciowego jedzenia - żadnych fast foodów i tym podobnych. Czipsów też nie, nie piją słodzonych napojów. Tak są wychowane i tego się trzymam. I nie narzekam.

Gość gość
dziś Ano nie wiesz, czy nie będą otyłe, choć życzę im jak najlepiej. My też się nimi nie zapychamy, a moje dziecko w wieku 8 lat czytało składy produktów. Jednak nie jestem zwolenniczką "nigdy i zawsze". Ostatnio byliśmy nawet w McD po roku :) I na następny rok wystarczy.

Gość gość
Wiem, że nie są otyłe. I dopóki ja będę miała coś d powiedzenia w tej kwestii, to nie będą. A później? Wolnoć Tomku w swoim domku.

Gość gość
A można miec alergie? Jakieś konkrety?

Gość gość
"pytanie do mam dzieci które nie mogą jeść słodyczy?!! " - no a pytanie brzmi...? rozumiem że pytaniem jest to ".....dlaczego nie mogą lub nie powinny ich jeść? " Nie można było tego napisać w pierwszym poście? Po temacie spodziewałam sie jakiegoś konkretnego pytania, a nie, "pytanie do mam dzieci które nie mogą jeść słodyczy, dlaczego nie mogą lub nie powinny ich jeść? " Dlaczego nie powinny? Bo są niezdrowe. Ale niestety są smaczne i sama lubie jeść więc moje dziecko też je. Dlaczego nie mogą? Bo np mają alergie na jakiś składnik, źle coś tolerują.