Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uważace TAKI prezent od tesciowej na chrzciny ok nie sądzicie że to żenada

Polecane posty

Gość gość

Chrzciny były w sobotę. Wnuczka dostała od swojej babci tylko i wyłącznie medali. Nic więcej. Było mi żal zważywszy na to że na biedną nie trafiło a w zaproszeniu był śmieszny wierszyk: zamiast dawac dziecku misia lepiej sypnij groszem dzisiaj bo niedlugo sa szczepienia na powazne zakazenia grosik wrzucisz nam do spodni bądź lekarza splac w przychodni

Gość gość
ja p*****le:o

Gość gość
I bardzo dobrze, że dała tylko medalik, będzie pamiątka dla dziecka. A to wasze dziecko i nikt nie ma obowiązku was sponsorować.

Gość gość
Łańcuszek z medalikiem to akurat powinien być prezent od chrzestnego, po co dziecku 10 medalików?

Gość gość
O Kuzwa obu to było prowo. W życiu bym takiego wierszyka nie wpisała. W życiu.

Gość gość
Chyba najlepsze prowo jakie ktos wymyślił w ostatnim czasie :D

Gość gość
Za wierszyk, nie dałabym ani grosza, miś najwyżej i grzechotka.

Gość gość
Kurwa ten wierszyk mial byc smieszny ? Chyba dla ciebie kretynko

Gość gość
Autorko jestes żałosna!!! Twoje dziecko to sobie sponsoruj!!! Prezent to dobra wola!!! A wierszyk w zaproszeniu- ŻENADA!!! Ludzi p***bbbbało!

Gość OTVARTA
Hej, z pewnością jako młode mamy szukacie oszczędności. OTVARTA, nowy operator na rynku telefonicznym oferuje abonamenty już od 7,99 zł miesięcznie. Sprawdźcie naszą stronę!

Autorko przesadzilas z tym wierszykiem. Pewnie wszyscy goscie mieli beke. Sama uwazam, ze takim malenstwom daje sie kase i rodzice wiedza jak to rozsadnie wydawadac, ale... po przeczytaniu czegos takiego tez bym kupila dziecku prezent.

Gość gość
Zamiast pisac te glupoty, Wez sie trollu do roboty. Na twego mozgu zakazenia Nie pomoga juz szczepienia... Martwi Cie gotowki brak? Nie martwi pustota makowki .

Gość gość
Sypnij groszem ? Ja nie mogę, taki wierszyk pasuje na zaproszenia na bal charytatywny , gdzie zbiera się środki dla głodujących dzieci w Afryce.

Gość gość
Masakra. Jak można tak napisać gościom. Przecież to był chrzest, a więc prezenty były dla dziecka a nie kaska dla rodziców. Tylko kasa kasa kasa. Jak chcieliście pieniążków trzabylo ochrzcic dziecko i zaprosić tylko chrzestnych. W takiej sytuacji dużo byście nie stracili a więcej może i by się wam zwróciło. Wkoncu o to wam chodziło autorko.

Gość gość
W mojej rodzinie taki wierszyk by nie przeszedł Myślę że goście wogóle by sie nie pojawili

Gość gość
A ja żałuję że mój syn dostał na chrzciny kase, ok 3000 tego się uzbierało. Kupiliśmy mu zabawkę za część i tyle. Jedna osoba pomyślała i dała ryngraf który dziś wisi u młodego nad drzwiami pokoju i jest chociaż pamiątka a pieniądze niemowlakowi nie potrzebne.

Gość gość
gość wczoraj

Gość gość
Autorko sama jesteś żenada. Jak mnie drażnią roszczeniowi, wymagający rodzice...! Prezenty to nie obowiązek, każdy daje to co uważa. Moim zdaniem zwykła kartka pamiątka na chrzest by wystarczyła i obecność gościa. Chrzest to przede wszystkim sakrament, tak samo jak komunia. Chore jest to licytowanie prezentów i kręcenie nosem...

Gość gość
Chrzest to sakrament więc prezent jak najbardziej adekwatny do sytuacji. Jak liczyłaś na kasę albo zabawkę za 300 zł to widocznie się przeliczyłaś bo są jeszcze myślący ludzie nie rozdający kase na prawo i lewo bo tak wypada i ktoś tego oczekuje ...