Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam wierszyka do zaproszenia na imprezę z okazji tego że zaszłam w ciąże

Polecane posty

Gość gość

Czyli tzw. babyshower. Czy macie może jakieś wierszyki o pieniążki do zaproszenia?

Gość gość
Zaszłam w ciążę, róbcie za sponsora Na przyjęciu sypnijcie do wora. Wiem, że to przegina, Ale muszę opłacić prywatnego gina.

Gość gość
Goście drodzy, goście mili, Radość byście mi sprawili. Zamiast body dawać parkę, Sypli byście na cesarkę. Zamiast śpiochów, pajacyków, Dali byście po grosiku Bo pieniążków nam potrzeba By nie brakło nam do chleba.

Gość gość
Zaszłam w ciążę -osiągnięcie Więc zapraszam na przyjęcie. Lecz z okazji tego swieta Już nie myślcie o prezentach Tylko kaski dajcie trochę Bo jak nie to strzelę fochem.

Gość gość
Gdybym dostała takie zaproszenie z prośbą o pieniądze to gwarantuje, że kupiłabym najgorszy badziew i wręczyła go z szyderczym uśmiechem.

Gość gość
wiecej pokory i ostroznosci by sie przydalo, zeby dziecku krzywdy nie zrobic swoja pewnoscia siebie i bezczelnoscia wobec ewentualnych gosci.duzo kobiet z obawy o dziecko nikomu nie trabi przez kilka miesiecy, ale niektore oglaszaja na fejsie ze sie @ spoznila o dwa dni i zdjecie pozytywnego testu a potem usg jako profilowe i komentarz dajcie kase

Gość gość
12.26 - :D :D

Gość gość
Zaszlam w ciążę - osiągnięcie niesłychane a więc musi być posmarowane ! Ale goście moi mili proszę byście bez kasy nie przychodzili!

Gość gość
Goście drodzy zaszlam w ciążę, przydałby się mi pieniążek, już niedługo będę rodzić wiec bez kasy nie przychodzić!

Gość gość
Dla mnie w Polsce ten baby shower jest jeszcze nowością, ale w USA to podobno tradycja i z tego co wiem to nikt tam nie przynosi pieniędzy, tylko prezenty dla malucha i mamy

Gość gość
Po co wierszyki. Zrob bilet wstepu na impreze np. 100 zl.

Gość gość
Nie mam nic do takiej imprezy ale gdybym distala wietszyk o kase na pewno b6m nie przyszla. Na takue imprezy ktire sa jednak w Polsce mwlo popularne kupuje sie dribne upominki dla dziecka a nie prosi o kase.