Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamakama789

prosze o pomoc z mężem staramy sie o dziecko

Polecane posty

dzien dobry staramy się z mężem o dziecko długość cyklu 27 miesiaczke miałam 6 kwietnia cztery dni ,14 i 15 kochalismy się we wtorek 17 strasznie pobolewały mnie jajniki czy jest możliwość ze bedę w ciąże .bardzo chce mieć drugie dziecko ale mąż pracuje w dwuch tygodniowych delegacjach i ciężko .czy jest jakaś szansa ze mogę zajsc

Gość gość
Nie ma takiej szansy. Skoro cykl 27 dni, a okres 6 kwietnia, kolejny wypadnie 3 maja. Owulacja jest 14-15 dni przed krwawieniem, zatem ok. 18-19 kwietnia była owulacja. Seks 14 i 15 kwietnia - 4 dni przed owulacja, plemniki tyle nie przetrwały.

Gość gość
Ja mam regularne cykle 26 dniowe. Zaszlam w ciaze w 8 dniu cyklu, dwa dni po okresie.

Gość gość
Niestety nie pomogę heh z mężem się staracie? Kurcze zeby to z sąsiadem to jeszcze ale z mężem?!

Gość gość
to może pomoc będzie polegać, że ktoś zrobi ci tą ciążę wtedy, kiedy męża nie ma?

Gość gość
Kup test na owulacje to będziesz wiedzieć kiedy masz dokładnie dni plodne. Mi pomogło.

Gość gość
Do wypowiedzi wyżej. Mąż pracuje na zmiany więc nie zawsze jest jak by to nazwać dostepny ;)

Gość gość
tak chcesz mieć 500+, że aż prosisz o pomoc na forum, nie masz sąsiada