Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna w ogole byc kobieta heteroseksualna?

Polecane posty

Gość gość

Meczyc sie w lozku obok spoconego i owlosionego samca ktory ciagle chce dominowac i namawia dziewczyne na jakies oblesne albo bolesne rzeczy w lozku by podniesc swoje samcze ego. Seks z kobieta jest lepszy i o wiele mozna sie lepiej dogadac razem na kazdej plaszczyznie.

Gość Szybkibil
twoja stara

Gość gość
Dokładnie, szanująca się kobieta brzydzi się mężczyznami

Gość gość
Żal... czyać i wogóle zastanawiać się. Jesteś paskudną, grubą, obleśną lesbą i się rozwodzisz nad nornalnymi ludźmi czemu są normalni. W... aj!

Gość gość
Ja sie brzydze I nie lubie innych kobiet A faceci sa dla mnie jak narkotyk Takze nie miez wszystkich swoja miara

Gość gość
Nie jestem gruba ani brzydka. Jestem normalna dziewczyna. A to co pisze to prawda ,niestety. Ile sie naslucham od kolezanek hetero na temat ich facetow.. Chca tylko dominowac kobiety. Wymyslaja jakies anale, spusty na twarz.. Chca by kobieta byla podwladna, by nie mogla nigdzie wychodzic najlepiej a on moze wszystko. Lepiej byc z inna kobieta :)

Gość gość
glupia flondro gdyby nie to, nie bylo by cie na swiecie

Gość gość
Musicie odrazu mnie homofoby wyzywac?

Gość gość
To że ważę 90 kg nie powinno was interesować. Faceci się mną nie interesują ale kobiety owszem i chce zostać z kobietą i to właśnie nie dlatego że samce się nie interesują ! Takie mam odczucia że z kobietą jest o wiele lepiej.

Gość gość
Mnie życie nauczyło, że faceci to ch*je, zostałam prawie zgwałcona podczas snu, na szczęście się obudziłam, raz wykorzystana pod wpływem alkoholu kiedy też byłam praktycznie nieprzytomna i nie wiedziałam co się na świecie dzieje i było kilka innych prób wykorzystania mnie po alkoholu ale na szczęście się nie dałam. Dziewczyny nigdy mnie nie skrzywdziły, są o wiele czulsze i urocze. Uwielbiam z nimi flirtowac. Do facetów mam wstręt i moje libido spada do zera kiedy o nich myślę.

Gość gość
Mnie nikt nie chcial zg****ic ale mezczyzni sa okropni..