Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Tłumaczysz się chłopie. Po prostu ją olałeś i ona ma teraz depresję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 To prawda :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Gadaj ze mną co robisz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 M co ty gadasz spać nie możesz inninym daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Do tej się nie odezwał, za to nową k***e 18 lat przyjął na fb, ciekawe czy też się gapiła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Powodzenia stary. Uważaj żeby cię nie w******** na kasę. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Dziewczyny szczerze chciałybyście być z takim przegrywem i tchórzem który boi się zagadać do dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Śniło mi się dzisiaj , że ją pocałowałem. Szkoda, że to tylko sen... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 jesli tak szybko sie zniechecila to jej nie zalezy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Wiem że to wszystko moja wina, jestem frajerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 wina rozkłada się na dwoje, troje i więcej to rzadko ktoś jeden jest winien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Ja miałem okazje to nic nie zrobiłem pewnie dlatego mnie olała i się nie dziwię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Lepiej powiedz prawdę co ty z tą kobietą masz... te relacje są nader dziwne, bardzo dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 1. Jeśli ktoś z kimś nie rozmawia znaczy, że ma żal o coś. 2. Nerwowe triki, naskakiwanie = kumulowanie negatywnych emocji 3. Brak entuzjazmu na powitanie świadczy jedynie o wymuszonych relacjach x Trudno wywnioskować o co chodzi... Prawdopodpobnie dowalałeś jej nieżle... i teraz rozpaczasz prawdziwy mężczyzna, co nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Zakochał się w niej, a ona nie była łatwa, lecz on pokazywał jej kto tu rządzi i wystarczy... oto: rozwiązanie zagadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Chce to jakoś naprawić póki nie jest za późno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Chyba ją urazilem brakiem inicjatywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 czy kochasz ją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Całkiem możliwe, myślę o tym jak mi się śniła.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Jak ci się snila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Zadzwoniłem do niej i była niemiła, czy to ona dzwoniła.. już zapomniałem. A potem byłem pod jej drzwiami i miałem ze sobą czerwony parasol, spodobał jej się więc go jej dałem. Chwilę później byliśmy u niej i siedzieliśmy na łóżku chciała mi podziękować za prezent i czekała na całusa w policzek ale ja pocałowałem ją w usta a sa chwilę weszła moja matka i nam przerwała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Twoja matka była u niej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 We śnie tak było, idiotyczne ale cóż... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Autorze, ty jesteś poważnie w niej zadużony to jest już miłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Może to jakiś symbol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Teraz już jestem w jej oczach nikim zapewne. Słabym leszczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Autor jest maminsynkiem, z mamą na randki chodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 25, 2018 Myślicie że z jej strony to już koniec, czy tylko ostrzeżenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Ale co ma być ostrzeżeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 26, 2018 Ignorowanie, olewanie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach