Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nianię przeceniaja swoje uslugi

Polecane posty

Gość gość

Nianię moim zdaniem żądają za dużo w Bielsku chcą 15 zł za godzinę A jedynym kryterium jest kilkuletnie doświadczenie ciekawe kto zarabia tyle by zapłacić 15 zł za godz przy pełnym etacie

Gość gość
Ktoś kogo stać na normalną nianię. Nie stać Cię - nie bierz, albo weź najtańszą tylko potem się nie dziw jak dzieciak cały dzień spędza przez tv.

Gość gość
Nianię? Haha! Autorko idiotko - liczba mnoga: nianie.

Gość gość
A Ty chciałabyś się opiekować dzieckiem za 5-7 zł? My swojej niani płacimy właśnie 15zl/h plus kupujemy bilet miesięczny. Tylko opieka nad dzieckiem.Uwazam,ze stawka nie jest krzywdząca.Jednak wiem,ze Pani bardzo dobrze zajmuje się dzieckiem,mała szaleje za nią.Niania to dla nas członek rodziny,wiec zalezy nam tez zeby czuła się u nas dobrze.

Gość gość
Mam lepiej, mieszkam w miescinie 9tys mieszkańców na Lubelszczyźnie i wzięłam panią do sprzątania. Po skończonej robocie pytam się ile mam zaplacic (zazwyczaj wołają 10zl/h ale ja daje 15zl), a ta ze bierze 25zl za godzinę... pracowała 8h i chciała 200 zł... byłam w szoku, skoro tyle bierze to pewnie ma działalność i przez podatki, poprosiłam o rachunek w takim razie, a ona z pretensjami do mnie...

Gość gość
16:22 Ale takie rzeczy to chyba się ustala przed, co? :D

Gość gość
Po co płacicie obcym babom za to, co powinniście robic wy? Nie rozumiem, wadzą wam te dzieci czy jak?

Gość gość
Skoro taka cudowna praca być niania to nic nie stoi na przeszkodzie aby samej zostać niania.

Gość gość
16;42 Toż one od wlasnych dzieci uciekają a do obcych się nagle garną? Zawsze mnie dziwily osoby co pilnuja dzieci za pieniądze. No bo skoro to tak kochają to czemu nie pilnują wlasnych dzieci? Każda niania jest moralnie podejrzana.

Gość gość
Czyta się w internecie o roznych przypadkach znęcania się nad dziećmi przez takie nianie. Nie boicie się?

Gość gość
gość dziś Akurat ja nianią nie jestem, ale pracuję z dziećmi, swoich nie mam. I wcale dzieci nie kocham - po prostu póki co wolę pracę z nimi niż z większością dorosłych. I co to za porównanie - lubisz np. tworzyć coś z dzieckiem, bawić się, chodzić na spacer przez kilka godzin tzn. że musisz lubić bycie matką 24h/na dobę? :D No sama pomyśl.

Gość gość
15 zł/h to już zaczyna być standard nawet w tych najmniej płatnych zawodach, np przy pracy na produkcji tyle dają, więc dlaczego niania ma brać mniej skoro ona musi jeszcze np znać angielski.