Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynajęcie mieszkania

Polecane posty

Gość gość

Hej , pisze do was o zapytanie na temat wynajęcie mieszkania i zwierzęta w nim. Od 3 miesięcy około wynajmujemy mieszkanie kiedyś się wprowadzaliśmy właścicielka zgodziła się na naszego kotka , chodz nie była zbyt chętna gdyż wcześniejsi lokatorzy nasi znajomi którzy mieszkali mieli psa i kota i śmierdziało i ogólnie nie było zbyt tam przyjemnie i właścicielka się bała ze znami tak będzie , kotek nasz jest czyścioch robi do kuwety minus jest jego ze jest nie jest wykastrowany i w nocy śpiewa , obok mieszkają sąsiedzi (niezbyt się lubimy) ale jak narazie nie było skarg na niego staramy się żeby nie broil i był cicho , w poniedziałek będzie wykastrowany i liczymy ze przestanie płakać , ostatnio myślimy o piesku maltańczyk lub s**tzu lecz boje się co na to właścicielka , czy się zgodzi , i nie wiemy czy pies i kot to nie zaduzo na dwu pokojowe mieszkanie , co o tym myślicie może macie podobna sytuacje ? :)

Gość gość
Jeszcze dopisze ze właścicielka powiedziała nam ze jest bardzo zadowolona ze mieszkamy i wynajmujemy mieszkanie bo jesteśmy bardzo odpowiedzialni i dbamy o porządek mieszkania i klatki schodowej , a wcześniejsi osoby które tam mieszkały nie dbały o zwierzęta ani o czystość w mieszkaniu i był przez to straszny smród.

Gość gość
najmujecie. wynajmuje to włascicielka porozmawiaj z nią, dziecinna panno

Gość gość
Czy wynajęcie coś da skoro mogą przyjść też do pracy.

Gość gość
Dziecinna panno ? Serio ? Proszę Pana bo kultura chyba jeszcze wypada , Dzecinna może jestem bo kocham zwierzęta i przy nich zachowuje się jak dziecko. Ale już zastara jestem żeby myśleć dziecinnie w życiu pytam się o wasza opinie a nie krytykę mojego zachowania dziękuje