Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

36 lat i nigdy nie byłam zakochana

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się czy jest więcej ludzi takich jak ja, czy jestem absolutnym ewenementem ? Naturalnie jak wszyscy chodziłam do liceum, na studia, potem praca jedna, druga, imprezy, spotkania firmowe, prywatne etc i nigdy nie zdarzyło się, żebym się zakochała. Naturalnie byłam w związkach i bywałam zauroczona, ale to nie było takie uczucie, o jakim mogę z całą pewnością powiedzieć, że to "miłość"., tak jak np. opisują to moje koleżanki, które były zakochane. Z partnerami wiązałam się na zasadzie zauroczenia i że było mi po prostu z nimi dobrze - dobrze się rozumieliśmy. Jakoś do tej pory mi to bardzo nie przeszkadzało, jednak ostatnio spotykałam się ze znajomymi, którzy dużo opowiadaja o swoich "miłościach" i opisują to tak, jak ja bym nigdy nie mogła powiedzieć o sobie. Czy ktoś jeszcze ma podobny "dylemat"?

Gość gość
Nie jesteś ewenementem aczkolwiek dziwologiem z pewnością.

Gość gość
Przynajmniej bylas w zwiazkach, nie jestes dziewica itd. jestes normalna wg mnie

Gość gość
Ja tez tak mam, z tym ze 26 lat i nigdy nie vtlam zakochana. Nawet jakoś specjalnie zauroczona nie byłam. Albo ktos mi sie podobal albo nie. Tworzylam związki oparte na watlych fundamentach, w każdym byłam później nieszczęśliwa i sfrustrowana. Myslalam ze Nie ma takich osób jak ja a Ty jesteś 10 lat starsza i to samo, kto wie może nigdy się nie zakocham :( zburzylas resztki moich nadzieii :( życie jest do d...y!

Gość gość
Ja 41 byłem zakochany ale nie byłem z nikim.

Gość gość
Miłość nie wszystkim jest pisana ale myśl pozytywnie może i dla Ciebie jest zarezerwowa. Pozdrawiam i życzę spełnienia

Gość gość
Ludzie więcej wiary w siebie i swoje szczęście!!! Co z wami

Gość gość
Miłość a zakochanie to dwie różne sprawy.

Gość gość
Wytłumacz mi jakie są różnice między tymi dwoma uczuciami., bądz tak dobry forumowiczu;)

Gość gość
No wiesz. Chyba nie masz 12 lat by nie znać różnicy.

Gość gość
Miłość to dojrzałe uczucie w które przekształca się zakochanie. Czasem a nawet często zakochanie się kończy i nid zostaje nic... To tak bardzo po krótce.

Gość gość
Jeżeli miłość zależałaby od dojrzałości to nie byłaby darem. Takie moje zdanie i nie mam 12lat

Gość gość
Zakochanie to silne zauroczenie kiedy idealizujemy dana osobe, chcemy z nia spedzac duzo czasu, dobrze nam w swoim towarzystwie i do tego pociaga nas sekaualnie. Milosc to prawie to samo ale dochodza inne uczucia takie jak martwienie sie o druga osobe oraz chec zeby ta osoba byla szczesliwa