Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odeszłam od narzeczonego i żałuję. Co zrobić żeby wrócił?

Polecane posty

Gość gość
Watpie. Nie masz pojęcia czym jest miłość. Zdradziłaś męża i nie ma powrotu. Ponosisz konsekwencje swoich wyborów proste jak drut.

Gość gość
To nie prowokacja :-( Nie wiem co mam napisać bo tyle tu negatywnych komentarzy :-O

Gość pitson93
Wiesz... jako facet pewnie bym Ci z czasem wybaczył, ale tak, że po dłuższym czasie, był bym dla Ciebie wyrozumiały, utrzymywał bym z Tobą kontakt, był bym nawet dla Ciebie oparciem w krytycznych sytuacjach, bo to nie jest trudne... ale jako, że stukałaś się już z innym i zakładam, że robiłaś mu laskę, to bym się Ciebie brzydził. Tak! Nie interesuje mnie co dziewczyna robiła przede mną ale co robiła w trakcie... Byłem ja, potem inny a potem ja?? Jak Ty to sobie wyobrażasz?? Byłem OK, potem jakiś inny Cie walił a ja mam po Tobie poprawiać?? Ohyda....

Gość gość
Tak kończą gupie pisdy

Gość gość
Nie wybaczy ci tego i dobrze , teraz pozna miłość swojego życia a ty będziesz się bujać od jednego do drugiego roochacza, coś życiowa lekcja

Gość gość
Za głupotę się płaci moją droga, takim ludziom jak ty nie można już zaufać drugi raz , jak cię lovelas kopnął w doope to chcesz wrócić na stare śmieci ;) nie da się zjeść ciasto i mieć ciasto , naucz się pokory życiowej najpierw

Gość gość
Wiesz co ja bym zrobił ?? Wróciłbym do ciebie ale tylko po to żeby się na tobie zemścić ;-)

Gość gość
16:38 jesteś takim samym debilem jak autorka , " mszcza się słabi " - i to jest bardzo prawdziwe , mnie też zdradził facet ale życzę mu jak najlepiej , byle zdala ode mnie

Gość gość
Słaba to ty jesteś skoro poroże miałaś jak stąd do San Francisco ;-)

Gość gość
Ludzie bez honoru się mszcza, małe słabe gremliny bez charakteru

Gość gość
Tak dać sobie doprawić rogi a następnie nasrać na głowę ;-)

Gość gość
Nikt ci się nie każe mścić ROGACZKO ;-) Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie ;-)

Gość gość
W sumie jak jesteś taki msciwy to się nie dziwię że cię zdradzają , bo dobrych ludzi szkoda , mszczenie się jest dla malutkich ludzi bez osobowości , tylko silni potrafiaja wybaczyć

Gość gość
Nikt nigdy mnie w życiu nie zdradził ;-) Mam tą samą partnerkę od 5lat ;-)

Gość gość
W sumie to smutne że żyjemy w państwie gdzie kobiety mają większe jaja i honor od facetów , bo nie bawią się w intrygi i knucie żeby podlechtac swoje małe zgnile ego

Gość gość
G****o prawda ;-) Kobiety są na pewno bardziej mściwe niż mężczyźni ;-)

Gość gość
No ja się nie bawię w zemsty na nikim bo to poniżej mojej godności , nie będę z siebie robić desperatki ale skoro lubisz robić z siebie pośmiewisko to się mscij xD

Gość gość
"XD"... Z gimbazą nie ma co dyskutować ;-) 🖐️

Gość gość
Myślę że już nie wróci , nie sądzę żeby ktoś ryzykowal że ci znowu odbije

Gość gość
Nie chodze już dawno do gimnazjum , a nawet gdyby to siara że takie dziecko by miało więcej rozumu niż ty xD

Gość gość
Mszczeniem się na kimś tylko udowadniasz że jesteś nikim i że dobrze że cię zdradziła , można żałować zdrady ale tylko wtedy gdy ten człowiek na to nie zasłużył

Gość gość
zrób mu loda. Dobrze zrobiona laska zmiękczy każdego faceta i nie wypluwaj tylko połknij z uśmiechem

Gość gość
Tak ?? Nikim to jest ona bo żałuje tylko i wyłącznie dlatego że ją kopnął w doopę ten drugi ;-)

Gość gość
W życiu różnie bywa , zrobiła co zrobiła i tyle ona i tak teraz została sama , to chyba co najgorsze może człowieka spotkać

Gość gość
C***ja prawda. Przejechać się w ten sposób na ukochanej osobie to dopiero musi być ból

Gość gość
17.11 najgorsze ze została sama? Nie no myslalam ze są gorsze rzeczy np utrata zdrowia, ale faktycznie dla niektórych kobiet które Nie potrafią żyć bez męskich gaci to nieposiadanie faceta to największą życiową tragedia :D

Gość gość
Dziurska przepchane przez imprezowego fagasa? Płyny fizjologiczne nieraz połknięte? To nie dziwne, że były narzeczony cię nie chce. Kto by chciał taki wtorek na nasienie? Kontynuuj obecny trend z jakimś nowym tymczasowym roohaczem. Tyle tylko szczęścia mu i sobie możesz dać.

Gość gość
Wszystko kiedyś mija (mnie też zdradził narzeczony ) i wiesz co ? Jestem dumna że zachowalam twarz , honor jest najważniejszy