Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa osobu kotre weekendy spedzaja w domu

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak mam.W weekendy nie ma co robic.Wiec siedze w domu.Nie mam zadnego celu by wyjsc domu.Jedynie do sklepu na chwile

Gość gość
Ja niestety w pracy w weekend. Właśnie wróciłam i marzę o kawie i odpoczynku na tarasie. Takie ciepło dlaczego siedzisz w domu?

Gość gość
a gdzie tu isc.? a nie lubie chodzic bez celu po ulicy.W tyg. ma sie obowiazki, praca dom dziecko.i jakos jest inaczej. a w wekeend nic mnie nie goni,i potrafie przesiedziec w pizamie.

Gość gość
Mi się zdarza dość często - ale nie mam dzieci, psa itp. Z reguły wtedy siedzę jak się oszukuję "w ten weekend nadrobię zaległości w pracy, poczytam książki, wysprzątam dom" itd :D A potem oczywiście lipa i zrobię może 10% tego co zaplanowałam :P

Gość gość
ja siedzę z dzieckiem w domu, bo jak wyjdę to dziecko zechce loda, napój a nie dostaję 500+ i mnie nie stać na takie luksusy

Gość gość
Niestety tak

Gość gość
Masz dziecko I siedzisz z nim w domu?nie mozna wyjsc na spacer,pojechac do lasu,nad wode? Na lody,wycieczke za miasto,rowery,rolki,hulajnogi A wieczorem do znajomych lub do kina..lub na spacer z inna mama I waszymi dziecmi??

Gość gość
A po co sie spinać i gdzies chodzic. Do galerii teatru kina. Niektorzy są domatorami i to lubia. Ja też nie musze nigdzie wychodzić wole gośći zaprosić do domu. Zreszta z małym dzieckuem to można isc na plac zabaw albo jakąś salę. Nie widzę przyjemności w zwiedzaniu z małym dzieckiem. Wolę pojechac gdzies na weekend gdzie jest fajne miejsce do spacerowania, sale zabaw i basen. Teraz na majówkę jedziemu do Mikołajek do Gołebieskiego. Dodam że mam dom z ogródkiem i naprawde mi tu dobrze nie musze co weekend gzies wychodzic.

Gość gość
Ja majac dziecko wychodze z nim dwa razy dziennie,w rozne miejsca Gdzie nas akurat poniesie...:-)

Gość gość
Ja tez siedzę w domu. Nie mam z kim wyjść.

Gość gość
mam juz starsze dziekco ktore samo gania pod dworzu corka 5 klasa.

Gość gość
też siedzę w domu bo nas nie stać na wyjście, bo też nie mamy 500+

Gość gość
samemu trz mozna chodzic,wazne zeby nie siedziec I nie gnusniec w domu

Gość gość
Ja z corka dwunastoletnia chodze na zakupy ciuchowe,na rolki,na obiadek,spacer z psem,do kina,na wystawy,targi ksiazek Mozliwosci jest wiele,naprawde Trzeba tylko chciec I ruszyc tylek z domu...

Gość gość
Ja nie znosze siedziec w domu,nawet sama chodze.

Gość gość
też nie znoszę siedzenia ale jak mam odmówić dziecku loda, wolę nie wychodzić

Gość gość
Ja mam psa wiec w weekendy maz siedzi z corką a ja jadę z przyjaciolka pod miasto do lasu z naszymi psami. Szwendamy się tak pol dnia.

Gość gość
Znowu te teksty o 500 plus. To po co wam te dzieci jak was na nie nie stać? 500 plus dziś jest,jutro może go nie być...

Gość gość
Jak pogoda taka jak dzisiaj sloneczko cieplo milo to oczywisscie jedziemy gdziekolwiek nad wode robimy ognisko grilla cokolwieki odpoczywamy z dala od calego swiata. Raczej bez dzieci bo one nie kumaja takich rzeczy 10 i 13 lat. Wtedy naprawde odpoczywamy

Gość gość
do gość dziś - bo kuźwa masz co żryć z 500+ i jesteś taka mundra a innym biedniejszym co nie dostają 500+ się dziwisz, małpo

Gość gość
gość dziś 18.10 Mam co jeść bo pracuje a 500 plus nie biorę,ale w końcu ty wiesz lepiej. Dziwię się,bo kiedyś nie było tego programu i wyobraź sobie,że ludzie jakoś żyli i utrzymywali dzieci. Może zamiast jęczeć poszukaj jakiejś pracy i będzie cie stać na jedzenie i coś dla dziecka.

Gość gość
Ja też nie wychodzę, bo jak pójdziemy w miasto to dzieciak stara się ciągle na coś naciągać, masakra ;/ już jest w szkole podstawowej a nie pojmuje, że pieniądze z nieba nie spadają

Gość gość
dość dziś - n o to własnie idź małpo i zapytaj się pisowców po wuj dają innym 500+ jak m aja dzieci to niech zmienią pracę na lepszą jak im brakuje. Twoje głupia wypowiedz działa też w drugą stronę, po co jest 500+

Gość gość
Ja lubię siedzieć w domu.

Gość gość
18:51 500+ daja sierotom z najnizsza krajowa :D

Gość gość
jak ma sie dochód 800 zł na osobę to już się nie należy, no to weź sobie idiotko mając 1600 zł wynajmij mieszkanie i wyżyw się we dwie osoby tj. matka i dziecko, a bogaci np. ministrowie, posłowie mający nawet po 500 tys. miesięcznie dostają na drugie i kolejne dziecko, i to jest idiotko sprawiedliwe według ciebie

Gość gość
To jest idiotyzm. Wybraliście idiotow, to macie.