Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwny ból , jak się go pozbyć kto pomoże?

Polecane posty

Gość gość

Moje cykle są bardzo nieregularne trwają nawet 50 dni . Mój ostatni okres trwał tylko dwa dni było to bardziej plamienie taka sytuacja zdarzyła mi się pierwszy raz , że był on tak bardzo krótki myślałam że jestem w ciąży bo długo nie miałam miesiączki ,ale zrobiłam trzy testy i wyszły negatywnie. Największym moim problemem jest ból podbrzusza zaczyna się on w prawym boku promieniuje do pępka oraz wzgórka łonowego . Zmagam się już z tym bolem od ponad roku miałam robione USG i badanie ginekologiczne , ale nic nie wyszło . Jutro mam kolejną wizytę i nie wiem czy jest ona znowu nie na marne bo lekarz ostatnio dziwnie na mnie popatrzył , że udaje a niestety przychodzą takie bóle że nie mam siły chodzić to tak jakby ktoś dźgał mnie nożem w brzuch . Czy któraś z was tak ma lub miała?

Gość gość
Bardzo nieregularne cykle które trwają nawet 50 dni do tego silne bóle i ostatnio tylko 2-dniowe ''plamienie'' - to nie wróży nic dobrego. Jeśli lekarz znowu nic nie wykryje i cię spławi to idź do innego ginekologa.

Gość gość
zrób wymaz zcewki moczowej i pochwy możliwe że masz baterieo której nie wiesz niestety testy zrobisz tylko prywatnie i odpłatnie poszukaj dobrego ginekologa testy zrób na choroby weneryczne i wirusy bakterie