Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne,ze facet...

Polecane posty

Gość gość

..wypisuje do obcych bab np.na fejsie czy portalach erotycznych i zachęca je dobwysylania fotek,komplementuje biust,mówi ze są seksowną i co by z nimi zrobił? Bo mój facet,no raczej juz były facet twierdzi,ze to nie zdrada i chce go odizolować od wszystkiego zabraniając mu tego.Dla niego to nic złego i nie rozumie,ze mnie to boli.

Gość gość
no właśnie :( a on się ze mną kłóci,ze to ja mam problem ze czytam te wiadomości i to ja wszystko psuje.

Gość gość
Zerwij z tym roochaczem bo do niczego dobrego to nie prowadzi

Gość gość
To jest zdrada

Gość gość
Ja tez mu mowie,ze to zdrada.Nie fizyczna,ale psychiczna bo fantazjuje o innych i do nich wypisuje żeby cos pokazały i je jeszcze podkreca. A on bezczelny na mnie,ze moje cycki ma na codzien to nie będzie mi przecież pisał żebym mu zdjęcie wysłała.Masakra

Gość gość
A te baby do których pisze to w dodatku starsze i niezbyt wygledne.

Gość gość
Jak jestem zakochany to nie interesują mnie inne kobiety

Gość gość
Nadal frajer twierdzi,ze jest ok i chyba za wcześnie się zwiazalismy skoro mi to przeszkadza.

Gość gość
Nie dramatyzuj.

Gość gość
Ja bym takiego palanta kopnela w 4litery i do widzenia,weź dziewczyno odpuść sobie takiego feahera szuka przygód i ma cię gdzies

Gość gość
twierdzi,ze mnie kocha ale go ograniczam haha... Jutro ponoć ma się wynieść,bo przecież życie spędzone na pisaniu z obcymi w necie jest bardziej interesujące niż niby miłość :)

Gość Lo89
Nie uważam, że do normalne. Ja swojego faceta sprawdziłam w inny sposób: kupiłam dyktafon w pendrive i zainstalowałam go do lapka, z którego obydwoje korzystamy. No i okazało się, że to był świetny zakup, wszystko się wyjaśniło bardzo szybko. Już nie zatruwam sobie życia nieuczciwym partnerem - jestem szczęśliwa z inną, wspaniałą osobą. Sprzęt detektywistyczny kupiłam tu: http://sternal.co/kategoria-produktu/podsluchy - polecam:) Nie męcz się już z tym mężczyzną i zacznij normalnie, szczęśliwie żyć!