Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci dziś to hipokryci: masz nie kląć, bo nie przystoi kobiecie, ale zarabiaj

Polecane posty

Gość gość
kobiety to idiotki

Gość gość
kloccie sie dalei i udowadniajcie sobie dalej, ktora ma wieksze ego

Gość gość
śmieszne jest to jak kobieta pisze, że kobiety są głupie.

Gość Mama Julci i Antosia
19:08 A o ktorej mama wracala z pracy a o ktorej wracasz ty? Myslisz, że w 3 godziny dzieci wychowasz? Jesteś niepoważna...

Gość gość
Nie widać nowych wpisów?

Gość gość
Każdy ma prawo wyboru. Najważniejsze,że matka jest szczęśliwa,bo szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko.

Gość gość
TEMAT ZAMKNIĘTY.

Gość gość
Mama Julci i Antosia A ty jesteś poważna? Poczytaj swoje wcześniejsze wpisy i odpowiedz. Zarzucasz innym,że mają jedną wizję daleko odbiegającą od twojego toku myślenia. My mamy być tolerancyjne,ty już nie musisz, prawda?

Gość gość
A teraz jedne do garów a drugie do pisania zaległych raportów. To jest męski świat i zapamiętajcie to sobie.

Gość gość
gość dziś Dokładnie w Japonii mieszka się w bardzo małych mieszkaniach i nikt nie narzeka. xx Najpierw sie zorientuj czy nie narzekaja, a potem pisz :) W Japonii nie maja wyboru, bo nie maja miejsca na budownictwo ! Wyspy sie nie powieksza, trzesienia ziemi itp. i buduja wzwyz.. a ludnosci przybywa.

Gość gość
Mama Julci i Antosia A co zrobisz jeżeli twoja córka w przyszłości postanowi połączyć dom z wychowaniem dzieci? Odwrócisz się od niej?

Gość gość
Ty, mamo Julci i Antosia idź wreszcie się zajmij tymi dzieciakami, bo póki co to Twoje wychowywanie sprowadza się do siedzenia na kafe i pieprzenia jak to im czasu dużo poświęcasz. Ty masz serio niezły problem ze sobą.

19:49 Ja nikomu nie bronie isc do pracy. Ja ostrzegam o konsekwenxjach bo niestety znam je z wlasnego podwórka. Nigdy nie zalowalam, że rzuciłam studia przed dyplomem i poswiecilam się rodzinie. Moja mama zaś żałuje, że nie poświęciła mi czasu. Ja z nią kontaktów nie utrzymuję, ona i ojciec czasem próbują. Nie chcę ich znać. Obojga. Nie chcę ich pomocy, ich czasu. Jest o 24 lata za późno. Więc zastanówcie się- czy ta wasza kariera jest tego warta?

20:10 Moje dzieci właśnie piją mleczko wiec mogę pisać na kafe. Wy też tu piszecie. Z tym, że ja napiszę kilka zdań i zajme sie dziećmi a wy pojdziecie do pracy, na siłkę czy basen.

Gość gość
Jak świat światem matki pracowały i będą pracować i jakoś nie słyszałam żeby ktoś miał z tego powodu traume. Twierdzisz,że matka cie zaniedbywała, w innym wpisie z kolei okazuje się,że poświęcała ci weekendy. Ojciec pracował i zajmował się domem a jedyne co go spotyka z twojej strony to pogarda. Smutne. Jakbyś się czuła gdyby twoje dziecko tobą pogardzała bo inne mamy pracują a ty siedzisz w domu?

dziś Taka sytuacja nie jest możliwa. Wychowam moje dzieci tak, by były szczęśliwe. Tak, matka poświęcała mi weekendy i jakiś czas po pracy, ale stanowczo za mało, by móc stworzyć jakąś więź. Bo jak ktoś wraca o 17 a dziecko idzie spac o 21 z czego jeszcze minimum godzinę ze swoim durnym kundlem łaziła po parku z innymi psooszołomami a do tego lubiła wychodzić do sąsiadki " na chwileczkę" bo to były przyjaciółkami. Doliczmy czas na jedzenie, potrzeby fizjologiczne, jakies zmywanie i oporządzenie mieszkania i wychodzi naprawdę niewiele czasu. Nigdy nie utuliła mnie do snu, po kapieli i kolacji zostawiała mnie samą w pokoju a sami z tata spali z tym swoim zasranym kundlem, ja nigdy nie miałam wstępu do łóżka rodziców! Każdy spacer kończył się na tym, że latała z tym burkiem j*****m po podwórku i rzucała mu piłeczkę i jeszcze na siłę chciała mnie tym zainteresować. " No dawaj, rzuć mu". Zachwycała się tym durnym psem jak nienormalna. Jak ja dostałam piątkę ( a dostawałam same piątki!) to tylko gratulowała ale jak pies zrobił stójkę czy wykładkę to piszczeli z ojcem: a kto to taki mądry? a kto jest takim mądrym pieskiem? Jak ojciec miał wywiadówkę i wracał później i mama gotowała to obiad to przeważnie zrobiła jakiś schabowy na odwal ale dla pieska to codziennie mięsko gotowała to ten zasraniec nie zjadł odgrzanego z poprzedniego dnia.

Gość gość
dziś Dawno się tak nie ubawiłam jak podczas czytania tego. Ty jesteś zazdrosna o psa bo spał z nimi łóżku? Serio? Masz żal do mamy bo chodziła do sąsiadki? Czy w Twojej idealnej wizji życia z mamusia wypuszczasz ją chociaż do wc czy też ma walić w pieluchę?

Gość gość
Zrozumiałabym gdyby nawet weekendów ci nie poświęcała,ale tu jest inna sytuacj. A ta pogarda w stosunku do ojca? Niewyobrażalne.

Gość gość
Nie no laska ewidentnie ma zrytą banię. Nie ma co w ogóle z nią dyskutować. Ja to tylko współczuję jej dzieciom. I to bardzo.

Gość gość
Kobieto, Ty powinnaś się leczyć.

Ja tam nie pracuję bo od tego jest chłop, żeby zarabiać. Karmię piersią moją trzydziestojednomiesięczną Amelcię i nie przystoi mi iść do pracy- bo kto upiecze wtedy ciasto? Dzieci ojca nie widują ale mam to gdzieś, ważne, bym ja mogła siedzieć w domu i cysiać ponaddwulatka!

Mamuniaameleczki, łatwo ci sobie ze mnie jaja robić... Ciekawe co ty byś czuła na moim miejscu...

Gość gość
Tak na poważnie: dzieci rosną,kiedyś opuszczą dom. Brak pracy= brak doświadczenia i w konsekwencji brak emerytury. Opłaca się?

Gość gość
Mama Julci i Antka Dasz szanse swoim rodzicom? Pisałaś,że matka żałuje,więc może warto się przełamać? Dla dzieci i przede wszystkim dla siebie.

Gość gość
do gość dziś - przecież teraz za rozmnażanie więcej dają jak za pracę a i emerytura ma być kosztem tych pracujących po 35-50 lat

Gość gość
500 plus dziś jest,za rok może się skończyć...

Gość gość
no i powinno się skończyć, bo to jest chore aby z naszego kraju zrobić burdel, w którym płaci się za seks

Gość gość
Kiedyś na pewno się skończy,ale dzieci zostaną. Nie przesądzam,że tak jest w każdym przypadku,ale znam rodzinę,która specjalnie się postarała o dziecko,bo 500 można dostać. Ile z tych pieniędzy rzeczywiście takie rodziny przeznaczają na dziecko a ile idzie na potrzeby matki czy ojca? Lepszym rozwiązaniem byłyby bony towarowe itp.

Ja nie robie dzieci dla 500 plus...