Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was

Młody przystojny czy starszy z zasadami

Polecane posty

Gość gość
12:00 Niewiadomo co komu pisane. Może dożyje szczęśliwie 100lat?

Gość gość
Głupie jesteście baby... po prostu nie chce mi się wierzyć, że młody, zadbany i przystojny facet chciałby się na stałe pakować w związek z kobietą z dziećmi... no błagam. Przystojni faceci mogą sobie w was przebierać, jak w sklepie z cukierkami. Po co mu pakowanie się w związek z kobietą z dziećmi, skoro może sobie bez problemu wyhaczyć młodą, atrakcyjną dziewczynę ? Myślcie kobiety to nie boli, naprawdę!

Gość gość
Wiecie co napisalam tyle o tym młodszym dobrych rzeczy i próbowałam napisac cos o starszym ale jest tego duzo mniej Jezdzi konno, srednio dba o siebie, i to tyle

Gość gość
12:06 To ty zacznij myśleć bo widać, że masz pusto we łbie.

Gość gość
W życiu jeszcze istnieje coś takiego jak miłość? Wszystko zawsze tak kalkulujecie aż się rzygać chce.

Gość gość
Nie wiąż się z kimś z czystego rozsądku. To ci szczęścia nie przyniesie.

Gość gość
Nie widzielismy autorki i nie wiemy, może on ma troski typu, śliczna, mądra, seksowna zaradna z dziecmi a ja tylko wygląd i słabe doświadczenie czym ja jej zaimponuje? Kto wie? Skoro ma tyle panien na bzykanie to dlaczego tak dlugo wabi autorkę, wie ze ma dzieci.

Gość gość
Dla mlodego jestes atrakcja na chwile bo I tak kiedys poszuka mlodej bez zadnego przebiegu...

Gość gość
wrzuć zdjęcia obu panów to ci poradzimy autorko :P

Gość gość
Przeciętny Polak żyje do 65 roku życia. Oczywiście życzę mu 100 lat ale wątpię aby tyle żył .

Gość gość
mężczyźni żyją średnio 74 lata w PL głupia pindo!

Gość gość
Nie oceniam, bo nie znam typa, ale gdybym był młody i przystojny to na pewno nie pakowałbym się w związek z kobietą z dwójką dzieci. ;)

Gość gość
Ja nie mieszkam w Polsce

Gość gość
Autorko ja spróbowałabym z młodszym, jeśli rzeczywiście jest przystojny to sama przyjemność być obok takiego faceta. A w łóżku to pewnie czułabym się jak w niebie w objęciach takiego przystojniaka:) Nawet jeśli to miałby być związek tylko na kilka miesięcy to zaryzykowałabym. Pomogło by mi to zapomnieć o poprzednim nieudanym związku. Dużo jest starszych, samotnych facetow, wiec raczej nie będziesz miała trudności by jakiegoś znaleźć. A ile jest przystojniaków zainteresowanych tobą? Sama sobie odpowiedz

Gość gość
Mlody tzn ile lat?

Gość gość
gość dziś Moja matka tak robiła. Co roku nowy wujaszek w sypialni. Dziś ja z siostrą się od niej odwróciliśmy, bo zrujnowała nam dzieciństwo... :o

Gość gość
No dobra autorko, ten młodszy to arab czy murzyn? A starszy to arab, murzyn, turek, hindus?

Gość gość
„ale gdybym był młody i przystojny” x Ale jak widać nie jesteś, więc Twoja opinia jest funta kłaków nie warta. Jestem już co prawda niezbyt młody, ale nadal przystojny i jestem z rozwódką z dzieckiem. Tyle, że dla mnie ważniejsze jest to, jaki ktoś ma charakter, a nie bagaż doświadczeń.

Gość gość
Niemiec i Włoch

Gość gość
12.22 każdy ma prawo do własnego szczęścia!!! Jeśli ty się zakochasz a twojej matce nie będzie pasował twój partner to go zostawisz?

Gość gość
dziś Mam 28 lat i nie ma opcji bym poleciał na dzieciatą... :D a tobie frajerze powodzenia... :P

Gość gość
12.01 tak tak,bzdury :D chyba życia nie znasz...

Gość gość
Jak ten młody to Włoch, to nie będzie ci długo wierny... studiowałam italianistykę, mieszkam 10 lat w Neapolu... masz dzieci bądź rozsądna, znam Włochów.

Gość gość
12:29 - to szczyl jesteś, ale lataj sobie za kim chcesz. I tak przystojniejszy od tego nie będziesz.

Gość gość
Tak ten młodszy to Włoch

Gość gość
dziś Do szczęścia owszem. My jako dzieci też mieliśmy do tego prawo. Ale matka nam to prawo odebrała. Myślała wyłącznie o sobie, mogła poznać jednego faceta, wolała się puszczać, Ja i siostra mamy przez to uraz.

Gość gość
dziś Młodzi Włosi są bardzo niewierni... mieszkam tam to widzę to...

Gość gość
dziś Hahaha jaki zakompleksiony koleś:D Umrzesz jako prawiczek z takim podejściem :D

Gość gość
Mlodszy. Jestscie w tym samym wieku mniej wiecej. Macie zycie przed soba. Starszy jest za stary. 19 lat to duzo.Zaraz impotencja, starosc...