Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was

Młody przystojny czy starszy z zasadami

Polecane posty

Gość gość
A kochasz któregoś z nich, czy to tylko taka kalkulacja- jak nie kochasz to nie po co się wiązać z którymkolwiek?

Gość gość
A ja zupełnie autorki nie pojmuję . Jak można kierować się opiniami z forum , budując własne życie . To Ty sama nie potrafisz rozsądnie pomyśleć , zajrzeć w głąb serca i zdecydować z którym chcesz budować dalsze życie ? Pytania które tu zadałaś godne są 14-latki a Ty matka dzieciom , dorosła kobieta w dodatku po przejściach i szukasz porad od obcych nie znających Cię ludzi?

chyba pomysł aby wybrać ci faceta na podstawie zwłaszcza jednego wpisu jest słaby. Może umów się niezobowiązująco parę razy z jednym z drugim i zobacz. Z tego co wiem najważniejsze w takich układach co potem przez długi czas ma istotny wpływ to relacje twojego partnera z twoimi dziećmi. Nie zaakceptujesz takiego, który miałby słabe. Dlatego weź to pod uwagę.

Gość gość
czysty, schludny i dobry z lekkim poczuciem humoru

Gość gość
pracowity i inteligentny.

Gość gość
Ja nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, trzeba się poznawać i wtedy przychodzi miłość albo i nie. Nie jest mi łatwo się otwierać stąd pytania i temat.

Gość frog_in_the_fog
a w "miłość" od pierwszej kalkulacji już wierzysz? :o

Gość gość
Ty się bronisz przed miłością

Gość gość
Ja sie w sumie obawiam, że młody sie we mnie zakocha (tak to już wygląda) i moje życie obowiązki mogą go przytłoczyć, ze po prostu nie da rady, przerosnie go to wszystko. Nie chcę go zranić, ale fajny jest. Prawie rok ignorowalam jego smsy i propozycje wyjścia ale z czasem miekkne, myślę o nim cieplej. Jest taki ułożony, zyskuje przy blizszym spotkaniu. Myślę ze jakby nie myślał o mnie powazniej to by juz wcześniej odpuścił.

Gość gość
gdybyś Ty go traktowała poważniej to przez prawie rok byś gp nie ignorowała,,,

Gość gość
Nie traktowalam go powaznie to fakt, w ogóle nie myslLam o nim jako o partnerze, ze względu na wiek i to ze mam dwójkę dzieci, gdy pisaliśmy ze sobą i w przelocie spotkaliśmy się to zaczęłam zmieniać zdanie, jak wyżej napisalam, on zyskuje przy bliższym spotkaniu.

Gość gość
Ja bym poczekała Samo się okarze który bardziej pasuje do Ciebie

Gość gość
Nie lepiej być samej?

Gość gość
Ja chyba nie będę w stanie nikomu zaufać. Wprowadzać kogoś w życie, mieszać dzieciom w głowie i znowu nie wyjdzie? Samej mi lepiej. Myślę ze moze spotkania tylko na sex bylyby lepsze na początek? Ma ktoś doświadczenie?

Gość gość
Jak będziesz regularnie sypiała z jednym facetem to raczej się w nim zakochasz, kobiety często zakochują się po seksie. Zatem do seksu lepiej wybierz tego starszego, moze zakochasz sie w nim i stworzycie stabilny zwiazek jesli on tez cos czuje. Nie sadze by ten młody przystojniak na dłuższa metę był wierny...

Gość gość
Tego się obawiam, Myślę ze dla młodego jestem odpowiednim materiałem na stałą partnerkę a na boku będzie miał inne, tym bardziej że często podróżuje

Gość gość
Tym bardziej że przez tyle lat bylam zdradzana, więc szansa jest wielka ze z łatwością przyjdzie mu kręcenie na boku Ehh

Gość gość
Skoro finansowo sobie sama radzisz to lepiej wziąć tego do seksu, będziesz miała przyjemność, a starszy to bardziej jako stabilizacja, pomoże myślę a wiedzę na temat dzieci moze miec średniowieczną Sex z młodym i samo wyjdzie

Gość gość
Ten stary to jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo starszy od Ciebie i teortycznie moglby byc Twoim ojcem - srednio to widze. Znasz powod jego rozstania z matka dzieci? 3 lata to biologicznie jestescie rowiesnikami. Zadna roznica. Reszta to kwestia indywidualna. Poznaj ich lepiej.

Gość gość
Doczytalam, ze mlodszy to Wloch - oni szybko raczej nie dorastaja. W takim razie moze nr 3 ;)

Gość gość
Starszy nie był żonaty, dziecko z wpadki i zostało przy nim. Prowadzi interes rodzinny, gdzie rękę trzyma matka i podejrzewam ze zadzna nie byla godna syna i dlatego jest sam.

Gość gość
Autorko, kobiety z dziećmi, To w opinii Kafe cwaniary szukające jelenia i dające d**y na pierwszym spotkaniu. Takze uważaj na siebie i myśl O dzieciach, bo to twoja krew! A facet to tylko Obcy człowiek. (Nawet maz, sama cos chyba wiesz o tym).

Gość gość
Im dłużej jestem sama tym mi lepiej. Wprowadzenie mężczyzny do mojego życia sporo zamiesza,

Gość gość
Skoro jeden o drugi tyle się koło autorki krecii i jeszcze nic nie było to nie chodzi tylko o sex. Autorka to kandydatka na dlugi związek, uważaj bo następny Cie usidli i bedziesz znowu jak w więzieniu, po co ci związek?

Gość gość
Taaa mlody pobzyka i pojdzie a ty z dzieciakami zostaniesz

Gość gość
Numer 3 najlepsze wyjście.