Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanie do Was

Młody przystojny czy starszy z zasadami

Polecane posty

Gość gość
Hehe wiadomo ze nie sprawdzi go bo ona woli nie znać prawdy a tymczasem on może kręcić z innymi w najlepsze i tylko czekać aby zaliczy autorkę żeby się ulotnic później. Widzialas go z laska inna, masz podstawy by sadzic ze moze nie byc szczery i wierny, facetom nie można ufac a tym bardziej tym przystojnym co maja branie, wiec nie widze powodu czemu nie mialabys sie przekonac na czym stoisz, czy nie tracisz czasu, jaka jest prawda i sprawdzić go ale Ty szukasz powodow żeby go nie sprawdzić bo zwyczajnie boisz się ze cos wyjdzie...

Gość gość
To ze widziała go z dziewczyną nic dziwnego, chyba lepiej niz przygodowe wyskoki

Gość gość
Takie spradzanie to brak zaufania, jesli teraz będą w porządku względem siebie to co za znaczenie ma przeszłość?

Gość gość
Nie ma znaczenia

Gość gość
12.25 to nie musi byc przeszłość, to może być teraźniejszość...ten facet może lecieć na dwa fronty, w najlepsze pisać sobie z innymi panienkami a z autorka byc do pierwszego seksu, potem może się ulotnic (zaliczona, ,,odhaczona"na liście). Facetom nie można ufać, niejedna juz sie przekonala, przejechala na swoim misiu ktory ,,nigdy by nie zdradzil, co ja co ale nie on!" a jednak zdradził, a juz tym bardziej nie mozna ufac tym którzy mogą przebierać w kobietach w swoim wieku a nagle wiążą się ze starsza... W jakim wy swiecie zyjecie. Taki zawsze będzie miał dużo pokus a autorki może nie traktować poważnie. Ja bym zawsze wolała wiedzieć na czym stoję, wiadomo ze facet się nie przyzna ze leci na parę frontów wiec wolała bym to sama sprawdzić, czy aby na pewno nie trace czasu na doopka, czy nie jestem jedna z wielu. Oni potrafią tak kłamać i bajerowac, mówić to co kobieta chce usłyszeć, trzeba być ostrożną a sprawdzenie telefonu, smsow to najlepsze rozwiazanie. Autorka widac woli tego nie wiedzieć, woli ślepo ufać misiowi. W tym wieku nie powinna być taka naiwna. Cóż, nie sprawdzi go to albo wszystko rozstrzygnie się po pierwszym seksie (lub kilu numerkach) i on odejdzie albo zostanie i jesli będzie odprawiał jej rogi, ona nie dowie się i będzie tracić tylko czas.

Gość gość
Matko jaka idiotka post powyżej

Gość gość
W tym wieku 3 lata to zadna różnica

Gość gość
15.35 niby czemu idiotka? Idotka się jest jak się ślepo wierzy we wszystko facetom! Chyna lepiej wiedzieć na czym się stoi? Bez wzgledu czy jest różnica wieku czy nie.

Gość gość
15:40 Frustratka pełna nienawiści :O

Gość gość
Zakochałam się w młodym przystojnym, wyrozumiały, zaradny, seksowny, rodzinny, zabawny Mniam

Gość gość
Jesteśmy na etapie pisania, poznajemy się, jest zabawny, ma poczucie humoru i wyczucie, nie naciska, flirtuje ze smakiem. Dużo zyskuje przy bliższym poznaniu.

Gość gość
Wszystko jasne

Gość gość
Ja też bym młodego wybrała