Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uwielbiam Żydów!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś W którym miejscu napisałam, że jestem wszechwiedząca? Znowu czytanie ze zrozumieniem się kłania. :D Wiesz, że gdybyś urodził/a się w Izraelu to nie miał/abyś z tym problemów? Poczytaj sobie o edukacji w tym kraju. Edukacja w Izraelu jest obowiązkowa dla dzieci i młodzieży w wieku od trzech do osiemnastu lat, a ponadto przykuwa się ogromną wagę do czytania. Literatura jest bardzo popularna, Izraelczycy czytają bardzo dużo książek. W Polsce poziom czytelnictwa kuleje i niestety z roku na rok spada, czego efekty widzimy patrząc na wiele forumowych wypowiedzi. Poczytajcie sobie o wtórnym analfabetyzmie.

Gość gość
gość dziś skoncz juz bo tego nawet czytac sie nie da

Gość gość
gość dziś Nie potrafisz tego przeczytać, bo Ty ogólnie masz problemy z czytaniem. :D

Gość gość
gość dziś idz spac lepiej jak masz gadac farmazony, kto to czyta wogole

Abstrachując ode mnie, czytając tylko treść kafeterii również zachodzi masturbacja umysłowa gdyż aby przewertować tematy i znaleźć jakiś "Jezusowy" należy wczesniej przeczytać te ze słowami "Fiu/t, sperma, anal" oraz inne. Z tego co mi wiadomo człowiekowi pobożnemu nie wolno czytać takich bezeceństw. Są odpowiednie do tego fora religijne gdzie takiego słownictwa po prostu nie ma, tak więc widać kogo do czego ciągnie.

Gość gość
gość dziś z czytaniem nie mam problemow za to ty z pisaniem masz klopot i ze zrozumieniem tekstu, myslisz ze czytam te gdakanie twoje

Gość gość
gość dziś Ja nie muszę wstawać o 7:00, już dawno skończyłam szkołę. :D

Gość gość
A ja lubię brzoskwinie.

Gość gość
dwoje sie dobralo wyjadaczy kafeteryjnych, mozesz glosic ewangelie wszedzie zeby nawracac grzesznikow

Gość gość
syn fubu dziś "Masturbacja umysłowa"? Chyba Cię pogięło. :D Nie każdy jak Ty ma obsesję seksualną, na mnie wyżej wymienione słowa nie robią żadnego wrażenia. :P

Gość gość
Fajnie że lubisz żydów szkoda tylko, że oni nie lubią palestyńczyków.

Gość gość
gość dziś Każdy jest posyłany w inne miejsca, podobnie jak apostołowie.

To bardzo źle że nie robią takie słowa na tobie wrażenia, ponieważ w żydowskiej religijnej książce jest wyraźnie napisane że (cytując z pamięci) - "Lepiej abym zastał cię zimnego lub gorącego, gdyż biada ci jeśli będziesz letni".

Gość gość
gość dziś Ta "niechęć" do Palestyńczyków nie występuje u każdego, są regiony, w których żyją ze sobą w przyjaźni. Zresztą Polacy też nie darzą muzułmanów szczególną sympatią.

Gość gość
syn fubu dziś Ten cytat odnosi się do wiary. Jak już coś cytujesz, to przynajmniej przeczytaj całość, żeby nie robić z siebie głupka. :D

Leje na to do czego się to odnosi. Czytanie bezeceństw osłabia zatem wiarę, a nie utrwala.

Gość gość
gość dziś Niechęć? Odbieranie ziemi Palestyńczykom , na rzecz Izraela to coś więcej niż niechęć. To że żyd każdy inny to fakt, jednak nic dobrego im nie zrobili wręcz przeciwnie.

Gość gość
syn fubu dziś Skoro "lejesz" jesteś ignorantem i dalsza dyskusja nie ma sensu. Zresztą nie wiem jak małą trzeba mieć wiarę, żeby przez coś takiego ją osłabić. Jesteś w podstawówce, albo uzależniony, bo innego wyjaśnienia nie ma. :D

Gość gość
gość dziś Gdyby Ci się sąsiad wysadził w powietrze, to nie wiem, czy darzył/abyś go szczególną sympatią...

Gość gość
gość dziś To bym nieżył i niemógłbym nikogo darzyć sympatią.

Niektórym wystarczy słowo aby ją osłabić gdyż zostało powiedziane - z małej iskry powstaje wielki pożar, a delikatny wietrzyk zapowiada silną burzę.

Gość gość
Żydzi mieli żyć w zgodzie z Palestyńczykami a zaczeli zabierać ziemie Palestyńczykom. I konflikt powstał. Sam osądz Żydzie kto jest kim w tym konflikcie.

Gość gość
Ja też lubię Żydów, świetni są. :)