Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieluchy na noc

Polecane posty

Gość gość

Czy sa jakies pieluchy na noc, i jesli tak (bo cos kojarze ze pampers takie mial), to czy faktycznie sa bardziej chlonne? Kurcze, nie wyobrazam sobie w nocy nie zmienic pieluchy, ale rozbudzam wtedy dziecko o czasem nie zasypia przez nastepne 2 godziny:)

Gość Mama 2 plus 2
Ja używam tych zwykłych pampersów w zielonym opakowaniu i spokojnie wytrzymują całe noce a syn ma już 13 msc.

Gość Mama 2 plus 2
A i ja nie wyobrażam sobie w nocy zmieniać pampersy i jeszcze bardziej dziecko rozbudzac :)

Gość gość
Po co budzisz dziecko w nocy na zmiane pampersa? Nigdy bym na to nie wpadla skoro samo sie nie budzi bo ma mokro ty tez tego nie rob nic mu nie bedzie ja przebierzesz ho rano.

Gość gość
Nie budze specjalnie tylko po to zeby zmienic pieluche- jak placze to karmie a potem zmieniam.nie na odwrot bo jest straszny wrzask.. Ma 4 mce i budzi sie jeszcze na karmienie. Problem w tym ze czesto sie przy tym rozbudza. Jak mam nie zmienic na sucha jesli czuje ze pupa mokra, odparzenia juz byly i wole tego nie powtarzac

Gość gość
Najpierw zmieniaj pieluche jak sie obudzi, a potem karm, wtedy zasnie od razu.

Gość gość
Pytalam tylko o pieluchy:) w kazdym razie dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
dada sa dobrze chłonne, corka nigdy nie przemokla, synkowi się zdarzylo, ale zakładam rozmiar większy na noc, ewentualnie pampers ale nie pamiętam jaki rodzaj. nigdy nie budziłam dziecka na zmianę pieluchy, bo i po co. przyzwyczaisz a potem przez 2 lata pobudka na zmianę pieluchy;)