Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z mamą

Polecane posty

Gość gość

Proszę o poradę i chce się w sumie trochę wyżalić. Mam już 30 lat i mamę która się we wszystko wtrąca. Nie mieszkam już z nią 6 lat. A ona się we wszystko wtrąca. Ze dziecko nie tak wychowuje. Ze mąż nie taki. Ze wszystko nie tak robię. Itp itd mam ten problem ze moje dziecko ma autyzm i na razie nie chodzi do przedszkola zacznie od września i mama żebym nie wydawała pieniędzy zaproponowała że zaopiekuje się moim synkiem. Wożę go do niej na 7 h dziennie. A ona mnie poucza. Potrafi nawet otwierać korespondencję zaadresowana do mnie. Jak mam dzień wolny to się potrafi obrazić że nie zadzwoniłam. Mam tego naprawdę po dziurki w nosie i nie wiem co robić. Możecie mi coś poradzić powiedzieć co mam robić? Pozdrawiam Anastazja

Twoja mama przesadza! OK o ile znosne jest to, ze zwroci od czasu uwage na to i owo, to nie wyobrazam sobie ciaglego wzbudzania we mnie poczucia jaka jestem kiepska pod kazdym katem. Czytanie korespondencji? W ogole nie wchodzi w gre. Wyslij dziecko do przedszkola, a mamie uderz w stol reka i powiedz, ze przesadza i ze masz serdecznie dosc jej pouczania czy ponizania. Szczerze powiedz co myslisz, bo wydaje mi sie ze jak na razie odbierasz ataki i udajesz ze wszystko gra. Tak nie moze byc, zrozum to!

Gość gość
Musisz z nią porozmawiać, reagować na bieżąco jak coś ci nie odpowiada. A jak nie trafi to p*****lnij talerzem o ścianę i może zrozumie.

Gość gość
No właśnie się nie odzywam i wszystko słucham. A po kątach w domu płacze. A wiem że jak powiem wszystko co myślę to ona powie ok od jutra małego nie przywoź a wtedy jestem w czarnej d...