Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie 30 latka

Związkowe problemy

Polecane posty

Gość taka sobie 30 latka
to może spróbuj jeszcze raz wyjaśnić może bardziej konkretnie ?

Gość taka sobie 30 latka
nie uciekaj tylko napisz wal śmiało ja przyjmę wszystko

Gość gość
Myślę, że Twój mąż autorko chodzi na te siłownie właśnie dla Ciebie. Może go dręczyło że podczas igraszek widzisz jego troche spasione ciało. Pewnie nie spodziewał się że mu troche braknie sił. Bądź wyrozumiała, niech wyrzeźbi ciało skoro już tak postanowił. Widać facet chce osiągnąć cel, jest konsekwentny. Pomagaj mu a nie trujesz farmazony o zdradach i braku uczuć. Gotuj mu tak by go nie tuczyć tylko budować mase mięśniową. On chodząc na siłownie pewnie już wie co powinien jeść by ćwiczenia przyniosły lepsze efekty. Porozmawiaj z nim o tym.

Gość taka sobie 30 latka
do gościa. ok może i to robi dla mnie tylko jak to ma się do oziębłości . To bez sensu z jednej strony poprawia swój wygląd dla mnie ale już swoim zachowaniem się ode mnie oddala. Czy to można jakoś sensownie wytłumaczyć. To co ja mam zrobić oki nie chce robić mu wyrzutów bo i nie powinnam skoro zapewnia mnie że jest ok. Przejąć incjatywę czy odpuścić i pogodzić się z tym jak jest może będzie lepiej, czy może olewać go żeby zaczął się on starać .

Gość taka sobie 30 latka
cały czas po mnie jedziesz a nie napiszesz nic konretnego żadnej sugestii czy rady typowy facet

Gość taka sobie 30 latka
i jeszcze mówisz że szkoda energii dla mnie .... jak mam to rozumieć?

nic konretnego żadnej sugestii czy rady x wg mnie nie powinnas tu przychodzic i o tym rozmawiac zamiast tego wymysl cos fajnego na dlugi weekend to zostaw je z dziadkami a wy pojedzcie gdzies we dwoje, morze, jezioro, gory, co tam lubicie idz do psychologa x jak mowilem, nic do ciebie nie przemowi oprocz "ty jestes normalna, to z nim jest cos nie tak, na pewno cie zdradza"

Gość taka sobie 30 latka
nie prawda dlaczego mnie oceniasz nie znając mnie wspólny wyjazd myślisz , że to jest recepta na mój problem mogę spróbować

Gość taka sobie 30 latka
nie nie chce usłyszeć , że mnie zdradza. Zdradę akurat biorę najmniej pod uwagę przynajmniej na to chwilę ale boje się , że przez tą ozbiębłość może się pojawić , że będzie miał chęć skoczyć w bok

Gość taka sobie 30 latka
jak nic nie rozumiesz nie chce żebyś go oceniał tylko może z doświadczenia swojego może z samego przeczytania nasunie się jakaś sugestia są dwie drogi: Albo możesz mi powiedzieć dziewczyno to jest nienormalne , coś się dzieje w twoim małżeństwie albo wyluzuj z tego co piszesz wygląda , że jest ok tylko ty coś wymyślasz

ja pierd......w porzadku, bronilem sie ale nie dajesz mi wyboru: jestes zwyczajnie tepa, jeszcze raz powodzenia dla meza i bez odbioru

Gość taka sobie 30 latka
samospelniajaca sie przepowiednia o co chodzi nie rozumiem Cię?

Gość taka sobie 30 latka
może i jestem tępa i co mam isć się pochlastać dzieki za szczerość

Gość gość
Osobiście nie lubię takich wymian zdań jakie prowadzi "zawsze szczery", ale może jak będziesz mężowi truć o zdradzie to w końcu to nastąpi. Natomiast ja radze spędzenie wspólnie z mężem czasu (tylko wy bez dziecka ) i spokojnej i szczerej rozmowie - powiedzeniu czego Ci brakuje i próbie znalezienia wyjścia.

Gość taka sobie 30 latka
też tak zrobię i postaram się nic nie mówić na ten temat zobaczę jaki to przyniesie efekt będę uśmięchnięta, zadbana poprostu fajna może to będzie nie do końca szczere bo w głowie będą gdzieś tam wędrowały myśli ale muszę spróbować może to coś zmieni może ja przestanę doszukiwać się historii których może wogóle nie ma, może wróci namiętność mojego męża ale jeśli za jakiś czas stwierdzę że nic się nie zmieniło to znaczy , że naprawdę o coś chodzi.

Gość gość
Nie czytałam wszystkich postów ale wydaje mi się to proste. Dobrze Ci intuicja podpowiada autorko. Od wysiłku u mężczyzny poziom testosteronu wzrasta co powinno zaowocować w lepszy seks U was coś się zmieniło Na 90% poznał tam jakąs koleżankę, być może się zauroczył. Bądź czujna, sprawdź to.

Gość taka sobie 30 latka
no to teraz mnie zatkało..............

Gość taka sobie 30 latka
Nie czytałam wszystkich postów ale wydaje mi się to proste. Dobrze Ci intuicja podpowiada autorko. Od wysiłku u mężczyzny poziom testosteronu wzrasta co powinno zaowocować w lepszy seks U was coś się zmieniło Na 90% poznał tam jakąs koleżankę, być może się zauroczył. Bądź czujna, sprawdź to. nie koniecznie czytałam różne artykuły , że właśnie może spaść zwłaszcza gdy dochodzi do tego branie aminokwasów. Jeszcze godzinę temu bym uwierzyła w to co piszesz. Ale uświadomiłam sobie coś i wiem że żadna inna kobieta nie wchodzi w grę. Problem to chyba ja sobie sama stworzyłam i tymi domysłami zaczęłam komplikować nam obojgu życie . Może seks jest rzadszy ale powód może być banalny o którym pisałam już. Bo facet który nie kocha nie przytula tak mocno sam z siebie i pojawiają się również inne symptomy zmiany a u mnie takich nie ma.

Gość gość
Chodźcie na siłownię razem i zobaczysz sama czy po wysiłku nie ma się ochoty na seka

Gość taka sobie 30 latka
To dziala wczoraj bylam usmiechnieta ,mila poprostu fajna i co i bylo cudownie kochalismy sie namietnie z meza incjatywy. Chyba ja sama sobie uroilam problem bo moglo byc tak ze na poczatku jak cwiczyl mial zakwasy co widac bylo sama je mam tez po fitnessie i nie mial sily i checi na seks. I ja zaczelam dorabiac sobie historie i sie w nia zaglebiac a on zwyczajnie nie mial checi sie kochac ze sfrustrowana zona. Przez swoje wymyslania to chyba bardziej ja sie zmienilam bo zobaczcie to ja zmienilam nastawienie i odrazu jest inaczej

Gość gość
Sukces to będzie jak jeszcze dzisiaj i jutro ten seks będziesz miała

Gość gość
Haha u mnie sex ostatnio był w lutym na początku. Nie jesteśmy po ślubie. Ja 28 lat on 34. To jest dopiero porażka. Ogólnie wcześniej 1 na 2 miesiące może.

Gość gośćwaldek
Miałem taki okres jako facet tzn. Chodziłem przemęczony późno spać i nie zawsze miałem ochotę na seks. Moja partnerka zaczęła dostawać histerii, że już jej nie pożądam. Bardzo mnie to zniechęcało, wręcz się blokowałem psychicznie. Nie umiałem pojąć, że moim obowiązkiem jest permanentnie pożądać moją kobietę i wyrażać to częstą kopulacją. Były rozmowy i w końcu było mi obojętne jak to się skończy. Nie zamierzałem być maszynką do seksu. Ona odpuściła, zrobiła się milsza i z czasem się odblokowałem. Moja rada to zrozumcie kobiety, że facet ma prawo do rzadszej kopulacji i nie ma to nic wspólnego z uczuciami do was. Po latach już nie staje na każde zawołanie... No chyba, że z nową kobietą.. Ale i z tą z czasem historia się powtórzy.

Gość gość
A na innym wątku panowie wypisują, że kobieta ma mieć zawsze ochotę na seks - i nawet jak nie ma to przynajmniej lodzika ma zrobić lub rozłożyć nogi na szybki numerek. A tu mężczyzna pisze "Nie zamierzałem być maszynką do seksu" - no nie wierzę.

Gość taka sobie 30 latka
No i slabo jest 23 sobota a moj maz juz od 22 spi myslalam ze sobie winko wypijemy nawet jest wstawil do lodowki obejrzymy jakis film a on mowi ze jest strasznie spiacy chodziaz raz w tygodniu chce sie wyspac a co my kuzwa emeryci . Mi sie nie chce spac tylko plakac co z tym facetem sie porobilo juz mi odechcialo byc mila.

Gość taka sobie 30 latka
Leze juz w lozku ale szczerze mam ochote wstac i sama isc sobie wypic to winko jak dziadzius spiacy