Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle Lidla i Lidl a ja tam nigdy nie byłam

Polecane posty

Gość gość

Czy coś ze mną nie tak? Chodzę czasem do biedronki ale głównie u mnie w mieście masarnia rodzima to szubryt + zakupy w społem i groszku. Pieczywo w piekarni. Raz na ruski rok Auchan. U nas są trzy albo cztery sklepy Lidl jakoś się jeszcze nie wybrałam a nie mam daleko. Jak widzę ile tu na forum o tym Lidlu to czuję się jak jakaś kosmitka:o

Gość gość
to idz raz do lidla, dziewczyno z południa, a zobaczysz, że jest taniej, niż w Groszku itp. Jest tam sporo rzeczy dobrej jakości i w dobrej cenie.

Gość gość
gość dziś

Gość gość
idz se do Lidla, biedra ma gorsze produkty, a pieczywo lidlowe jest wręcz świetne, nie dmuchane i długo swieże. U mnie w mieście jest duzo biedronek, ale byłam w chyba 4 lub 5, a efekt taki sam: zawsze jest syf, burdel i z tego co widzę jako klientka współpracownicy traktuja sie jak świnie, kasjerka może dzwonić nawet i 10min po kolegę czy koleżankę, która by jej pomogła z czymś przy kasie, ale nikt absolutnie nikt nie przyjdzie. A nieraz słyszałam jak mamrotały coś między sobą na inne, albo wręcz sugerowały klientom, że nie mogą czegoś tam zrobić, bo ich koleżanka jest taka a taka. Ale produkty z ręka na sercu, lidl ma duuużo lepsze

Gość gość
Kurczę, chyba faktycznie się przejdę.

Gość gość
Następny wątek marketingowca :/

Gość gość
Jakie do marketingowca? Że niby ja? Bez przesady, akurat bym pisała o groszku, społem i szubrycie. Myśl.

Gość gość
Ja akurat bardzo lubię croissanty z lidla, dlatego tam chodzę :D te biedronkowe są strasznie suche...

Gość gość
Ja w lidlu kupuje orzechy, chusteczki higieniczne, papier toaletowy i ser zloty. tyle. tak to wole Pior i Pawel oraz Tesco.

Gość gość
nigdy nie kupujcie bialego pieczywa ani croissantow czy innych slodkich bulek w Lidlach czy innych Biedronkach. Takie pieczywo BARDZO TUCZY. A juz szczegolnie jesli jestescie grube lub macie tendencje to tycia to omijajacie takie sklepy szerokim lukiem. Prawie po wszystkim co tam sprzedaja.... chce sie jesc. Jedzenie ktore produkuje grubasy.

Gość gość
nie chodzę do lidla, byłam tam raz, nic nadzwyczajnego, w biedronce kupuje tylko warzywa i owoce, ale tylko wtedy gdy akurat mam po drodze. Na duze zakupy wybieram stokrotkę bądz kaufland bo jest tam największy wybór produktów,w biedrze połowy tego co chcę kupic nie ma

Gość gość
Jesteś z Tarnowa?