Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ile chodzicie do fryzjera na farbowanie i strzyżenie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś To temat o włosach a ty jak zwykle p********z na swój temat narcyzko. Rozmawiamy o wyglądzie włosów a nie o jego strukturze. Po co ciągle p********z te swoje naukowe kocopoly? Zaufaj że nie każdy w tym ja ma umysł ameby choć wiem że bardzo mocno w to wierzysz. Naucz się czytać ze zrozumieniem. Swoje strachy na Lachy na temat pozwania mnie wsadz sobie wiesz gdzie. To już jest nudne. Masz obsesję na tym punkcie. Najczęściej straszenie sądami występuje u ludzi zaburzonych. To się zgadza. Tobie naprawdę wydaje się że jesteś kimś wyjątkowym kogo śledzą wszyscy ludzie. To przerażające. Serio. A twoja inteligencja i przekonanie że jestem ameba to jedyne co masz tak naprawdę. To cię podnosi na duchu bo wiesz ze nie masz nic poza wiedzą na różne tematy. x Rozmawiamy o KONDYCJI a nie wyglądzie włosów. Napisałaś że farbowanie nie wpływa na ich kondycję :) I kto tu ma urojenia i odwraca kota ogonem? O moich zamiarach przekonasz się, gdy dostaniesz zawiadomienie. Na ten temat więcej nie mam zamiaru pisać. Dałabyś sobie spokój, nie było by sprawy, ale przegięłaś pałę na początku tego roku. Od kilkunastu miesięcy chodzisz po całym polskim internecie, nieudolnie mnie diagnozując i oczerniając. Szkoda że nie widziałaś reakcji ludzi na pokazanie twoich postów :D Amebą jesteś, więc to nie jest żadne przekonanie, tylko fakt. Ty masz tylko obsesję na moim punkcie i to jest dopiero niepokojące.

Gość gość
Ty taka wielce wykształcona diagnozujesz komuś pedofilie na podstawie komentarzy w szambie zwanym kowbo? Kpisz czy o drogę pytasz bo nie wiem? Dowód :D z ciebie to chyba muszą lać ze śmiechu po kryjomu twoi kancelaryjni znajomi. Na co jeszcze masz dowód? Na swoje zjěbanie umysłowe?

Gość gość
gość dziś Nimfetka ty się nią nie przejmuj. Ona specjalnie chce wyprowadzić rozmówcę z równowagi. Sama odwróciła kota ogonem negując twoją wiedzę a potem udając że ten sam fakt to dla niej normalka i chleb powszedni xDD A teraz pisze o tym że to ty odwracasz żeby zafałszować sytuację. Manipulantka ze schizofrenią. Spadam xD x To jest jedyne, czym ta baba może wzbudzić emocje - pisząc o kimś pomówienia, zafałszowując sytuacje i wpieprzając swój za przeproszeniem ryj w czyjeś życie, bo sama jej osoba jest nudna jak flaki z olejem (nie każda choroba psychiczna jest ciekawym przypadkiem) i nie budzi żadnych emocji. Faktycznie nie warto tu zalegać :) Ja również, dobranoc :)

Gość gość
Nie masz zamiaru więcej mówić a p********z te same smuty od roku bodajże. Masz zamiar i masz zamiar. No ja też mam zamiar zostać królowa angielska tylko że sam zamiar to za mało. Jak zwykle mania wielkości się ujawniła. Tak tak. Cały internet przemierzam w poszukiwaniu twojej wspaniałej persony :D jak włóczykij z muminkow...

Gość gość
gość dziś Naprawdę sądzisz że nie mam co robić tylko oglądać jakieś vlogi o d***e maryny? x No widać nie masz co robić Wieczorna. Od roku prowadzisz na kilku forach równocześnie te swoje pomówienia Nimphette, co widac nawet w temacie o Melanii, gdzie widzisz Nimfę w autorze jakieś kilka minut po dodaniu postu xDD Czyli siedzisz tu cały czas. Ośmieszasz się wmawianiem nam, że masz jakiekolwiek swoje życie poza forum, bo prawda jest inna, zaburzona jednostko https://f.kafeteria.pl/temat/f1/taka-melania-trump-to-ma-super-patrzcie-jak-jej-mezczyzni-do-stop-padaja-p_7047027

Gość gość
Dobranoc.

Gość gość
gość dziś Nie masz zamiaru więcej mówić a p********z te same smuty od roku bodajże. Masz zamiar i masz zamiar. No ja też mam zamiar zostać królowa angielska tylko że sam zamiar to za mało. Jak zwykle mania wielkości się ujawniła. Tak tak. Cały internet przemierzam w poszukiwaniu twojej wspaniałej persony smiech.gif jak włóczykij z muminkow... x Przykre jest to, że właśnie to robisz Wieczorna xDD Już nie pamiętasz akcji z nieudolnym szukaniem Nimfetki na forach randkowych i psychologicznych i linkowaniem do nich? Ty naprawdę jesteś chora psychicznie, jeśli tego wszystkiego się wypierasz. Śmieszne, że zarzucasz innym bez żadnych podstaw dokładnie te cechy, które sama posiadasz. Schizofrenię, narcyzm, histronizm, urojenia, smutek, mania wielkości itd. Masz pusty łeb i zero jakiejkolwiek wiedzy i zdolności. Jedyne co masz to wyszczekany pysk, a i z tym coraz bardziej cienko.

Gość gość
gość dziś Ty taka wielce wykształcona diagnozujesz komuś pedofilie na podstawie komentarzy w szambie zwanym kowbo? Kpisz czy o drogę pytasz bo nie wiem? Dowód smiech.gif z ciebie to chyba muszą lać ze śmiechu po kryjomu twoi kancelaryjni znajomi. Na co jeszcze masz dowód? Na swoje zjěbanie umysłowe? x Mam dowód na twój debilizm wrodzony i patologiczne konotacje. Starczy. Mało wiesz o moich studiach, pracy, znajomych. Większość to twoje urojenia i pomówienia. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś Przykre jest to, że właśnie to robisz Wieczorna xDD Już nie pamiętasz akcji z nieudolnym szukaniem Nimfetki na forach randkowych i psychologicznych i linkowaniem do nich? Ty naprawdę jesteś chora psychicznie, jeśli tego wszystkiego się wypierasz. x To jest w sumie clou wszystkiego. Dobranoc Ludziki (te normalne w temacie) :D Z niektórymi nawet "do zobaczenia".

Gość gość
04:41 Normalna osoba nie wymyśli takiej pedofilskiej historii ze szczegółami. Rozpowszechnianie takich treści jest akurat nielegalne i sugeruje pedofilię

Gość gość
4:56 I vice versa debilizm wrodzony i patologiczne konotacje. Przedstawisz te dowody przed sądem. Ostatecznym. Ja pjerdolę co za cyrk. Nara.

Gość gość
Znowu te same testy. Spadła ci forma Wieczorna. Jesteś chodzącymi flakami z olejem. Telepiącym po forach ucieleśnieniem tego przysłowia :D

Gość gość
Jeszcze tu jesteś histeryczko z mania wielkości? Kochasz to zainteresowanie. Lgniesz tam gdzie nawet na ciebie sraja. Przeczysz sama sobie w każdym wpisie. Ta uwaga daje ci poczucia bycia tak wyjątkowa że jakaś wieczorna która w twoim fałszywym mniemaniu jest nikim chodzi za tobą po necie. Zresztą kij ci w oko. Po co ja się produkuje w nocy i cię nakręcam? Ja jestem flakami z olejem a ty tylko flakiem z najtańszej parówki tyle że na pierwszy rzut oka wyglądającej jak mięso prima sort. Jednak po spożyciu dochodzi do wielkiej sraki która rozrywa dupsko. To ostatnie moje słowa kierowane do twojej najświętszej i blogoslowianej jej wysokości nimfet nimfetowskiej kowbojkowsko Niepokalanej. Żegnam. Wiem że będziesz tęsknić ale wolę już tematy pewnego durnia niż gunwoburze tradycyjne.

Gość gość
Bla....Bla....Bla...Wieczorna weź leki.

Gość gość
A ty co tu robisz oszołomko? Żegnałaś się na zawsze jakieś tysiąc razy xDD Powyższym wpisem tylko udowodniłaś, że flaki z olejem to dla ciebie komplement. Jesteś zaburzoną kupą g****a z OBSESJĄ NA TLE NIMFETKI. TAK, TAK, OBSESJĄ PSYCHOLKO.

Gość gość
Bla bla bla. Widzę że słuchasz moim komend. Ładnie warujesz. A teraz aport i do budy.

Gość gość
Na ciebie nawet nie nasrają Lochorna i to jest twój problem xDD Zdechniesz w samotności, zapomnieniu i nienawiści.

Gość gość
gość dziś Bla bla bla. Widzę że słuchasz moim komend. Ładnie warujesz. A teraz aport i do budy. x Nie jesteś w domu. Wulgarna mordo. Porównaj sobie długość swojego wpisu, w którym jak zawsze monologujesz na temat Nimfy do odpowiedz. Każdy na ciebie SRA. Używając twojego języka. Nara.

Gość gość
Obawiam się ze ty zdechniesz szybciej i to bynajmniej nie z wyżej wymienionych przez ciebie powodow. Takie życie. Mimo wszystko współczuję.

Gość gość
Tacy ludzie jak ty powinni być poddawani eutanazji. Jesteś złym człowiekiem i szkodzisz (nieudolnie, ale zawsze) innym ludziom swoimi pomówieniami i stalkingiem. Inteligencją też się nie bronisz, bo jesteś pusta i organiczona jak największa prymitywka. Nic dobrego nie wnosisz do świata. Jesteś tu zbędna.

Gość gość
Wiesz dlaczego moje komentarze są takie długie? Bo lubię sobie pisać. Począwszy od farmazonow jak te do ciebie jak i inne rzeczy. Nie dorabiaj sobie ideologii kolejnej związanej z twoją wyjątkowoscia. Ja szczekam (pardon szczekette, zbyt podobnie brzmiący wyraz) ty aportujesz i tak się kręc***isanina a ty przezywasz.

Gość gość
gość dziś Obawiam się ze ty zdechniesz szybciej i to bynajmniej nie z wyżej wymienionych przez ciebie powodow. Takie życie. Mimo wszystko współczuję. x Haha. Już się zaczyna grożenie śmiercią :D Jesteś żałosna. Stres związany z kilkoma procesami naraz i różnymi innymi rzeczami, które się wydarzą cię zeżre. Tak bywa. A fałszywe współczucie wsadź sobie w swoją męską dupę.

Gość gość
05:21 Podwójna moralność, którą komuś zarzucasz :D Jeśli twój rywal jest w temacie czy napisze długą wypowiedź, to znaczy, że waruje i przeżywa. Jeśli ty robisz to samo, to znaczy, że lubisz sobie pisać :D Dalej nie widzisz tego, jaka jesteś zakłamana chory łbie? To cię właśnie doprowadzi do zguby :D Smutne.

Gość gość
Gdzie twa słynna empatia? Gdzie to twoje dobre serce? Lejesz krokodyle łzy nad człowiekiem warzywem który jakby spojrzeć całkowicie realnie odstawiajac emocje na bok nie wnosi niczego w społeczeństwie oraz przezywasz śmierć kurczaka na talerzu a mnie piszesz ze mam zdechanac? Nie wstyd ci wielka moralistko? Brzydzisz.

Gość gość
gość dziś 05:21 Podwójna moralność, którą komuś zarzucasz smiech.gif Jeśli twój rywal jest w temacie czy napisze długą wypowiedź, to znaczy, że waruje i przeżywa. Jeśli ty robisz to samo, to znaczy, że lubisz sobie pisać smiech.gif Dalej nie widzisz tego, jaka jesteś zakłamana chory łbie? To cię właśnie doprowadzi do zguby smiech.gif Smutne. x W punkt.

Gość gość
A ty z kolei wsadz sobie w obwisla d**e swoje groźby procesowe i "kilka innych rzeczy". Zmień płytę. Wymysl inna linie obrony bo to już się przejadlo. Zaklamana do szpiku kości hipokrytko.

Gość gość
Ty obrzydliwa ściero Wieczorna. Za te słowa o warzywie odbierzesz rachunek

Gość gość
W punkt to ty się jebnij. Byle skutecznie.

Gość gość
gość dziś Gdzie twa słynna empatia? Gdzie to twoje dobre serce? Lejesz krokodyle łzy nad człowiekiem warzywem który jakby spojrzeć całkowicie realnie odstawiajac emocje na bok nie wnosi niczego w społeczeństwie oraz przezywasz śmierć kurczaka na talerzu a mnie piszesz ze mam zdechanac? Nie wstyd ci wielka moralistko? Brzydzisz. x Akurat zabawa w moralistkę jest mi daleka. Za stwierdzenie o Alfiem powinnaś dostać w ten obleśny pysk. Ty mi będziesz prawić morały? Pastwiąc się w taki sposób nad osobami chorymi na nowotwór czy umierającymi? gdzie ZAWSZE staję za takimi ludźmi i pomagam jak mogę (nawet nie wiesz co robię w życiu...).Jesteś niewartym splunięcia na ciebie ścierwem. Poza tym nie wiem, czego nie rozumiesz. Pomijając fakt, że Alfie więcej wnosi samym swoim urodzeniem i heroiczną walką o życie do świata niż ty i ogólnie jest więcej od ciebie warty, to nawet przyjmując twoje rozumowanie, rachunek jest prosty. On nie wnosi do świata (twoim zdaniem) nic. Ty za to wnosisz zło i negatywne emocje. Kto z was jest zbędny na tej planecie? Tobie pozostawiam odpowiedź. Śmieciu. Do spania.

Gość gość
5:26 A ty za swoje myślisz że nie? Haha. Ja ci tylko pokazuje jak zaklamana jesteś. Tak, tak. Nie sraj się tak. Napisałam prawdę o twoim fałszu. Srasz się nad każdym i udajesz wielka empatie a mnie życzysz śmierci. Co mają do tego antypatie? Dobrym człowiekiem się jest cały czas a nie wybiórczo. Nadal tego nie lapiesz? Nie brzydzisz się sama sobą? Nie stać nawet na minimalna szczerośc wobec samej siebie. I to jest najbardziej obrzydliwe w tym wszystkim. Idź spać bo zaraz przyjdzie robotnik i zacznie n*******lac.