Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ile chodzicie do fryzjera na farbowanie i strzyżenie

Polecane posty

Gość gość
gość dziś W punkt to ty się j**nij. Byle skutecznie. Zgłoś za te słowa o Alfiem, śmianie z pedofilii i raka Bumblebe i prześladowanie Nimfety bekniesz tak, że się nie pozbierasz, szmato. koniec z oszczedzaniem cie przez plec, jestes nic niewartym gownem i smieciem

Gość gość
Ale o jakim Alfiem ty piszesz? Nic na jego temat nie napisałam. Czyżbyś znowu widziała rzeczy których nie ma? Nie dopisuj sobie. I nie wycieraj mordy dzieciakiem.

Gość gość
5:30 Napij się melisy. Jedyna osoba która wymienia imię tego biednego dziecka jesteś ty. Masz dowód na to co miałam na myśli? Nie ośmieszaj się już bardziej błagam.

Gość gość
gość dziś 5:26 A ty za swoje myślisz że nie? Haha. Ja ci tylko pokazuje jak zaklamana jesteś. Tak, tak. Nie sraj się tak. Napisałam prawdę o twoim fałszu. Srasz się nad każdym i udajesz wielka empatie a mnie życzysz śmierci. Co mają do tego antypatie? Dobrym człowiekiem się jest cały czas a nie wybiórczo. Nadal tego nie lapiesz? Nie brzydzisz się sama sobą? Nie stać nawet na minimalna szczerośc wobec samej siebie. I to jest najbardziej obrzydliwe w tym wszystkim. Idź spać bo zaraz przyjdzie robotnik i zacznie n*******lac. x Gdzie ja ci życzę śmierci psychotyczko LD ? Uważam, że takie osoby jak ty powinna spotkać eutanazja, bo z rozmysłem krzywdzisz ludzi (twoje śmianie się z dziewczyny chorej raka czy Alfiego, który jest małym bohaterem i to nie tylko w porównaniu do ciebie, jest skandaliczne). Po tym, co zrobiłaś, nie masz prawa w ogóle się do mnie porównywać. Ja nie jestem ideałem, ale zarówno pod względem intelektu, jak i charakteru nie masz prawa nawet się do mnie (ani żadnego innego normalnego człowieka) porównywać. Paradoksalnie Alfie jest nie tylko bardziej przydatny, ale też już na ten moment inteligentniejszy od ciebie, okrutny bezmózgu z piętnem życiowego nieudacznika. Wypieprzaj stąd.

Gość gość
Tak masz rację. Bekne ci prosto w ryj. I koniec z oszczędzaniem cię z racji płci.

Gość gość
Drrr Drrr. Już idą z wiertłami. Słyszysz?

Gość gość
gość dziś Ale o jakim Alfiem ty piszesz? Nic na jego temat nie napisałam. Czyżbyś znowu widziała rzeczy których nie ma? Nie dopisuj sobie. I nie wycieraj mordy dzieciakiem. gość dziś 5:30 Napij się melisy. Jedyna osoba która wymienia imię tego biednego dziecka jesteś ty. Masz dowód na to co miałam na myśli? Nie ośmieszaj się już bardziej błagam. X Ty sobie mordy nie wycieraj, p*****lnięta manipulantko. Piszesz o obronie - jak to chamsko określiłaś - "człowieka warzywa" w sytuacji, gdy wątek wyżej wyświetlany jest wątek Alfiego i większość osób tam się jednocześnie wypowiada.

Gość gość
gość dziś Drrr Drrr. Już idą z wiertłami. Słyszysz? x Do ciebie kto inny idzie i pan z wiertarką to przy nim pikuś, szmato. Za tekst o dziecku ci nie popuszczę.

Gość gość
5:36 No i? To jest dowód według ciebie? Powodzenia życze. Tańczysz jak ci zagram. Po co się tak emocjonujesz lolita?

Gość gość
Tylko cały sęk tkwi w tym że ja o żadnym dziecku nie napisałam. Przeczytaj sobie jeszcze raz wariatko tylko odłóż na bok te nadmierne emocje. Nie popuscic to ty możesz ale w majtki jeśli się dobrze postrasz. Przy takim natężeniu emocji może być ciężko.

Gość gość
Nie sądź inteligencji rozmówcy swoim bezmózgim łbem Wieczorna. Wiadomo że piłaś do biednego dzieciątka. Jeszcze ty zarzucisz komuś hipokryzję. Jesteś obrzydliwa. Spadasz na level osoby pokroju Trynkiewicza - tobie grzechem jest nie życzyć szybkiego powołania na Sąd Ostateczny. Nie wiadomo ile jeszcze krzywdy będziesz nieudolnie próbowała uczynić. Niech cię osądzi ten, kto ma do tego prawo. To srogi sąd. To ostatnie co przed rozprawą do ciebie napiszę, śmieciu.

Gość gość
gość dziś Tylko cały sęk tkwi w tym że ja o żadnym dziecku nie napisałam. Przeczytaj sobie jeszcze raz wariatko tylko odłóż na bok te nadmierne emocje. Nie popuscic to ty możesz ale w majtki jeśli się dobrze postrasz. Przy takim natężeniu emocji może być ciężko. x Wątek wyżej jest wątek o Alfiem, w którym większość osób stąd się wypowiadała. O jakiego innego "człowieka-warzywo" ci chodzi? No słucham? Ano właśnie. Poza tym powtarzam. "Człowiek- warzywo" (co to w ogole za skandaliczne określenie) jest więcej wart niż ty. Śmieciu, śmieciu, śmieciu.

Gość gość
gość dziś Tylko cały sęk tkwi w tym że ja o żadnym dziecku nie napisałam. Przeczytaj sobie jeszcze raz wariatko tylko odłóż na bok te nadmierne emocje. Nie popuscic to ty możesz ale w majtki jeśli się dobrze postrasz. Przy takim natężeniu emocji może być ciężko. x Ty nawet z pyska popuszczasz kał, bo taką wartość mają plugastwa, które tu serwujesz. Nara.

Gość gość
Wiadomo bo co? Bo tak sobie uroilas we łbie? Żałosne. Do czego piłam to wiem tylko ja. Jeśli zamierzasz mi udowodnić swoją "rację" to chyba będziesz musiała trepanacji czaszki dokonać. Jednak z tego co piszesz dobrze wiesz ze mam pusto pod kopułą więc jak widzisz zabieg ten jest bezzasadny. Bawię się przednio patrząc na twoje rozemocjonowanie.

Gość gość
05:38 Pisz tak dalej. No cóż, to typowe dla stalkingu. Grasz na najniższych emocjach rozmówców, których gnębisz po dwa lata z rzędu. Dobrze że się przyznajesz. To as dla twojego worga. Dla ciebie bycie warzywem to byłby zaszczyt, bo na razie jesteś gównem.

Gość gość
A co to za określenie śmieć? Co to za określenie lochorno i szereg innych które z twojej "nieskalanej" mordy wylatuja w moją stronę? Wystarczy cię sprokowac tak jak to robię od kilku minut by wylazla na wierzch twoja hipokryzja i zakłamanie. Będziesz teraz wartościowac życie moje i dziecka? Mnie nikt nie dał prawa a tobie tak? Prezentujesz dno z tym że pod plaszczykiem którego noszenie opanowałas do perfekcyji.

Gość gość
gość dziś Wiadomo bo co? Bo tak sobie uroilas we łbie? Żałosne. Do czego piłam to wiem tylko ja. Jeśli zamierzasz mi udowodnić swoją "rację" to chyba będziesz musiała trepanacji czaszki dokonać. Jednak z tego co piszesz dobrze wiesz ze mam pusto pod kopułą więc jak widzisz zabieg ten jest bezzasadny. Bawię się przednio patrząc na twoje rozemocjonowanie. x Więc będziesz udowadniać, o jakiego innego "człowieka warzywo, którego ja bronię" (a mogłaś widzieć mnie tylko stającą w obronie Alfiego, bo innej niepełnosprawnej osoby tu nie broniłam) Ci chodzi. Powodzenia. Nie tylko ja dopatrzyłam się w tym tekście Malucha. Uprzedzałam, żebyś nie mierzyła innych swoją miarą bezmózgowca.

Gość gość
Ciężko jest mierzyć cokolwiek bedac bezmozgowcem z samej definicji? Jesteś po prostu tragikomiczna.

Gość gość
gość dziś A co to za określenie śmieć? Co to za określenie lochorno i szereg innych które z twojej "nieskalanej" mordy wylatuja w moją stronę? Wystarczy cię sprokowac tak jak to robię od kilku minut by wylazla na wierzch twoja hipokryzja i zakłamanie. Będziesz teraz wartościowac życie moje i dziecka? Mnie nikt nie dał prawa a tobie tak? Prezentujesz dno z tym że pod plaszczykiem którego noszenie opanowałas do perfekcyji x Ależ oczywiście, że określiłam cię śmieć. W afekcie spowodowanym twoimi prowokacyjnymi tekstami godzącymi w bezbronne istoty, za którymi zawsze stanę murem. Nie da się nie wartościować życia do pewnego stopnia. Dla każdej normalnej osoby życie chorego i niewinnego dziecka będzie więcej warte niż takiego śmiecia jak ty, które życzy innym śmierci, prześladuje, ma pedofilskie fantazje i dopuszcza się stalkingu i gróźb karalnych czy zniesławień od tak długiego czasu. Jesteś kulą negatywnych emocji, która coraz bardziej się stacza. U mnie negatywne emocje wywołuje okrucieństwo wobec słabszych i nie wstydzę się tego. W tobie wywołuje je wszystko, co lepsze od ciebie.

Gość gość
Czy to że ludzie dopatruja się wizerunku Jezusa na drzewie znaczy że mają rację? Oł maj fakin gad...

Gość gość
gość dziś Ciężko jest mierzyć cokolwiek bedac bezmozgowcem z samej definicji? Jesteś po prostu tragikomiczna. x A Ty jesteś po prostu zerem. Do zobaczenia, zobaczymy kozaczku, jak obronisz swoje plugastwa nie tylko wobec mnie, ale też innych ludzi.

Gość gość
05:51 Brnij w te swoje schizofreniczne wymówki i nazywanie czarnego białym dalej. Nie tylko mózgu, ale jaj też jesteś pozbawiona, bo nie potrafisz ponieść odpowiedzialności cywilnej za swoje słowa. Cóż, poniesiesz za to karną.

Gość gość
W afekcie :D typowe. Twoje przekonanie jakbym była pedofilem zoofilem czym chujofilem są tak żałosne i wyjęte z d**y że już mi się nawet nie chce komentować. Jeśli na takiej podstawie osadzasz człowieka ty albo twój adwokat haha to chyba z zawodem się minął. Przeraża mnie twój infantylizm.

Gość gość
5:54 Za swoje słowa jestem gotowa życie stracić. Za słowa które ktoś sobie uroil jako moje i na siłę pcha mi je w mordę to mogę jedynie ja dać w te mordę. Pokaz swoje jaja i przestań rznac glupa. To chyba jedyne co ci wychodzi w życiu.

Gość gość
W ogole nie chodze do fryzjera Nie stac mnie, mam dlugie i geste wlosy

Gość gość
gość dziś W afekcie smiech.gif typowe. Twoje przekonanie jakbym była pedofilem zoofilem czym ch*jofilem są tak żałosne i wyjęte z d**y że już mi się nawet nie chce komentować. Jeśli na takiej podstawie osadzasz człowieka ty albo twój adwokat haha to chyba z zawodem się minął. Przeraża mnie twój infantylizm. x To jest ostatnia rzecz, o którą powinnaś się martwić. Znowu ta twoja hipokryzja. Negujesz cierpienie ciężko fizycznie chorych i wręcz ich wyśmiewasz, a przeżywasz mój rzekomy infantylizm :D Wiesz co, ta dyskusja rzeczywiście nie ma sensu, bo ty rzeczywiście jesteś ograniczona umysłowo. Porozmawiamy sobie w sądzie. I tam będziesz mieć okazję zaprezentowania swojego "widzenia więcej" czy innych wynaturzonych poglądów. Zabolało cię z tą pedofilią? Mam zachowane twoje opisy przypisywania mi kazirodczych blowjobów i tym podobnych fantazji spod twojego pióra. Gardzę tobą jak nikim innym. Przyplątałaś się do mnie jak wesz do psiego ogona.

Gość gość
Nie wiem co tu się dzieje. Ja pisałam po 2 o naturalnych włosach. Na kafe udzielam się bardzo rzadko, nie kojarzę tych dwóch pań klocacych się zajadle. Napisze o moich doświadczeniach- włosy mam gęste i naprawdę jestem z nich dumna. Mialam etap farbowanie generalnie przeszły wszystko. Z blondem było tragicznie. Po 2 latach końce zaczynamy się kruszyć w palcach włosy nie rosły. Nakladalam wtedy tony odżywek olejowalam podcinalam. Blond nigdy więcej..pozniej były brązy. Włosy odzyly, urosły ale nadal ich struktura...bez dobrej maski lub odżywki nie mogłam ich rozczesac. Mylam szamponami naladowanymi silikonami tylko to mi pomagało je ugladzic. Takie odpicowane wzbudzaly zachwyt przechodniow na ulicy. Ald męki bylo mnostwo. Pozniej mialam etap farbowania naturalna henna. O ile włosy wyglądały jeszcze bardziej imponująco- jak z reklamy o tyle ich suchość byla katastrofalna. Ilosc kosmetykow i suplementów w walce z tym przekraczala moj skromny budzet i miejsce w lazience. I decyzja scinam na Boba i wracam do naturalnych. Po paru latach włosy mam swoje- wrażenia? Nieporównywalne. Włosy miękkie, błyszczące przepiękne. Latem od razu pojawiaja si naturalne jasno blond refleksy. Z wlosami w tej chwili nie robie nic. Moge je wymyc pbojetnie czym i tak sa piekne. Nie mam problemu z czesaniem. Wiec polecam i uwazam ze jednak natuealne a farbowane to niebo a ziemia.

Gość gość
gość dziś 5:54 Za swoje słowa jestem gotowa życie stracić. Za słowa które ktoś sobie uroil jako moje i na siłę pcha mi je w mordę to mogę jedynie ja dać w te mordę. Pokaz swoje jaja i przestań rznac glupa. To chyba jedyne co ci wychodzi w życiu. x Dobrze, polecam spróbować, jak się spotkamy. Nienawiść już cię zjada i niszczy Wieczorno. Nie mówiłam?

Gość gość
Znowu powtarzasz moje teksty... Czy to moja wina ze zawsze dasz się sprowokować do tych kloaczych "dyskusji" nawet gdy nie pada twój nick w żadnym temacie? To ty o mnie pisałaś tutaj niestworzone rzeczy i pomawiasz mnie ze prześladuje jakieś blogerki czy inny szit. Skąd to wzięłaś? Z d**y? Spójrz kobieto co ty odp*****lasz a dopiero później wyzywaj mnie od śmieci i schizofreniczek. Jeśli takimi urojonymi dowodami dysponujesz to życzę powodzenia mocno.