Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ile chodzicie do fryzjera na farbowanie i strzyżenie

Polecane posty

Gość gość
6:00 Znowu coś sobie wmowilas i świecie w to wierzysz. Mam dla ciebie smutna wiadomość. Pod pewnymi wieloma względami nie roznisz się "ode mnie" niczym. Jesteś wręcz gorsza tylko tego nie dostrzegasz.

Gość gość
06:03 Zejdź na ziemię :D Nie masz monopolu na SJP. Mania wielkościowa? Czy to możliwe w twoim stanie mózgu? Mnie już czwarty czy piąty raz bliższa znajoma z kowbojek linkuje mi na mailu, że lata tu mój nick. Twoje manipulacje dawno przestały działać na kogokolwiek. Jedynie, jak umiesz mnie sprowokować, to przez chore pomówienia. Jeszcze raz ci powtarzam, że nie brałam udziału w poprzedniej dyskusji (w której też mnie oczerniałaś i pisałaś chore rzeczy na temat moich narządów intymnych)...Człowieku, spójrz na to, kim ty się stałaś i jak nisko upadłaś. Chociaż nie wiem, czy dasz radę to unieść.

Gość gość
gość dziś 6:00 Znowu coś sobie wmowilas i świecie w to wierzysz. Mam dla ciebie smutna wiadomość. Pod pewnymi wieloma względami nie roznisz się "ode mnie" niczym. Jesteś wręcz gorsza lapka.gif tylko tego nie dostrzegasz. x Bardziej obrazić mnie nie mogłaś :D Nigdy w życiu nie zniżyłabym się do tworzenia o kimś historyjek pedofilnych czy życzenia komuś śmierci i raka. Albo nazwania chorej osoby warzywem czy pisania takich pomówień. Więc z łaski swojej, nie porównuj mnie do siebie, bo to niebo a ziemia niestety. I to nie jest wcale dla mnie komplement, bo nie być przy tobie "niebem" to wstyd.

Gość gość
wieczorna po tym co napisalas nie da sie byc bardziej zj*****m i gorszym od ciebie

Gość gość
gbobohono

Gość gość
6:11 A jednak...

Gość gość
(edytuję wypowiedź z 06:09, bo urwało) x 06:03 Zejdź na ziemię :D Nie masz monopolu na SJP. Mania wielkościowa? Czy to możliwe w twoim stanie mózgu? Czy raczej jego braku? Ja ciebie szukam :D ? Mnie już czwarty czy piąty raz bliższa znajoma z kowbojek linkuje mi na mailu, że lata tu mój nick. Nawet ostatnio w temacie o Melanii Trump (na poprzednich stronach jest link, bo tu już nie przejrdzie) szukałaś mnie w Autorze i oczerniałaś imiennie po 2 minutach od dodania tematu. Twoja obsesja przybiera coraz większe rozmiary. Twoje manipulacje dawno przestały działać na kogokolwiek. Jedynie, jak umiesz mnie sprowokować, to przez chore pomówienia. Jeszcze raz ci powtarzam, że nie brałam udziału w poprzedniej dyskusji (w której też mnie oczerniałaś i pisałaś chore rzeczy na temat moich narządów intymnych)...Człowieku, spójrz na to, kim ty się stałaś i jak nisko upadłaś. Chociaż nie wiem, czy dasz radę to unieść.

Gość gość
Jakby ktoś chciał zobaczyć ten link, w którym Wieczorna mnie obsesyjnie oczernia, to jest tutaj w tym temacie na 3 stronie w trzeciej lub czwartej wypowiedzi od góry. Żegnam.

Gość gość
6:18 Ta twoja Wieczorna owszem obmawia blogerki więc nie sugeruj się jej straszeniem. Tutaj jest znana jako Zakała.

Gość gość
6:21 I kto tu kogo pomawia? Cytując klasyka: dowód albo wypjerdalaj. Widzisz kim jesteś?

Gość gość
06:22 Zobaczymy Zakaluszku.

Gość gość
Właśnie robisz coś co sama tepisz. Gratulacje. Widzisz we mnie jakiegoś zakaluszka. Czy to nie jest objaw schizofrenii?

Gość gość
06:25 Problem polega na tym, że piszesz teraz z inną osobą :D W tym wątku napisałam o tobie tylko te dwa posty wcześniej Zakaluszku. Pisałyśmy wcześniej w nocy w innym wątku. Masz ewidentnie chory dekiel a mi to wmawiasz :P

Gość gość
Nie interesuje mnie z kim piszesz i kogo zobaczysz. Z pewnością nie będę to ja chory dekiel ma osoba która zakłada kilka tematów o jakimś zakalcu myślący że ma do czynienia ze mną. Doprawdy powinnaś się leczyć.

Gość gość
Ja tez nie wiedziałam Zakaluszku że jesteś znana jako Wieczorna :D Do czasu. Wszystko się zgadza z tym co pisze ta Nimfetka. Wieczorna = Zakaluch.

Gość gość
Kilka tyg temu byłam na koloryzacji. Póki co kolor jeszcze ładny jest i tak szybko się nie wypłukał. Farbą revlona z hologramem fryzjerka mi malowała. Jedna z lepszych chyba bo inna to już by się wypłukała. Co do strzyżenia to ja co miesiąc chodzę na ścięcie końcówek. Włosy zdrowsze są i tak sie nie rozdwajają

Gość gość
Ja chodzę co póltora miesiąca. Farbuję na blond, mam naturalnie ciemne włosy i odrost dość szybko widać, chociaż mam sombre zrobione. Ale kolor odświeżyć i tak trzeba :) chodzę do salonu In Harmony i oni mi tak ładnie kolor robią, że w sumie włosy między farbowaniami ciągle dobrze wyglądają i gdyby nie odrost, to bym pewnie chodziła rzadziej.

Gość gość
Wszystko zależy od długości włosów. Kiedy miałam wygolone maszynką wzorki, albo damskiego jeżyka pofarbowanego na biały blond, to byłam u fryzjerki raz na 2 tyg. Teraz mam długie, więc jestem raz na 2 mies, aby podciac koncowki.

Gość gość
2xna obcięcie grzywki. Mam długie czarne , podcinanie raz na pół roku końcówki. Nie farbuje mimo 38lat. Siwe spod spodu wyrywam. Na razie są czarne jak heban i ładne, nie chcę myśleć o farbowaniu, nie znoszę nienaturalnego wygladu

Gość gość
Długie,czarne i 38 lat. Dla mnie to wygląd czarownicy.

Gość gość
ostatni raz u fryzjera bylam jak mialam 19 lat a teraz mam 26. nie stac mnie odkad mam faceta. teraz faceta trzeba utrzymywac takie czasy ;) moj facet chodzi co miesiac

Gość gość
Jestem z Opola i mieszkam niedaleko salonu Fashion Room gdzie chodzę co kilka tygodni. Mają dogodną opcję rezerwacji terminu bo przez formularz online na stronie www.salonfr.pl więc wszystko sobie mogę wygodnie poustawiać.

Gość gość
ja chodzę na podcinanie jakoś co 1,5 miesiąca. a farbuje się sama w domu farbą cameleo omega, niedrogo i świetnie kolor wychodzi

Gość Ameliaww
Staram się chodzić raz w miesiącu, ale nie zawsze fundusze na to pozwalają...