Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiaderko czy wanienka

Polecane posty

Gość gość

Kompletując wyprawkę znalazłam takie coś jak wiaderko do kąpieli zamiast wanienki. Co o nim sądzicie? Wygodniejsze, praktyczniejsze? Czy kupić najzwyklejszą wanienkę?

Gość gość
Dla mnie wiaderko zbedny gadget. Poza tym dziecko szybko wyrasta. W wiaderku bedziesz kapac ok miesiaca.

Gość gość
Wanienka, w wiaderku ciezko dokladnie umyc

Gość gość
Ale jak to wiaderko? :O wrzuca się do wiadra i moczu? Jak to technicznie zrobić?

Gość gość
Do jakiego moczu? Wygoogluj to zobaczysz, to obecnie bardzo popularna rzecz,zwlaszcza za granica

Gość gość
Mam wanienkę - komodę kąpielową Cossato, dziecko ma już 15 miesięcy wciąż w niej kąpiemy (od jakiegoś czasu już oczywiscie na siedząco), bez schylania, dźwigania itp. Jeden z najlepszych zakupów dla maluszka.

Gość gość
Cała zabawa polega na dokładnym umyciu w faldkach, zgieciach itp. W wiaderku sobie nie wyobrażam.

Gość gość
Wanienka jest bardziej uniwersalna. Wiaderko ponoc sprawdza sie przy kolkach. Dziecko jest tam w pozycji zblizonej do plodowej. Chyba niezbyt dlugo sie przydaje, bo z biegiem czasu dziecko zazwyczaj zaczyna lubic takie zwykle kapiele, chlapanie woda. Np moja corka przez 3 mce plakala w trakcie mycia, a potem polubila, w wiaderku sie brzdac nie popluska