Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna nie chce seksu

Polecane posty

Gość gość

Mam dziewczynę (24 lata), która niestety porusza się na wózku inwalidzkim. Kiedy proponuje jej seks, ona stara się on niego wymigac. Kiedy już dochodzi do sytuacji, wydaje się strasznie spięta. Nie wiem czy ona się wstydzi, czy może to ze względu na jej niepełnosprawność. Wiecie może dlaczego tak nie chętnie podchodzi do tych spraw

Gość gość
Na pewno chodzi o jej niepełnosprawność. Od urodzenia jeździ na wózku? Jak długo jesteście razem? Tu pewnie trzeba sie trochę bardziej postarać, okazać ze naprawdę Ci sie podoba, musi Ci zaufać. Mi tez by było dziwnie i wstydliwie pokazać sie nago gdy dolna cześć ciała nie działa jak trzeba.

Gość gość
Na wózku jeździ od 1,5 roku, jesteśmy razem od 5 miesięcy, a znamy się od ponad 3 lat. Od zawsze mi się z***biście podobała.

Gość gość
Powiedz jej, zechcesz ją wydymac i tyle

Gość gość
Pomoże ktoś?

Gość Gość

Kręcą Cie kuśtyczki?

Może ciężko jej uwierzyć , że naprawde Ci sie podoba , że bedzie Ci z nią dobrze , że seks bedzie Ci sie podobał skoro jest niepełnosprawna. Może źle sie czuje , że nie bedzie mogła w seksie niektórych rzeczy robić. Musisz z nią szczerze porozmawiac o tym . Postaraj sie zapewnić ja , pokazać jej , że mimo jej niepełnosprawności naprawde masz na nią ochote , a seks z nią bedzie ci sie podobał. Jeśli jest w tym wieku i w dodatku jeździ na wózku , a jesteście ze soba dopiero od 5 miesiecy ja na jej miejscu bałabym sie ciąży i tego , że zostane sama z dzieckiem .