Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1000 zl na tydzień na jedzenie to malo

Polecane posty

Gość gość

Mam na tydzien 1000 zl na samo jedzenie i drobne wydatki i mi nie starcza? Czy 1000 zl ma tydzien to malo czy za duzo wydaje?

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
Zadne prowo sama prawda. Co tydzien przeznaczamy z mezem taka kwotę w osobna koperte na jedzenie i czesto musimy dokladac

Gość gość
To ile te ludzie jedzo?

Gość gość
Uuuu, biedniutko.

Gość gość
Ja wydaje za 1 osobe na tydzień 1600-1800 ale ja nie jem smieciowego jedzenia....

Gość gość
1000 zł na tydzień to tylko chyba biedota robi w biedornce zakupy...przeciez dobre jedzenie ksoztuje, rozumiem ze zrecie tylko slodycze i gazowane napoje?

Gość gość
Prowo, ja wydaje może z 400 zł miesięcznie i jestem dobrze odżywiona.

Gość gość
8. 18 napisz co jesz i podaj konkretne ceny albo wstaw przykladowy paragon. Sama chętnie się tak zdrowo poodzywiam

Gość gość
Przecież dobra rybo czy mięso kosztuje ponad 100 zł za kilogram...

Gość gość
Jeśli jecie codziennie obiady w restauracji to może i tak, inaczej nie wyobrażam sobie tego. Ja wydaje 1500 zł mc na jedzenie, chemię i pieluszki na 4 osobową rodzinę i jem myślę, że zdrowo. Ktoś napisał, że jak się mało wydaje to znaczy, że się kupuje śmieciowe jedzenie, tymczasem jest odwrotnie jak ktoś jest bardzo biedny to nie kupuje ciastek, napoji gazowanych i innych bzdetów.

Gość gośćchuflada
Jesli masz męża i czterech doroslych uczacych sie jeszcze synow to moze nie byc duzo. Jesli jestes z mezem i 4 letnim brzdacem to musialabys zyc dla jedzenia.Bo podobno powinno sie jesc zeby zyc ale niektorzy zyją zeby jesc jak jestes z tych drugich to Ci moze faktycznie braknac przy malym brzdacu i menżu spaslaku :P

Gość gość
Ja wydaje żywność 1000zł tygodniowo ale to jest średnia w którą wliczam obiady szkolne mojej 7 latki i w przedszkolu mojego 4 latka. Mam jeszcze niemowlę więc wnet dojdą do tego jakieś eko- warzywa i owoce.