Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o jego zachowaniu

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z facetem,wczoraj prawie do czegos doszlo ale nie wyrazilam zgody i juz po tej akcji wielce obrazony.Zalezy mi na nim

Gość błękitnaa
To niech lepiej przestanie zależeć.

Gość zawsze szczery
Zalezy mi na nim x z jakiego powodu?

Gość gość
Podoba mi sie fizycznie chcialam przygody jednorazowej a stchorzylam

Gość gość
pozwalasz zeby prawie do czegos doszlo, zaczely grac hormony i w ostatnich chwilach spiertalasz wszystko... mam gleboka nadzieje, ze kiedys dokladnie tak samo zostaniesz potraktowana. ciekawe, jak bedzie mozna opisac twoje zachowanie w takiej, jak i rowniez PO takiej sytuacji:D

Gość gość
Wielce obrażony bo podanie chodzi mu tylko o seks i ,,biedny" tego nie dostał...jeśli robi z tego problem to uciekaj, jemu nie zależy na niczym poważnym

Umawiasz się na jakiś konkret, do którego nie doszło z Twojej przyczyny. Chłopak miał prawo czuć, że bawisz się jego kosztem, albo masz nie po kolei. To raczej Ciebie wypada "sądzić". 00 Przeproś ładnie. Powiedz że potrzebujesz jeszcze dwóch randek.

Gość gość
Gdzie autorka napisała że umawia się na konktet? Żałosne.

16:20 może tu: „Spotykam sie z facetem,wczoraj prawie do czegos doszlo”? x to raczej konkretne jest, a nie podejrzewam, że nagle się zmaterializowała w jego ramionach:)

Gość gość
Wsadzil mi reke w majtki nie pocalowal to jak moglam wiedziec,ze on chce skoro bez zadnego przytulenia i calowania.Ja mialam w planach go zaliczyc

Gość gość
To nie podszyw

Gość Jakaaaaas
Powiem tak ...ja tak mialam ze facet za mna biegal..sadzilam ze moze bedzie fajnie bo byla miedzy nami ogromna chemia...po 3 goracych spotkaniach na ktorych do niczego nie doszlo gl calowanie on masaz plecow tak na czwartym on zdjal spodnie i z nimi tak zostal bo ja go TAM nie dotknelam nawet. Oczywiscie sadzilam ze zawiezie mnie do domu i to juz bedzie koniec naszej znajomosci ale on po wszystkim jeszcze poszedl ze mna do praku usisc i pogadac zanim odwizl mnie do domu. Po tym czasie spotykalismy sie jeszcze mc i on juz na nic nie naciskal. Sama to zakonczylam z innego powodu. Takze yciekaj od tego "facecika"...

Gość gość
Po co kusisz a potem odwracasz kota ogonem? Kobiety są walnięte.