Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no nie wytrzymam, chyba pęknę ze złości

Polecane posty

Gość gość
do gość dziś - abyś ty pomnażała majątek to mój dziadek śp. walczył o ten kraj, moi rodzice zapieprzali też na ten kraj nie dostając na swoje dzieci 500+, mają po 40-45 lat pracy dla tego cholernego kraju i też odprowadzali przez tyle lat podatki, i ja też nie biorę 500+ i pracuję i odprowadzam podatki, bo mam jedno dziecko, bo nie umiem się rozmnażać nie mając wystarczającej ilośc****eniędzy na utrzymanie dzieci. Także oby ci małpo walka moich dziadów wyszła bokiem w postaci choroby, bo mój śp. dziadek przepłacił walkę o ten kraj swoim życiem.

Gość gość
Do gosc 13:10: hahaha a gdzie autorka posta z 10:45 opisuje swoje zycie? skad wiesz ile zarabia, ile ma dzieci i czy maje w ogole? a moze tylko buli na dzieciory patologii nic nie dostajac z tego chorego systemu... zreszta rodzice autorku posta z 10:45 tez 500+ nie mieli, a jakos ona zyje. przetancie tak oceniac ludzi nic o nich nie wiedzac

Gość gość
PRECZ Z 500+, winno być zlikwidowane a pieniądze przeznaczone dla chorych na ich leczenie, a jak ktoś naklepie sobie bachorów to jego sprawa co im da jeść

Gość gość
z czegoś 500+ wypłacają, emeryci nie dajcie sie dalej tak łupić

Gość gość
lepiej jakby dawali zamiast od 75 roku życia wszystkie darmowe leki dla 100 latków to lepiej pisowce by na tym wyszli,

Gość gość
"..... Ja uważam, że powinny mimo wszystko zniuansować swoje oczekiwania (...). Każda decyzja musi być umocowana jakąś ustawą, jakimś prawem, i to wymaga czasu. A one chcą natychmiast żywej gotówki – ocenił Hoser...."

Gość gość
no jakie .... z kościoła, a 500+ to k nie żywa gotówka i dana natychmiast, pogięło i ten kościół, bo co, chorzy nie będą się tak rozmnażać i klecha nie będą mieć żywej gotówki od chrztów, ślubów, itp. na kochanki

Gość gość
teraz na pewno ode mnie na tacę też nie dostaną żywej gotówki

Gość gość
z wizytą duszpasterską dostanie ode mnie 10 jajek

Gość gość
precz z 500+ dla zdrowych dzieci

Gość gość
A ja zrobiła bym jak Hitler chore jednostki które nie zarabiają na siebie i nie umieją się bronić to do gazu. W przyrodzie chory ginie by mogły przetrwać tylko najsilniejsze jednostki.

Gość gość
według ciebie to ci 500+ też do gazu

Gość gość
no 500+ do kościoła modlić się o to aby chorzy leżeli w domu o chlebie i wodzie, bo dla nich wam szkoda pieniędzy, bo wy mając zdrowe dzieci nie chce wam sie zapieprzać na nie, macie awersję do pracy

Gość gość
WP-"...Polacy wzorem dla Brytyjczyków. Będą odmawiać różaniec wokół Wysp.." - o proszę jak się modlą o to aby słabsi np. ci w sejmie poumierali bo trzeba im może zamiast 500+ dać 1000+

Gość gość
".... W 2017 roku w Rachunku od Państwa po raz pierwszy dokładnie widać, ile kosztuje program „Rodzina 500+” – 619 zł w przeliczeniu na jednego mieszkańca. Tylko ta pozycja odpowiada za ponad 1/3 wzrostu wydatków państwa w ciągu ostatnich 2 lat...." a ja nie wyrażam zgody aby moje podatki szły na 500+, niech spieprzają, wolny kraj tylko nie mam możliwości decydowania , naklepał sobie ktoś bachorów to jego problem