Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka z mężczyzną poznanym na gg

Polecane posty

Gość gość

Porażka i to kilka :D Kłamią i przerabiają zdjęcia Odradzam

Gość gość
Tak, bo kobiety nie kłamią i nie przerabiają zdjęć... z tym, że robią tak wszędzie, nie tylko na gg. Więcej autokrytyki życzę.

Gość gość
Kobiety? Zdjecie tylko z 8-10 lat wczesniej albo wogole boi sie pokazac twarzy albo tylko twarz bo swojego grubawego ciala. Przez gg nigdy sienie spotkalem, za to przez sympatie. Polowa mnie rozczarowala bo nie wygladala tak jak na zdjeciu. Resztana..sr.ane w glowach.

Gość gość
ja tez ostatnio spotkalam sie z facetem ktory na symparii mial swoj***ardzoooo stare zdjecie, wyczailam na fb ze z 2012 :( a teraz conajmniej 20 kg na plusie . masakra

Gość gość
Ja umówiłam się na randkę z mężczyzną poznanym przez internet w ciemno, nie wysłaliśmy sobie zdjęć, po prostu dobrze nam się rozmawiało. Od 10 lat jesteśmy małżeństwem :-P

Gość gość
Ojeja to jak z filmu. Mnie sie dobrze rozmawialo z roznymi, ale spotkac sie nie chcialy albo ja. Jest jeszcze taka kolezanka, z 6 rok, wciaz mozemy pogadac, milczec miesiacami i dalej gadac normalnie pisac. Ale w pary przez internet niewierze. Przeciez kazdy z daleka. Kiedys moze sie znudzic takie czekanie na milosc w necie. Mi juz chyba tak. Nawet nie wiem do osob w jakim wieku najmniej moge napisac i komu wierzyc. Podobajami sie mlodsze ale nie zwracaja uwagi na starszych o wiecej niz 3 lata, widac to z daleka i czuc. Komu tak jakby zalezy czuje ze sciemnia. Byl czas kiedy sie staralem pisac. Ale juz 30 kilkuletnie sa nie do rozmowy. Zbyt wysokie loty albo takie z siebie robia. Nie gadam z nadetymi ktore wiedza czego chca w opisie. Kobieta ma sie dowiedziec czego chce jak pozna mnie a nie juz wczesniej.

Gość gość
Mnie zauroczył pytongiem i tak do dzisiaj ssie.