Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trogger

Głupie kobiety mają najlepszych facetów

Polecane posty

Gość Trogger

Byłam kilka razy u manicurzystki, zaczynałam swoją przygodę z paznokciami. Trochę z nią pogadałam, dowiedziałam się, że jest w związku, ma dziecko, nie pracuje bo facet dużo zarabia, a paznokcie robi od kilku lat. Zaprosiłam ją do znajomych na fejsie i zobaczyłam jej faceta. Przystojny, jakiś biznesmen, ciągle wypisuje jej wyznania miłości. Ona totalnie bez wykształcenia, z powodu dziecka nie może skończyć jakiejś dennej szkoły policealnej. Myślałam, że robienie paznokci jest trudne, kupiłam sobie sama taki zestaw, a po trzech próbach umiem sama sobie zrobić nawet lepsze pazurki niż ona po kilku latach. Ona kończy jakieś kursy, a jej facet ciągle ją chwali i komplementuje w komentarzach. Do tego wzięli ślub i wiem, że to on na niego nalegał, ona mi powiedziała, że na razie nie chce za niego wychodzić. Jak to jest, że takie idiotki mają zarąbistych facetów, a ja trafiłam na totalnego palanta? Jestem młoda, atrakcyjna, studiuję ciężki kierunek, a sama mam dziecko. Mój mąż okazał się fałszywą mendą, przez kilka lat udawał miłość. Zdradzał mnie, oszukiwał, dowiedziałam się o tym dość niedawno. Nie wylewam tu żali, ale piszę po prostu prawdę. Jestem anonimowa, a myślę, że wiele kobiet ma podobne spostrzeżenia. Dlaczego fajni i wartościowi faceci wybierają takie przymulone i mało zdolne kobiety?

Gość błękitnaa
Ach ta zawiść 😴

To ona za te paznokcie nie bierze kasy? Jeśli bierze, to obawiam się, że jednak pracuje. :-(

Gość gość
Ty też wybierasz. To na co się zgodziłaś dostałaś.

Gość gość
Jestes skrzywdzoną zawistną kobietą. Ja nie mam takich spostrzerzeń. Widicznie te kobiety cis w sobie maja ze tak je faceci uwielbiaja. Bez powodu by z nimi nie byli.

Gość gość
Jak to nie pracuje, sama piszesz ze jest manicurzystka i w czym niby jest gorsza od ciebie? Kazda praca jest wazna skoro jest potrzebna a ty zazdroscisz

Gość gość
Ale skpro robi paznokcie to przeciez pracuje :/ Glupie prowo albo na serio glupia autorka.

Gość gość
Nie jest zawistna kobietą po prostu ma rację. Puste głupie laski mają fajnych mężów. Pustaki bez szkoły pracujące w knajpach. Nie wiem może robią lepiej lody rozkładają nogi albo po prostu są tak tempe ze facet biznesmen wybierze tepaka który go nie będzie umiał puścić z torbami jak wyjdzie ze ru/cha inną na boku . Też mam tego dość bo i jestem ładna i dobra mimo tego co tu napisałam bo w realnym życiu trzymam to w sobie i nikomu nie mowie o moich spostrzeżeniach i po szkole i mam pracę i umiem się kochać dawać i huja z tego mam a sąsiadki z pustym uśmiechem na ryju mówią mi dzień dobry i pakują się do samochodu męża a ja sama na zakupy czy ze śmieciami. Nie nawidzę tego życia

Gość gość
Wzieli slub a ona powiedziala ze nie chce narazie za niego wychodzic? Jestes wczorajsza czy od rana tak walisz?

Gość gość
Bo masz gorzej w zyciu to oceniasz i wyzywasz inne a gowno o nich wiesz. Jestes sfrustrowana i pewnie nudna

Gość gość
Psychopatki z.kafe się zlecialy żeby dolozyc. Autorko mam takie samo zdanie jak ty. A te matrony niech piszą co chcą bo pewnie to tez pustaki po szkole średniej.

Gość Trogger
Ona brała 40-50zł od klientki, a nie miała ich codziennie i też max 1 czy 2 dziennie więc co to za praca? Prędzej hobby żeby zarobić na ciuchy czy jakieś głupotki, a utrzymuje ich facet. Kiedy do niej chodziłam to mówiła, że na razie nie chce brać ślubu, ale jej facet o tym wspominał. Od tamtego czasu trochę minęło i jak widać wzięli ślub, więc to on dopiął swego.

Gość gość
No i? Zrobila ci cos zlego? Zalosna jestes sorry

To miło z jej strony, że zarabiała na ciuchy i "głupotki", mając bogatego partnera. To już świadczy o jej niezależności, szacunku do pieniędzy.

Gość gość
Kocha ją i dobrze. Miłość nie wybiera i to jest najpiękniejsze w tym uczucie :) a ty autorko jesteś wyrachowana idiotka.

Gość gość
Za swoje niepowodzenie winisz caly swiat.

Gość gość
To że ktoś po szkole średniej nie oznacza że gorszy, licza sie też inne wartości niż papierek ze studiów polowa tych studentow konczy na kasie w markecie tacy zaradni i inteligentni.. haha.

Gość Trogger
Dlaczego mnie wyzywacie? Kafe jest anonimowe i mogę tu napisać dokładnie co myślę. I wyrachowana nie jestem, wręcz przeciwnie. Gdybym była wyrachowana to mój mąż nie byłby w stanie ukrywać swojej prawdziwej, wrednej strony. Ale ja oczywiście ufałam i kochałam, zbyt wiele poświęciłam żeby stworzyć jemu i synowi ciepły i kochający dom. Jednak w pojedynkę trudno tego dokonać.

Gość Trogger
12:43 Nie twierdzę, że po szkole średniej jest się gorszym, a ja jeśli skończę studia (daj Boże) to na pewno na kasie nie wyląduje, nie martw się o mnie. Chodzi mi o to, że ona jest totalnie tępa. Latami robiła żel na tipsie, a ja zobaczyłam jeden tutorial i robię sobie sama na formie. Mi wmawiała, że to jest strasznie trudne, że wiele razy to robiła i nadal nie umie.

Gość gość
Ojej po prostu trafił jej się szczery i kochający facet jak ślepej kurze ziarno i tyle.

Gość gość
Jesli ona jest glupia WYBIERAJAC dobrego mezczyzne (pomijajac jego majatek) a ty mende to kto tu jest glupi?! Sama WYBIERASZ sobie z kim jestes wiec do kogo te pretensje?

Gość gość
Często tak się dzieje, też to zauważyłam.

Gość Trogger
12:51 To, że był mendą dowiedziałam się niedawno i zupełnie przypadkiem. Był po prostu świetnym aktorem.

Gość gość
To że twój facet byl chujem to nie znaczy że masz sie na niewinnej dziewczynie wyżywać. Twój facet to chuj a ty jesteś suka i zła kobieta, nic dziwnego że tak skończyłaś

Gość gość
Czyli autorka jest głu/pia bo w końcu masz męża czy nie masz bo piszesz tak chaotycznie ,że nic z tego się nie da wywnioskować :O

Gość Trogger
Rozwodu jeszcze nie mam. Nie miałam na to siły.

Wow, sama robisz żel na formie? To jest strasznie trudne. Myślisz, że trudniejsze od obsługi ArcGISa np? Wiem, wiem, nie masz zdania na ten i wiele innych tematów. Na moje oko jesteś pretendentką do posiadania najlepszego faceta. :-) 🖐️

Gość gość
a co to znaczy według autorki najlepszy facet to znaczy kur/wa jaki jakieś cechy?

Gość gość
Skąd w was to przekonanie: "jestem ładna", "jestem atrakcyjna"? To że wy tak uważacie albo jakaś psiapsiółka wam słodziła to nie znaczy że to jest zgodne z prawdą. Od facetów wymagacie co najmniej wyglądu 8/10 same uważając się za nie wiadomo co. Autorka też zresztą pierwsze co napisała o facecie tej manikurzystki: "przystojny" tak jakby to było najważniejsze. Tak samo wzięła ślub z przystojnym za to że był przystojny a teraz płacze i obwinia cały świat za swoje niepowodzenie.