Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trogger

Głupie kobiety mają najlepszych facetów

Polecane posty

Gość gość
Autorko po części Cię rozumiem.Jest Ci przykro, że inne mają lepiej, a Ty trafiłaś tak beznadziejnie, ja też tak mam z moim. Na początku bylo super, potem wyszło szydlo z worka, no niestety nie miałyśmy szczęścia. I tutaj wyksztalcenie nie ma nic do rzeczy. Wiem, że patrzenie na inne jak są w szczęśliwym udanym zwiazku, boli sprawia, że człowiek obserwując to robi sie zgorzkniały. Nie wiem co Ci doradzić, bo sama jestem w podobnej sytuacji, ale wiedz, że łączę się z Tobą w bólu. Nie zazdrość, nie staraj się tego tlumaczyc, bo dobijesz tylko siebie takimi myslami i porownywaniem się. Pozdrawiam i oby los się do nas uśmiechnął.

" Jestem młoda, atrakcyjna, studiuję ciężki kierunek, a sama mam dziecko" X ja to zawsze mówię, że te z******te z kafeterii mają najgorzej :P zawsze jest ta sama historia - własna działalność, ciężki kierunek, piątka dzieci i do tego jeszcze mają czas na kafcię. oraz robienie sobie paznokci. X a ja kurfa od rana ledwie ogarnęłam łazienkę, trochę kuchnię, pranie, pościele i placki ziemniaczane 😭

Gość gość
Z opisu faceta: "przystojny, jakiś biznesmen, ciągle wypisuje jej wyznania miłosne (rozumiem, że zobaczyłaś na fb), dużo zarabia" to ciężko powiedzieć czy on taki najlepszy. Czy taki "niby biznesmen" (niby, po taki na serio biznesmen to na fb nic nie wypisuje ), bardzo dobrze zarabiający, który wypisuje na fb wyznania miłosne to szczyt marzeń i kryteria przy wyborze mężczyzny? I to pisze wykształcona Kobieta? Może u nich jest i bedzie inaczej, ale wszystkie związku w których facet na fb wyznaje miłość i zachwyt na swoją partnerką już się rozpadły- teraz wszyscy Ci panowie wyznają już miłość na fb innej .

Gość gość
Rozumiem, że jest Ci przykro, że nie masz fajnego życia. Jedni mają lepiej, inni gorzej, życie nigdy nie będzie sprawiedliwe dla wszystkich, ALE: 1. To nie jest wina tamtej dziewczyny, że Ty masz gorzej 2. Nie masz prawa z niej się wyśmiewać, bo nic Ci nie zrobiła 3. Może (???) jesteś bardziej inteligentna od niej, ale ludzie szukają u drugiej strony niekoniecznie czystej inteligencji, ale mieszanki cech. 4.Wychodzi z Ciebie poczucie wyższość z którego wynika jad, złośliwość i inne brzydkie cechy. 5. Nikt nie jest Ci nic winien, no może ojciec Twojego dziecka, ale sama go w końcu wybrałaś. Jeśli chcesz mieć do kogoś pretensje, że nie masz życia uczuciowego takiego jakie byś chciała, to podziękuj sobie i jemu, a ludzi, którzy nic Ci nie zrobili zostaw w spokoju.

Gość gość
14.12 zbyt dużo czasu spędzasz na kafe, jesteś uzależniona i powinnaś się zacząć leczyć, by psychiatrzy mieli z czego żyć :( :P

Gość Trogger
14:08 To inni uczepili się wykształcenia, a nie ja. Po prostu zauważyłam, że kobiety tego typu jak opisałam mają super facetów, wiernych, kochających, którzy je utrzymują. A kobiety co mają o wiele więcej do zaoferowania kończą zdradzone i zniszczone psychicznie. Może faceci lubią jak kobieta im nie ufa, sprawdza, ma ogrom wymagań i wtedy ją szanują i kochają? Ja jestem za delikatna do takich gierek, jestem teraz szczęśliwa z dzieckiem, mam przyjaciół, znajomych i jakoś to leci. Pozdrawiam i też życzę szczęścia

Gość gość
Doskonale Cię autorko rozumiem.

Gość gość
14:19 A co ty masz więcej do zaoferowania w porównaniu z panią od paznokci? Jesteś lepsza w łóżku? Lepiej gotujesz? Lepiej potrafisz zadbać o męża, gdy wraca zmęczony z pracy? Co mu dasz, czego tamta nie potrafi? Gadki o fizyce kwantowej ;-) ?

Gość Trogger
14:34 Skąd mam niby wiedzieć jaka ona jest w łóżku albo jak gotuje? Wiem co ja mogę z siebie dać, bo gotuję dobrze, w seksie nie mam oporów i nie "boli mnie głowa", kochałam męża i starałam się go wspierać ile sił. Szkoda tylko, że on mnie nigdy nie kochał.

Gość gość
A co wiesz o kobiecie, z którą Ciebie zdradzał? Miała lepsze studia, super pracę? W czym była od Ciebie lepsza? Chyba nad tym warto byłoby się skupić bardziej niż na pani od pazurków, nie uważasz?

Gość gość
"poprostu zauważyłam, że kobiety tego typu jak opisałam mają super facetów, wiernych, kochających, którzy je utrzymują. A kobiety co mają o wiele więcej do zaoferowania kończą zdradzone i zniszczone psychicznie. " X Osobiście nie chciałabym być na utrzymaniu męża. Trochę się nie mogę połapać w Twoim rozumowaniu - chcesz być finansowo uzależniona od mężczyzny? Nie wiem co masz na myśli "tego typu kobiety" i nie podoba mi się stwierdzenie, że głupie kobiety mają najlepszych facetów. Uważam, że ja mam najlepszego męża i nie jestem głupia (mam studia), ale ja mam trochę inne kryteria niż Ty - dla mnie kasa i wyznawanie miłości na fb nie oznacza, że facet jest najlepszy. Może właśnie Ci przystojni biznesmeni z kasą lgną do kobiet, które nie mają studiów, nie pracują i nie będą z nimi prowadzić rozmów wymagających większego wysiłku myślowego- może musisz się zmienić, żeby być w związku z takim facetem.

Gość gość
Faceci są prości jak budowa cepa. Potrzebują kobietę ładną, ale nie mądrzejszą od nich. No i w łóżku musi być dobra. Dla nich nie jest ważne, jaki kierunek studiów skończyłaś, tylko rozmiar Twojego biustu i Twoje wymiary.

Gość Trogger
15:11 Chodził na d***** i bzykał się z laskami z klubów :(

Gość gość
Taaa bojka trojka hasa..

Gość gość
A Ty nie chodziła z nim to tych klubów? No jak facet nie mógł nawet z własną żona sobie potańczyć to w zasadzie po co mu taka kobieta.

Gość gość
Facet potrzebuje kobiety: - ładnej - seksownej - romantycznej - usmiechnietej - ciepłej - delikatnej - zadbanej - czułej - lubiaca sex - lubiaca dzieci - z dobrym gustem - empatycznej - będąca dobra panią domu - wrażliwej - kobiecej pkt 100 po trudnych studiach. Skoro Cię zdradzal to znaczy że pozostałych 99 cech nie miałaś.

Gość Trogger
15:34 Aha, czyli on mnie zdradzał to jest oczywiście moja wina. Do klubów chodził za moimi plecami, twierdził, że spotyka się z kumplami i całą noc piją. I nie wiem w jaki sposób prostytutki albo dajki klubowe są "ciepłe, empatyczne i romantyczne". Do tego nie raz wracał po seksie z inną i zaraz kochał się ze mną, co jest już zupełnie obrzydliwe. Czemu go usprawiedliwiacie? Czyżby większość facetów była taka?

Gość gość
"Chodził na d***** i bzykał się z laskami z klubów smutas.gif" X A dlaczego nie chodziliście razem? Ja rozumiem wypad od czasu do czasu z kolegami do pubu, ale latanie po klubach - nie miałaś nic przeciwko?

Gość Trogger
Przeczytaj proszę post wyżej tam odpowiedziałam

Gość gość
Jaki on?ma kobietę

Gość gość
"Przeczytaj proszę post wyżej tam odpowiedziałam" X Jak to pisałam to jeszcze Twojej odpowiedzi nie było. Trafiłaś na takiego typa - miałaś pecha.

Gość gość
"Do tego nie raz wracał po seksie z inną i zaraz kochał się ze mną, co jest już zupełnie obrzydliwe. Czemu go usprawiedliwiacie? Czyżby większość facetów była taka?" X Skad o tym wiesz ,ze wracal po seksie z inna ? A skoro wiedzialas to jeszcze z nim sypialas ? :o

Gość Trogger
15:55 Boże, wszystko muszę tłumaczyć. Był na takich całonocnych wypadach kilka razy i jak wracał to uprawialiśmy seks. Dowiedziałam się o tym przez jego fb gdzie chwalił się kumplom za każdym razem kogo zaliczył (uprzedzając pytania nie pisał nazwisk dziewczyn bo chyba nawet ich nawet nie znał).

Gość gość
To on tak może ? Ach

Gość Trogger
A o d****ach to dowiedziałam się po zobaczeniu jego fb, dotarłam do jego bilingu i wpisywałam wszystkie nieznane numery w google.

Gość gość
Aż tak nie trzeba wiem trudno ..

Gość gość
Nie wierze ci autorko . Zmyskasz polowe tego co tu piszesz . A propo znam madre kobiety , ktore maja dobrych facetow . Zalezy tez co rozumiesz przez slowo " mądre" . Bardzo generalizujesz i naginasz prawde ;)

Gość Trogger
16:03 Co niby zmyślam?

Gość gość
A jesli to prawda to chyba jednak tska mądra nie jestes skoro tak pozno zorientowalas sie o jego wybrykach . Zalezy co znaczy " mądra " , bo wyuczona wiedza , a inteligencja to dwie rozne sprawy ;)

Gość Trogger
No fakt głupi ten co kocha i ufa drugiej osobie. Na szczęście mam nauczkę.