Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trogger

Głupie kobiety mają najlepszych facetów

Polecane posty

Gość gość
Mój facet też chodzi nie raz na męskie popijawy calonocne. Ale to jest jedno wyjście samotne na 10 wyjść razem. I jak razem wychodzimy to ja naprawdę nie widzę aby były jakieś ładniejsze ode mnie ;) To że ktoś lubi tanczyc, tak jak Ja, wcale nie oznacza że nie jest wrażliwy czy empatyczny.

Gość gość
Nie chodzi o to , ze glupi , ale pewne rzeczy sie wie i czuje .

Gość gość
Powiedzmy sobie szczerze to, ze jestes w zwiazku z debilem to twoja wina bo sama sobie takiego WYBRALAS. Czepiasz sie tamtej dziewczyny bo jest fajna i rozgarnieta kobieta i zamiast leciec na dupkow poszla na kogos dobrego.

Gość gość
Pytanie: czy głupia kobieta ta taka, która nie ma skończonych studiów ale ma za to kochającego męża, czy może taka co ma wykształcenie wyższe i męża który lata po klubach i ją zdradza. Każdy głupotę mierzy inną miarą, więc nie ma co obrażać ludzi.

Gość gość
Typowe myslenie feministyczne obrazac kobiety, ktore wybraly dobrze i gadac bzdury o mezczyznach bo samej sie wybralo buca.

Gość Trogger
Facet jest osobną jednostką, a nie dodatkiem do kobiety, który ją określa. Ja wyszłam za prawiczka, który podobno mnie bardzo kochał, przez kilka lat naprawdę dobrzenie grał, a ja byłam zakochana.

Gość Trogger
*dobrze grał

Gość gość
Przestan tu wypisywac bzdury. Polecialas na jakiegos palanta bo cie krecil. Moze mial ladne cialo.

Gość gość
Temat nabil juz 4 strony, wiec na pewno takie zdanie juz padlo, ale napisze - autorko, moze dlatego idiotki maja super facetow, bo c*******o faceta szybko gonia na drzewo, a te wszystkie rzekome "naj" tkwia w chujozie i cale zycie narzekaja, ze trafily na takiego a takiego, dodatkowo tym ciezarem obarczajac innych, najczesciej dzieci?

Gość gość
To nie głupie kobiety maja fajnych facetów , ale bardzo bardzo cwane! Owijają ich wokół najmniejszego palca , a ci głupcy myślą , że to ich zasługa.

Gość gość
Najlepszy facet to mądry facet, logicznie myśląc, a taki nie zwiąże się z głupia kobietą.

Gość gość
To prawda Autorko.

Gość gość
Autorka jest glupia bo wybrala jakiegos menela a tamta jest ogarnieta bo wybrala dobrego mezczyzne. To autorka marudzi a nie tamta.

Gość gość
Z tego co pisze, nie widać, żeby autorka była głupia. Pisze też, że była chętna do seksu a nawet dobrze gotuje. Więc po prostu miała pecha, trafiła po prostu na dupka. Zdarza się. Może następnym razem trafi lepiej. Największym jej błędem jest to, że zdecydowała się na dziecko z takim facetem. Rescator 555

Gość gość
"Dlaczego fajni i wartościowi faceci wybierają takie przymulone i mało zdolne kobiety?" X Dlaczego kobiety, których mężowie okazali się dupkami, obrażają kobiety które są szczęśliwe w związkach. Do autorki: mieliście dziecko a Twój mąż wychodził na całonocne picie (pomijajac fakt, ze okazało sie ze byly to wypady do klubow na bzykanie, to dziwię Ci sie ze takie nocne libacje tolerowałaś).

Gość gość
"Dlaczego kobiety, których mężowie okazali się dupkami, obrażają kobiety które są szczęśliwe w związkach." Bo łatwiej jest zwalać coś na los, kiepski gust wartościowych mężczyzn etc. niż na to, że z własnej winy zadaje się z niewłaściwymi facetami.

Gość gość
Macie problem. Kazdy facet zdradza, tylko nie zawsze ma okazje;) Ten Belmondo od manicurzystki rowniez moze zdradzać; duzo jest panow, ktorzy kochają wszystkie kobiety, w domu ok, ale i tak musza bzykać inne:)

Gość gość
To raczej nie o to chodzi. Kobiety które maja mocne poczucie własnej wartości i wiedza czego chcą, maja lepsze związki. Nie dlatego, ze nie trafiają na dupkow, ale ze nie marnują z nimi czasu. Znałam kiedyś dwóch braci, którzy mieli dziewczyny w tym samym wieku.

Gość gość
To ty masz problem. Taki, że każdy facet zdradza ciebie , bo musi. Są tacy, co nie zdradzają i inne kobiety są im zupełnie obojętne :)

Gość gość
Obie miały 25 czy 26 lat. Jedna z nich była gruba, dosc brzydka, wyglądająca ok. 8 lat starzej i miała 11 czy tez 13- letnie dziecko i ukończona zawodówkę, druga była piękna, wykształcona, z mieszkaniem, bezdzietna. Obie pracowały. Ta nieatrakcyjna po pół roku związku powiedziała swojemu obecnemu mężowi: k*****, żenisz się czy nie, bo nie będę wiecznie czekać, aż się jaśnie pan zdecyduje. Jak mnie kochasz, to w przyszłym tygodniu z********lasz po pierścionek. I po 5 miesiącach była po ślubie. Druga 8 lat czekała na oświadczyny aż zdradził ja z mężatka, a miała lepszy charakter, urode i raczej nic jej nie brakowało. Ale to jak się ich życie potoczyło nie miało nic wspólnego z ich inteligencja. Chyba, ze emocjonalna.

Gość gość
gość dziś "Dlaczego kobiety, których mężowie okazali się dupkami, obrażają kobiety które są szczęśliwe w związkach." Bo łatwiej jest zwalać coś na los, kiepski gust wartościowych mężczyzn etc. niż na to, że z własnej winy zadaje się z niewłaściwymi facetami. X Na tym oparte jest to cale forum. Kobiety popelniaja zle.decyzje i obwiniaja o to mezczyzn lub inne kobiety czyt. Feminizm

Gość gość
A co to ma wspólnego z feminizmem, czyli ruchem gwarantującym kobietom prawa wyborcze i taka pensje jak mężczyźni za te sama płace? Chyba nie znasz znaczenia słów których używasz, wstyd.

Gość gość
Za te sama prace*

Gość gość
"Na tym oparte jest to cale forum. Kobiety popelniaja zle.decyzje i obwiniaja o to mezczyzn lub inne kobiety czyt. Feminizm" Polecam zapoznać się z definicją feminizmu, bo to co napisałeś to po prostu debilizm. A druga kwestia - to to forum słynie z użalających się nad sobą facetów "bo kobiety chcą bed bojów, modeli, bogatych srakich", to to forum miało swego czasu zgraję prawiczków piszących wiecznie jakie baby są złe i paskudne :D Jeśli chcesz już kogoś obwiniać o kretynizm to obwiniaj obie płcie - albo żadną.

Gość gość
Jeśli tej zgrai już tu niema, to może znaczyć, że poznali całkiem niegłupie kobiety

Gość gość
Albo dostatecznie głupie.

Gość gość
09.38 w jakim świecie Ty żyjesz? Chyba jeszcze nie wiesz jacy są faceci...Ci którzy nie zdradzają to dlatego, ze nie maja do tego okazji, Nie są przystojny wiec inne na nich nie lecą. Owszem, są takie pojedyncze jednostki, faceci którzy zawsze trzymaja sie swoich zasad i Nie zdradzaja fizycznie ale na pewno nie jest tak ze ,,inne kobiety są mu całkiem obojętne". Nie są, jak nie zdradzi to przynajmniej o jakiś ładnych kolezankach będzie fantazjowal lub flirtowal z nimi.

Gość gość
09:38 Powiedziała co wiedziała - kazdy facet zdradza mnie, bo musi?:D a po czym wnosisz? Tak ci zalezy na bronieniu gatunku męskiego - a dlaczego? Zgodze sie z wpisem - 11:05; uwielbiam takie naiwne kretynki jak ta z 09:38, co ta zycie by oddały za swojego misia, a potem płacz, bo jednak misio zdradzał:D Za duzo znam zycie, zeby wierzyć w wielkoduszną wierność facetow;)

Gość Trogger
Witam ponownie ;) Czyli wniosek z poprzednich wpisów jest taki, że faceci wolą "karynowate" kobiety niż wrażliwe i uczuciowe. Nie ważne czy ładna, zdolna, wykształcona. Najważniejsze żeby trzymała faceta krótko i pod pantoflem. I faceci mają czelność twierdzić, że to my wybieramy bad boyów? To oni wolą wulgarne dżesiki zamiast miłych i ułożonych kobiet, bo te pierwsze dostarczają więcej emocji. A tu kogoś taka laska pobije, albo zdradzi po pijaku w kiblu miejskim, albo przyjdzie jej napakowany były ;) Myślę, że gdyby mój mąż miał taką heterę w domu to nigdyby jej nie zdradził. To działa tylko na korzyść mojej teorii.