Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najseksowniejsze cechy mężczyzny

Polecane posty

Gość gość

Jest pewny siebie, szanuje kobiety i traktuje je jak równe sobie. Nie ma lepszego środka antykoncepcyjnego niż szowinista i do tego hipokryta, który uważa, że facetom wolno wszystko, a kobietom nic.

Gość gość
Niedostępność one na to lecą

Gość gość
pi....lenie :o tak, żeby szanował, żeby widział w dziewczynie partnerkę, jeszcze żeby był uczciwy i nie zdradzał, tak tylko dajcie szansę jakiemuś facetowi z wyglądem poniżej 8/10 bo takich to w ogóle nie dopuszczacie do znajomości, nawet na głupią kawę na 20 minut szkoda byłoby wam iść z takim a co dopiero związek. Najseksowniejsza cecha mężczyzny dla kobiety to wygląd 10/10. Koniec tematu, dyskusja nie ma sensu.

Gość wegewege
stanowczy i zabawny, mający jakiekolwiek zainteresowania poza typowymi jak np. piłka nożna, zadbany (codzienne mycie twarzy żelem i używanie antyperspirantu to podstawa), czysty (nie tylko umyty, ale nieśmierdzące ciuchy, bez śmieci dookoła siebie w domu). To tyle, wiadomo, że dochodzą też aspekty związane z wyglądem, ale to już sprawa indywidualna komu i jaka twarz lub postura się podoba

Gość gość
Dla mnie :to zdecydowanie pewność siebie i to bym czuła,że jest mądrzejszy ode mnie,nawet ,jeśli tak nie jest;).Zdarzało mi sie zakochiwać "bez pamieci" w kimś kto zupełnie odbiega od mego ideału piękna męskiego ,ale miał pasje,dużą wiedzę na różne tematy,poczucie humoru,umiał czytać między wierszami a także pozostawał odrobinę tajemniczy.Ten znak zapytania,kiedy nie wiem do końca co on myśli i czuje -sprawia ,że zależy mi bardziej:)

Gość gość
gruby, masywny, delikatnie użylony fioot z ladną główką :-P

Gość gość
W kapeluszu?...

Gość gość
Spokojny, sporo kasy, ma gotować , sprzątać , siedzieć w domu z dziećmi i nie chodzić do pracy

Gość gość
Aha No i ładny w kapeluszu

Gość gość
opiekunczy troskliwy nie zapominajacy o mnie a i chocby jakis zwyklych zyczeniach w dniu urodzin czy podobne interesujacy sie moimi sprawami facet ktoremu mozna sie zwierzyc i zaufac

Gość gość
haha rycerski ma byc i broniący, nadstawiajacy swoją owłosiona klate w obronie

Gość gość
szanuje kobiety i traktuje je jak równe sobie Xxx Albo szanowanie albo rownetraktowanie. Nie mozna miec jednego i drugiego. Wybieraj. Co do dalszej tresci postu to akurat chamy maja powodzenie u kobiet a ci porzadni szanujacy kobiety sa samotni.

Gość gość
gość dziś opiekunczy troskliwy nie zapominajacy o mnie a i chocby jakis zwyklych zyczeniach w dniu urodzin czy podobne interesujacy sie moimi sprawami facet ktoremu mozna sie zwierzyc i zaufac X Tacy koncza jako prawiczki po 30+

Gość gość
16:51 Masz na myśli to że szanowanie drugiego człowieka polega na traktowaniu go jako wyżej stojącego od siebie? O to Ci chodzi?

Gość gość
Ale bzdury. Chamy mają powodzenie u kobiet równych sobie czt. Patologicznych. Taki gargamelvlog nie jest zbyt przystojny, ale ma gadane i jest delikatnym feministą. Nie ujmuje niczego kobietom, a wręcz walczy o ich równe i podmiotowe traktowanie. I laski na niego lecą.

Gość gość
16:57 Fakt. Dobry przykład.

Gość gość
gość dziś Nie.ma czegos takiego jak feminisci tylko ukryci szowinisci. To dzentelmen czy rycerz walcza o kobieta a nie tzw. feminisci. Placenie na randkach- kto ma placic? Dzentelmen (ja) feminista (kobieta mezczyzni juz na naplacili) to jeden przyklad. A na tego goscia leca laski bo jest rozpoznawalny i tyle. Na petru tez jakies leca a piepszy trzy po trzy. Feminista zaklada sukienki i tak wspiera gwalcone kobiety a rycerz niepozwala by ktokolwiek podniosl reke na jego dame.

Gość gość
Niemcy tacy feminisci nie bronili swoich kobiet bo im nie wolno bylo. Pozwolcie mezczyznom byc mezczyznami w przeciwnym razie bedziecie powtarzaly "gdzie ci mezczyzni prawdziwi tacy" niedlugo wygina do konca przez was.

Gość gość
gość dziś 16:51 Masz na myśli to że szanowanie drugiego człowieka polega na traktowaniu go jako wyżej stojącego od siebie? O to Ci chodzi? X Jesli kobiete traktujesz rowno to traktujesz ja jak kolege chcialabys byc traktowane jak mezczyzna czy jak kobieta? Chcesz miec za chlopaka geja? Kobiety z tego co wiem chca sie podobac a kolezanka nie jest od podobania sie tymbardziej od kochania.

Gość gość
gdyby hipokryzja faktycznie byla tak cudownym srodkiem odstreczajacym to zadna kobieta nie bylaby w stanie ze 100% pewnoscia stwierdzic kim jest ojciec ich dziecka bez odpowiednich badan genetycznych.

Gość gość
16:55 Czyli według Ciebie szanowanie kobiety polega na traktowaniu jej jako wyżej stojącej od mężczyzn? Odpowiedz wprost.

Gość gość
Ma byc mily

Gość gość
O co chodzi z tą niedostępny ściągnąć, nie rozumiem.