Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy bezpiecznie jest sie zadawac z ludzmi z polswiatka?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Chodzi o to ze ja nie biore udzialu w niczym , o niczym tez nie wiem ale zadaje sie z ludzmi o ktorych wiem ze handluja ludzmi, bawia sie w sutenerstwo, przemyt narkotykow itd. Czy myslicie ze z racji znajomosci nic mi nie grozi czy przeciwnie? Tylko przyklady z zycia.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co za bzdurny temat. odpowiem ci: czy bezpiecznie jest wk艂ada膰 r臋k臋 w ogie艅? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hajime Sugoroku
Z regu艂y zawsze si臋 znajdzie jaki艣 s******l, kt贸ry Ci臋 b臋dzie pr贸bowa艂 wrobi膰 we w艂asne przest臋pstwa, albo jak b臋dzie mia艂 s艂ab膮 psych臋 to w trakcie przes艂uchania na komisariacie (cz臋sto tam stosuj膮 tortury) poda twoje imi臋, 偶eby go pr臋dzej zostawiono w spokoju. 00 B贸jki, czy znalezienie si臋 w niew艂a艣ciwym miejscu w niew艂a艣ciwym czasie ze znajomym to ma艂e piwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zartujesz prawda? Powiedz jeszcze ze prywatnie to super milusi ludzie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wystarczy ze komus podpadniesz moze zwiazesz sie z jakins goscien albo dasz mu kosza to bedzie chcial sie zemscic, zreszta co ludzie nie znaja wartoscu takich jakbprzyjazn lojalnosc jesli wyczuja ze mozna na tobie zarobic to to zrobia, proste. Domyslam sie ze to prowo..ale kiedys zadawalam sie z polswiatkiem ale nie ludzmi takiego pokroju jak opisalas.. ale dilerami, bandytami, zdarzalo sie ze ktos mual wyrok za morderstwo w towarzystwie musialam sie pilnowac by mnie nie okradlu za kazdym razem gdy sue upijalam ginal mi telefon 100 z portfela. Chociaz normnie to oni byli dlacmnie przekochani traktowali mnie jak rodzynka bo bylam mloda ladna, (wciaz jestem;)) ale jak im zabraklo na cpanie to nie p********i sie zavprzeproszeniem. Raz znalazlam sie w niewlasciwym miejscu I czasie I pobili mnie rzucili na ziejievi skopali, cale szczescie nic mi sie nie stali, pozniej nawet ten ktos orzeprosil ale moglo sie roznie skonczyc. Duzo mialam takich przypadkach tam wiexznie cos sie dzieje oni zyja taka adrenalina nigdy nie wiesz w co sie wplaczesz. Jak chcesz przygody lepiej odpusc..i idz poskacz sobie na bungee.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bywa r贸偶nie ale nawet spokojnego obywatela co chodzi regularnie do koscio艂a mog膮 zbi膰 i okra艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zreszt膮 cz艂owiek p贸艂swiatka mo偶e by膰 zar贸wno obszczymurem jak i go艣ciem w garniturze w 艂adnej bryce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda cj w garniaku sa jeszcze gorsi bo oni czesto maja pozycje wiecej znajomosc*****eniadze, bywaja bardziej przebiegli I bezwzgledni. A onszczymurek tez potrafi robic przekrety manipulowac a jednak dziala jakosntak prosciej czesto impulsem dlatego oni czesto dostaja wyroki za naprawse blahe sprawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trzeba znac takich ludzi ,chociazby po to aby miec gdzie kupic narko jak idzie sie na impreze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maryska12345
M贸j wujek jest z p贸艂艣wiatka ale siedzia艂 za drobne kradzie偶e i w艂amania i jaki艣 rozb贸j mia艂 kilka kobiet ale jest biedny jak mysz ko艣cielna nawet na najmniejszy samoch贸d go nie sta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto znac takich ludzi ale nie przebywac z nimi caly czas, dilerzy itd to jeszcze nie sa tacy najgorsi ludzie oni jak pisalam czesto dzialaja bezmyslnie, impulsywnie I pozniej za swoja glupote place. To tez zalezy od osoby, oczywiiscie niektory by cievsprzedal za zlotowke a niektorzy sa bardzo lojalni I krzuwdy by ci nie dali zrobic. Ale to.co autorka opisuje choc pewnie to jje wyobraznia;) to nie moga byc dobrzy ludzie ktos kto trudni sie handlem ludzmi tobs******l I nie ma na to zadnego uspraiwiedliwiana jak bieda I inne..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak handluj膮 ludzmi i sutenerstwo to zwyk艂e 艣cierwa.

Udost臋pnij ten post