Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie kocham księdza

Polecane posty

Gość gość
Ksiądz przeżywa jakiś krzyys i dlatego miał z tobą, co miał... Zapytaj się go o relacje z władzami kościelnymi?

Gość gość
Tak, najwięcej tego dziadostwa jest w szkołach...Ale ja naszego księdza nie chciałbym nawet kopnąć w tyłek...Idę stąd

Gość gość
Ja nie będę oceniać , jak się prowadzą księża , Bóg ich osądzi ... Niewiem czy ten "mój" ksiądz ma kryzys , być może ale co ja mogę ??? Jest młody , 30+ , bardzo lubi go młodzież , parafianie , szkoda mi go ....

Gość gość
wstyd zeby nauczycielka pisała z błędami :D

Gość gość
Jakimi błędami ?

Gość gość
poprostu * po prostu niwiem *nie wiem i przed przecinkiem nie stawia się spacji i już szukać mi się nie chce

Gość gość
"A mnie pokochał ksiądz i chciał żebym miała z nim dziecko , mieszkalabym w jego prywatnym mieszkaniu a on by do nas przyjeżdżał w wolnym czasie ... Tak sobie chciał życie ułożyć" x powiedz jakim cudem dopuściłaś do takich relacji? a teraz świętą rżniesz?!

Gość gość
Taki ksiądz, jakiego opisuje ta nauczycielka, prawdopodobnie katechetka, to ksiądz który jest tylko księdzem z nazwy tzw. przebieraniec - ktoś, kto w Boga nie wierzy a jest jedynie urzędnikiem.

Gość gość
Nie jestem katechetką :-) Nie udaję świętej ale też nie zrobiłam nic złego żeby nastąpiło "kuszenie" .... Spodobałam się wizualnie , nie było z mojej strony , żadnych ukrytych podtekstów , tematów poza relacją kolega - koleżanka .... Miłości się nie planuje , ona przychodzi , w najbardziej niespodziewanym momencie naszego życia .... Jestem kobietą towarzyską , z poczuciem humoru , ogólnie lubianą . Czy można winić kogokolwiek, za to , że się zakochał ??? Czy , ale tak szczerze , z ręką na sercu , nie słyszałyście o księżach , żyjących po kryjomu z kobietami , w waszych okolicach ??? To się dzieje bo ksiądz to też człowiek i ma uczucia ...

Gość gość
Jednak jesteś pusta i nic sobą nie repezentujesz...NIC!!!

Gość gość
I żeby nie było , ja nie bronię księży - taki mamy 'klimat' .... A Ty , która bawisz się w profesora Miodka - zmień wątek bo to nie jest forum poprawnej polszczyzny :-P

Gość gość
spadaj! chętkę masz na niego i tyle...Gdybyś nie miała, to byś tutaj nic nie napisała, nic!

Gość gość
Gołym okiem widać, że szuka przychylnych głosów, niejako potwierdzenia swego... jesteś zakłamana...

Gość gość
Do 20.05 Ja nie jestem pusta , znam swoją wartość , za to Ty jesteś pełna nienawiści , nie jesteś Bogiem , żeby osądzać .... Lepiej być pustym ale z czystym sumieniem niż hejterką z kafe :-P

Gość gość
Nie szukam tu zrozumienia , poprostu opisałam sytuację .

Gość gość
Nie szukam tu zrozumienia , poprostu opisałam sytuację .

Gość gość
Pełna nienawiści? mówisz... może przez takie jak ty, które manipulują księżmi - spotkała mnie krzywda. Dalej ci nic tłumaczyć nie będę, bo i po co? Nie widzę sensu. x Ja też znam swoją wartość - przed Bogiem jestem pyłkiem i niczym.

Gość gość
poprostu * po prostu

Gość gość
Do 20.20 Kochałaś księdza ? Napisz szczerze ...

Gość gość
Do 20.20 Co to znaczy , manipulować księżmi ??? Prędzej powiedziałabym , że to Oni manipulują kobietami .... Nie uciekaj z topiku , napisz co Cię spotkało , ze strony księdza ....

Gość gość
Czy temat 'Kobieta i Ksiądz ' jest tematem tabu ? W mojej miejscowości jest kobieta , która ma z księdzem dziecko .Wszyscy o tym wiedzą . Najgorsze jest to , że puściła się z księdzem , będąc mężatką , mającą już dwójkę dzieci . Mąż z nią został i wspólnie wychowywał dziecko księdza . Mały się odróżnia od reszty rodzeństwa bo jest blondynem z niebieskimi oczami a mama , tata , brat i siostra mają czarne włosy , brązowe oczy i śniadą karnację . X Do kobiety, w której zakochał się ksiądz ; dalej masz kontakt z tym księdzem ? Próbuje Cię jakoś "zdobyć" ? Spotykasz go w nadal w pracy ?

Gość gość
No i co z tego, że jakaś baba puściła się z księdzem...dobrze, że trafiła na mądrego chłopa, inny by ją z domu wypierdolił...zresztą na to załsuguje!

Gość gość
Dobrze, że to Pan Bóg będzie sądził człowieka nie ludzie. Z takim podejściem to niebo byłoby puste. Całe szczęście, że Jezus jest Miłosierny...

Gość gość
Nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Nie jestem sukinsynem, a kocham....

Gość gość
Jesteś kobietą czy księdzem ?

Gość gość
Chętnie poznam :-)

Gość gość
Księdzem