Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet potrzebuje gry wstepnej gdy kobieta go podnieca?

Polecane posty

Gość gość

czy potrafi bez przygotowania ew. lodzik /calowanie lekkie przytulanie do paru minut i gotowy? Chodzi mi o sytuacje kiedy naprawde kobieta kreci tego faceta

Gość gość
Nie potrzebuje. Na samą myśl jest gotów

Gość gość
A moze jakis mezczyzna sie wypowie, najlepiej mlody okolo 30 ale to w sumie bez znaczenia. Ten moj zawsze mnie prosi o masaz a jak nie chce mi sie to i nie ma seksu :( Ja potrafie sie podniecic w 5 min i zawsze tak bylo, sam jego widok na mnie tak dziala, a jak mnie pocaluje i przytuli to juz po mnie . I zastanawiam sie czy ja go nie krece czy co. Fakt ze ma ciezka prace fizyczna ale ma tez dni wolne i nic nie robi a jednak chce tego masazu

Gość gość
Pewnie to zależy. Każdy jest inny, potrzebuje czegoś innego i swoim tempie się nakręcą. Ale rzeczywiście lepiej poczekać na wypowiedź jakiegoś mężczyzny

Gość gość
Nie, tak jak i kobieta, wystarczy spojrzeć w oczy i już gotowe

Gość gość
Aleś wymyśliła ! A za parę lat założysz temat „On nie robi mi minety, 5 minut i po seksie !”

Gość gość
Zapytam wprost - chodzi o brak erekcji? Bo erekcję faceci mogą mieć szybko (zależnie oczywiście od stopnia zmęczenia i stresu), co wcale nie oznacza, ze od razu chcą przejść do sedna.