Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

życie po 30.

Polecane posty

Gość gość

Czy są wśród was takie, które po 30. prowadzą życie podobne do tego z lat studenckich( w sensie w weekend spanie do południa, imprezy, spotkania ze znajomymi, wyjazdy itp)?

Gość gość
Ja prowadzę identyczne. Ale na studiach nie chlalam i nie imprezowalam :)

Gość gość
tak?:) fajnie, czyli teraz jakby nadrabiasz zaległości z przeszłości. Mieszkasz sama, z facetem? Napisz coś więcej o tym swoim życiu.

Gość gość
taaaa i teraz na kacu po wczorajszym siedzisz tutaj :-D

Gość gość
Ja imprezuje sporadycznie (alkohol pije z umiarem), wyjeżdżam częściej, bo mam więcej kasy, że znajomymi się spotykam tak samo, więc hm... Wychodzi na to, że zyje podobnie jak na studiach, ale zdrowiej (mniej alkoholu, fajki rzuciłam, więcej się ruszam) i mam jednak mniej czasu wolnego. Nadal zdarza mi się odsypiac w weekend. Tyle że nie mam dzieci, więc w sumie nie mam z tym problemu.

Gość gość
11:18: fajnie, a ile masz lat? mieszkasz sama, z facetem? jak często są te sporadyczne imprezy?

Gość gość
napiszesz?

Gość gość
gość dziś Ja prowadzę identyczne. Ale na studiach nie chlalam i nie imprezowalam usmiech.gif X Nie kumasz. Prowadzę identyczne życie jak na studiach. Czyli ani teraz ani wtedy nie chlalam i nie imprezowalam. Zwyczajne życie prowadzę, tylko sporo czasu na hobby poświęcam, na ćwiczenia fizyczne i na wycieczki. Jak na studiach.

Gość gość
ok już rozumiem, dzięki:)

Gość gość
Ja żyję dokładnie tak, jak na studiach. Z pracy do drugiej pracy, potem ewentualnie spotkanie ze znajomymi i spać, a w weekend? wczoraj w ogóle nie wstałam z łóżka cały dzień. Nie imprezuję, bo nigdy tego nie robiłam, może raz na 3 miesiące się trafią jakieś urodziny, imieniny czy coś w podobnym guście. Mam 31 lat, dzieci nie mam, mieszkam sama.