Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na 500 plus cholery maja

Polecane posty

Gość gość
Nudna jesteś. Ja nie mam 500+ i nie płaczę z tego powodu. A wiesz dlaczego? Bo z mężem potrafimy zarobić na własne dziecko.

Gość gość
no to niech wszyscy zarabiają na swoje dzieci a nie inni na nie po wzięciu garści leków tj. osoby ok. 60 pracują, rzygać mi się chce jak idę do pracy z myślą, że muszę na 500+ pracować.

Gość gość
do gość dziś - a to pracuj ale nie zmuszaj nikogo, "jak ty trzymasz palec w d***e to i ja mam trzymać", kim jesteś do cholery, takim samym szarym człowiekiem na tym padole jak i ja i inni

Gość gość
Jak nie pracujesz to nie jęcz. Kiedyś nie było 500 plus i kto potrafił sobie poradzić ten sobie radził. To nie jedyny temat na Kafe na,którym ktoś jęczy,że nie ma 500+ i go nie stać na to,czy na tamto.

Gość gość
do gość dziś - szmato np. ja już pracuje ponad 40 lat, mnie nikt nie pomagał i zamknij ryja jak nie umiesz docenić ludzi pracy, pogoń swoich cholernych rodziców, pały i niech pracują na czyich bachorów jak tak uważasz

Gość gość
No to pora już szmato wachcac kwiatki od dołu. Taka Stara,a taka żałosna. Idź jad do swoich wylewać. Nas stara kiervo goofno obchodzisz. Tam już rogaty na ciebie czeka klempo. Tfu

Gość gość
ni wuj, muszę zapieprzać na wasze bachory, bo umiecie je tylko klepać, i żeby nie pracujące osoby mając powyżej 50+ to byście razem z tym i bachorami poumierali z głodu

Gość gość
Tatiana Okupnik została mamą! Jej ciąża była tajemnicą ..... n o i dostanie 500+, bo żeby nie te pieniądze to dziecko przymierałoby głodem, chaaaaaaaaa

Gość gość
też jestem za tym aby takim "biednym" zamiast 500+ dawać 1000+, no bo biedacy jak będą żyć, co tam chorzy w sejmie, mogą umierać, ale "biedni bogacze" muszą żyć na godnym poziomie