Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła decyzja

Wszedłem na profil byłej ból wrócił

Polecane posty

Gość Zła decyzja

Nie rozumiem, skrzywdziła mnie a ja przez głup błąd wszedłem na jej profil .... Boli jak cholera

Gość gość
Oto skutki życia w necie :D

Gość gość
Nie jest mi do śmiechu, uwierz że boli zwłaszcza że mnie zraniła i jest z kimś innym a wciąż ją kocham i jednocześnie wiedząc że ten ktoś ją ...

Gość gość
A co ci zrobiła?

Gość gość
Debil. Kocha idiotke, ktora sie zabawila bo nie wie, ze ludzie to nie zabawki.Pasujecie do siebie.

Gość gość
a może ona też Cie kochała, a sam swoimi fochami ją odrzuciłeś kiedy jeszcze Cie chciała?:D

Gość gość
a co mogla zrobic? pewnie zdradzila.

Gość gość
a jak dla mnie ona była bez winy, tylko on coś sobie ubzdurał, a teraz dopiero widzi jaką kobietę stracił

Gość gość
I co tam na profilu? Buzi buzi z misiem?

Gość gość
23:50 Pewnie tak .

Gość gość
Czemu życie musi być niesprawiedliwe... Ona sobie żyje z jakimś typem a ja nawet pozbierać się nie mogę, cały czas mówię sobie że dam radę, że pokonam przeciwności losu a tu jeden błąd i to wraca. Kolejny raz serce zranione ....

Gość gość
Ból przejdzie i będzie obojętność. Zobaczysz.

Gość gość
gość dziś olaniem nas tylko to potwierdził xD

Gość gość
Dopiero po czasie przychodzi ból straty.

Gość gość
pewnie nawet bardziej mu się podoba jak jest z innym

Gość gość
Kochani z każdej strony można wiele powiedzieć, wina po obu stronach, szczerze żałowałem od samego początku rozstania tzn. widziała że cierpię kiedy mówiła to tak żebym nie cierpiał, chciałem walczyć, zacząłem pieskować, cierpię już pół roku i boli nadal

Gość gość
miałam podobną sytuację, ja swoich błędów żałowałam, chciał wrócić, zrobiłam to. Mieliśmy razem walczyć, teraz żałuję zmarnowanego roku, bo zostawił mnie w ten sam sposób co za 1 razem

Gość gość
Kochani chodzi o fakt tego że dla mnie zawsze była spełnieniem marzeń mimo że miała władczy charakter, ale kiedy usłyszałem że kogoś ma, wcale nie podniosło jej atrakcyjności lecz poczułem że poczułem silniejszy ból że moje poświęcenie dla sprawy straciło sens

Gość gość
jak sie pieskuje? ciekawi mnie to.

Gość gość
Ale wybrala innego. Przeżywać do końca życia będziesz? Dwoje musi chcec tego samego. Ona nie chciała i ma cię w d***e a ty siedzisz i płaczesz. Gdzie tu sens i logika?

Gość gość
Szczerze pragnąłem jej powrotu, wypierałem to z siebie.. Myślałem że przemyśli, za nim byliśmy razem "czekaliśmy na siebie dwa lata" a potem była moim szczęściem. Pół roku czuje tęsknotę a świadomość straty tylko się pogłębia

Gość gość
w moim wypadku objawiało się to tym, że prosiłam o rozmowę:D próbowałam się tłumaczyć i jego, pozwalałam się obrażać, żeby tylko z nim pogadać. na szczęście to już przeszłość.

Gość gość
milosc ma niewiele wspolnego z logika:P

Gość gość
gościu Autorze, myślę, że masz kryzys, mi też się takie zdarzały. Wiesz jak sobie z tym poradź ? na siłę idź do ludzi :) ładną pogodę mamy, atrakcji trochę jest wszędzie dasz radę! buźki i pozdrawiam!

Gość gość
Cóż problemem jestem ja dla siebie, bo ceniłem bezcenną wartość jaką jest miłość do kobiety. Była moim oczkiem w głowie A dodatkowo mój stosunek do kobiet zmienił się radykalnie, tzn. Nie umiem zaufać ani poczuć do nich głębszego uczucia, po prostu tyle że mogę zamienić kilka zdań grzecznościowo

Gość gość
gość dziś bo jeszcze sam sobie nie wybaczyłeś i nie pogodziłeś się ani z sobą, ani z tą sytuacją? Pytanie małe: jak postrzegasz siebie? Taka strata to jak żałoba, tyle, że ta osoba żyje i już nie wróci. Sam z sobą musisz porozmawiać. Całkiem to nie zniknie, ale czas wyleczy rany, a kiedyś trafisz na kobietę, która będzie dla Ciebie :)

Gość gość
Nie oszukujmy się, każdy z nas miał kogoś kto był dla niego całym światem, i czuliśmy stratę w głębi serca i chcieliśmy skrycie powrotu takiej osoby

Gość gość
Ja nie. Więc nie każdy.

Gość gość
gość dziś więc oby Cię to nie spotkało :) to coś czego, nie można nikomu życzyć.

Gość gość
Nie spotka. Jeśli coś ma być to będzie. Jeśli nie jesteś z tymże kimś to znaczy że to nie to w związku z tym szkoda życia na żal ale ludzie wola tkwić w iluzji i żyć wspomnieniami.