Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkarolaprzyszlamama

Masc dopochwowa macmiror complex. Czy jest bezpieczna 1 trymestrze

Polecane posty

Witam jestem w polowie 5 tygodnia Niestety przyplatala mi sie infekcja W sobote wieczorem zaczely mnie piec okolice sromu a w niedziele juz pochwa Wiec pojechalam do szpitala na odzial ginekologiczny . Doktor ktory mial dyżur zbadal mnie I powiedzial ze faktycznie wdala sie infekcja. Przepisal mi masc macmiror complex dopochwow raz dziennie. Powiedzial ze ten lek jest bezpieczny mozna go brac na roznym etapie ciazy. A rozwijajacemu sie dzidziusiowi nic nie bedzie. Do mojej pani doktor mam na10 maja wizyte. Mam pytanie czy ktoras z Pan brala ten lek i wszystko było ok ?

Gość Gosckarolaprzyszlamama
Chce jeszcze dodac ze lekarz ktory mial dyzur ma super opinie na internecie wszystkie kobiety go chwala nie znalazlm zadnej zlej opini. Maz mowi ze lekarz wie co robi I nie przepisalby cos co zaszkodzi. A ja jak zwykle wpadam w panike

Gość gość
Tez to biore jestem w 2 trymestrze.

Wczoraj wzielam pierwszy raz Troche sie martwie bo to moja pierwsza ciaza i chce zeby wszystko bylo dobrze.

Gość gość
Ja bralam

Gość gość
Stosowalam chyba ze 3 razy. Po pierwsze to jest miejscowe i za wiele nie przeniknie do krwioobiegu, a po 2!!! Idziesz do lekarza i zamiast sluchac lekarza to pytasz kafeterianek czy Ci dobry lek przepisal. A jak Ci ktoras powie, ze nie to odstawisz? Infekcja jest grozniejsza, jest pewna pula masci i globulek, ktore sie stosuje w ciazy przy infekcji. Poszlas do ginekologa, powiedzialas o ciazy, uwazasz ze lekarz celowo chce zaszkodzic dziecku? Nie pisze, aby Cie obrazic tylko przemowic do rozsadku, bo 8 miesiecy przed Wami i Ty tego meza i to dziecko zameczysz takim wymyslaniem problemow:)