Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Islandd

Test ciążowy pozytywny? (zdjęcie)

Polecane posty

Gość Islandd

Hej wszystkim, dzisiaj mijają 3. dni od dnia mojej spodziewanej miesiączki, w ciągu tego miesiąca raz kochałam się z mężem ''do końca'', robiłam test ciążowy już w sobotę, wtedy druga kreska była bledsza niż ta z dzisiaj z rana, ale jednak była; załączam wam na dole zdjęcie mojego testu ciążowego wykonanego dzisiaj na rano... Jak widać druga kreska jest dość blada; Teściowa mówi mi, że powinny być dwie widoczne http://pl.tinypic.com/view.php?pic=21almhx&;s=9#.WubxvB6gdPY Mamy/Przyszłe Mamy, mogłybyście mi powiedzieć czy według was to pozytywny wynik i jestem w ciąży? Bardzo byłabym wdzięczna za opinię, jeżeli macie tu na forum jakiś zbiorczy temat na takie pytania czy zdjęcia, to z góry przepraszam i proszę o przeniesienie.

Gość gość
Zdjęcia nie widać, ale druga kreska może być blada, i masz to napisane na pewno w ulotce testu. Obecność drugiej rózowej kreski, bez względu na to jak jest intensywna, świadczy o obecności hormonu ciążowego. Tyle że obecność hormonu to jeszcze niewiele, zdajesz sobie chyba z tego sprawę? Tak z ciekawości- czemu mówisz o tym teściowej?

Gość gość
" NA RANO " "TESCIOWA MÓWI " omg tragedia

Gość gość
Nie widac zdj

Gość gość
Zle skopiowany link do zdjęcia. A teściowej mówi bo może mieszkają razem