Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stwierdzam że idealne kobiety jednak istnieją

Polecane posty

Gość gość

Taka moja refleksja :-) Jestem w związku z takim Aniołem. Ci którzy teraz będą to hejtować najwyraźniej nigdy nie spotkali tej właściwej kobiety. Nie dość że piękna i mega seksowna to jeszcze mądra, inteligentna, bardzo dojrzała, elokwentna, ma świetne poczucie humoru, ma dobre serce, bardzo troskliwa, w łóżku jest cudowną kocicą. Nie ma w sobie nawet pierwiastka chęci wykorzystywania mnie w jakikolwiek sposób, kompromis to jej drugie imię. Kiedyś wręcz namawiałem ją żeby poszła z koleżankami na imprezę trochę się rozerwać a ona powiedziała że owszem chcę chodzić na imprezy ale ze mną. Kocham ją nad życie i każdemu z Was panowie życzę spotkania tak kochanej i cudownej kobiety

Gość gość
Jak ją zdobyłeś? I gdzie poznałeś?

Gość gość
do momentu az sie dowiesz ze cie zdradzala

Gość gość
jestem jak z opisu , i nie zamierzam zdradzać , na imprezę z koleżankami też nie pójdę, poza tym i tak potem problem uciekać przed innym

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Autorze Dobrze,ze potrafisz docenic swoja kobiete i dbaj o ten zwiazek,bo taka kobieta to skarb.:)

Gość gość taboret
Ja nie szukalem,sama sie przysiadla...ale klejem posmarowalem,dlugoschnacym...hehe

Gość gość
poczekajmy autorze jak się z Nią ozenisz, będą dziec****eluchy, nieprzespane noce, choroby, odrabianie lekcji,zakupy,gotowanie,sprzatanie, urządzanie świat czyli znowu gary bo rodzina przyjdzie ,pranie,sprzatanie i wszystkei zycia prozy to szybko zapomnisz o czym tutaj pisałeś:DD

Gość gość
Taka to jedna na milion, miałeś wyjątkowego farta.

Gość gośćnieautor
13,41 a po co włazicie w gary i pieluchy skoro to tylko mordęga ?? i wszystko co miłe ma ustać

Gość gość
" jeśli coś jest zbyt piękne zęby było prawdziwe to prawdziwe nie jest " , też miałam takiego faceta dopóki nie uderzył mnie wyrzucił z mieszkania i tego samego dnia poszedł na imprezę ,(wcześniej też nie chciał chodzić bezę mnie )

Gość gość
ja mam i jestem od 10 lat, w takim idealnym milosnym świecie

Gość gość
Ja taka jestem i mój facet gdyby mógł by potwierdził. Jesteśmy szczęśliwi :))

Gość gość
..."piękne zęby, bezę mnie":D:D jak się zorientował, że w głowie trociny to i zrobił porządek:D

Wiele osób coś takiego czuło i się przejechało, co ich złamało, bo przecież jesteśmy tylko ludźmi, no i teraz sami tylko sieją zgorszenie, w sumie nie ich wina ;/ Grunt autorze, żeby w tym naprawdę postawić na mądrość i inteligencję, żeby problemy wspólnie rozwiązywać, a nie zamiatać pod dywan, żeby zrozumieć co jest ważne i stworzyć kolektyw, który przebrnie przez te wszystkie problemy znoju codziennego. Niemożliwe? Dla słabych ludzi, którzy nie potrafią znaleźć równowagi między zaspokajaniem swoich potrzeb, a zdrowym, ludzkim rozwojem, może i niemożliwe... I ich problemy, w końcu przytłoczą i może się nawet okazać, że w człowieku dobrotliwym, takim do rany przyłóż głęboko schowane jest sadystyczne bydle ;/

Gość gość
Gdyby przestala ci dawac szpary nie uwazalbys ja juz za idealna. Badzmy szczerzy. Tez jestem mezczyzna. Nie jestesmy idealni.

Gość gość
Sadystyczne bydlę??s

Gość gość
Nie hejtuję, fajnie że spotkałeś taką kobietę ale pamiętaj autorze że prędzej czy później nastąpi stagnacja w związku i nie piszę tego złośliwie. Tym bardziej że ona chce tylko z toba spędzać czas.

Nie wiem od czego to zależy, ale wydaje mi się, że w różnych etapach bycia małym chłopcem (każdym jednym właściwie), jest taki okres, że niektóre małe stworzonka muszą się wyjątkowo bać... Nawet jeśli ci chłopcy 99,9% swojego chłoppięcego życia, na taką sytuację zareagowali by płaczom bo ktoś/coś cierpi... Może to i męski atrybut, może np. zwiącany z testosteronem, ale i kobiety są nieco męskie (niektóre bardziej ode mnie...) i Wy macie trochę testosteronu ;p W każdym bądź razie wydaje mi się, że w odpowiednich okolicznościach, im bardziej się człowiek stacza w końcu (a u innych nagle taki odjazd) może i zacząć wychodzić podłość ;/ Nie bez powodu każdy słyszał o dość powszechnym zjawisku wyżywania się na bliskich... Historia pokazuje niezliczone ilości upadków ludzi, którzy bardzo dobrze rokowali... A ci wszyscy co teraz katują swoich bliskich, nie byli kiedyś dobrzy? Wielu całkiem niedawno się stoczyło, sporo bardzo dawno temu, dobrze obrazuje to krótki film "Jestem zły" Grzegorza Packa, który dał po prostu dzieciakom z biednej dzielnicy kamerę na jeden dzień, żeby opowiedzieli o sobie i swoim życiu, widać tam jak na dłoni konflikt wewnętrzny dziecięcych ideałów i marzeń, z tym że taki gówniarz jest już zły... Często w ustabilizowanym już życiu człowieka dzieli włos od katastrofy, albo zdażenia/zjawiska którego nawet nie byłby świadomy, że zwiastuje problemy, czasami wręcz odwrotnie, z różnych perspektyw odwrotnie, wiele się dzieje wokół nas. Także no obawiam się, że serio ;p

Dlatego najlepsze związki jakie widzę (długoletnie) to takie właśnie duety mądrych i ambitnych osób, które sporo osiągnęły, z wyższych sfer można by rzec, tacy którzy rozumieją, że partnera trzeba wspierać i czuwać nad jego losem. Dlatego w gruncie rzeczy bardzo ważne jest, żeby człek nie był sam, mądry partner może sporo zmienić jak się da. I Tobie autorze właśnie życzę, żebyście tego nie spieprzyli i tworzyli udany związek, tylko nigdy nie skupiajcie się wyłącznie na przyjemności czy to własnej, czy partnera, czy nawet wspólnej, musicie zawsze mieć choć trochę czasu na rozwój osobisty i wspólny i balansować to z przyjemnościami ^^

Gość gość
A ile z nią jesteś? Tydzień?