Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyciągnięty Kleszcz u psa a został kawałek :(

Polecane posty

Gość gość
wczytaj sie jeszcze raz dokładnie w cykl zyciowy kleszcza doczytaj sie ze kleszcze zerujące na psach nie żeruja na gołebiach a nastepnie przyslij mi swój adres to wpadne do ciebie przedyskutowac kwestie mojego cwelostwa

Gość gość
nie lubie i nie umiem sie bic dlatego wex od razu jakis tasak albo broń palną bo mnie juz szczerze mówiąc wkoorfia piertolenie sie z debilami jak z przedszkolakami

Gość gość
a i ja szczerze mówiąc peesdy pod okiem nie uważam za na tyle powazne zagrozenie zeby ur******** jakies rezerwy mocy.

Gość gość
ale jak bedziesz chciał mnie ubic to gwarantuje rozrywke wysokiej jakości oczywiście zakończona smiercią któregos z nas

Gość gość
dodatkowo wzrost "świadomości" odnosnie kleszczy jak i działania podejmowane w ich zwalczaniu nijak sie miaja do wzrostu ich popullacji, która powinna spadac a koorfa rosnie. skąd ten przyrost? dlaczego nie było go kiedy nikt nie pozbywał sie kleszczy?

Gość gość
mieszkałem na małym gospodarstwie miałem zwierzęta w tym psy latałem pół goły i nigdy koorfa nie widziałem na oczy żadnego jepanego kleszcza. a nawet jakbym zobaczył to bym pomyslał ze to pieg czy cos. w takich warunkach moje podwórko powinno byc zawalone trzema metrami kleszczy. a teraz mi piertolisz ze co? ze ktos wyciał trzydzieści drzew koorfa 10 kilometrów ode mnie i na tych trzydziestu drzewach mieszkało milion pokoleń kleszczy w tym pół miliona na zas

Gość gość
debila to se rób ze swoich ziomali a ne ze mnie koorfa kondonie piertolony

Gość gość
poza tym gdyby ich liczebność była skorelowana z wycinka to byłaby skorelowana terytorialnie i czasowo. u mnie koorfa nie ma zadnych masowych wycinek a smiem watpić zeby kleszcze przyfruneły do mnie z puszczy białowieskiej skoro bliżej jest reszta puszczy białowieskiej i chyba jakaś wieksza aglomeracja miejska.

Gość gość
kleszcze nie maja zdolności przezywania koorfa zimy ani konserwowania sie na lepsze czasy. a skoro ich przyrost jest równomierny wszedzie nawet tam koorfa gdzie sie drzewa sadzi a nie ścina a dodatkowo zabija sie wiekszą ich część w miastach to koorfa znaczy do c***ja ze skadś sie koorfa ten nadmiar musi brać a z kosmosu koorfa nie przyfruneły

Gość gość
ale oczywiście możesz twierdzić ze bocian chory na bolerioze przywlókł je ze sobą znad nilu koorfa albo z madagaskaru

Gość gość
wierz se koorfa panie w co chcesz. ja nie pozwole mordować swojego psa siebie ani swoich bliskich. i powiedziałem koorfa że te kooorfy za to odpowiedzialne położą głowe pod topór to położą i im koorfa ich miliardy nie pomogą w uniknięciu tego losu.

Gość gość
zresztą koorfa jak i tak mnie mają zapiertolic to niby czego do c***ja mam sie bać? ze mnie zapiertola? to nielogiczne.

Gość gość
a moze koorfa mam im rzygac 9/10 pensji za zycie dzieci o ile jakims cudem bede je miał? a potem je koorfa uczyc ze jak chcą zyc to musza bulic jeszcze wiecej bo zdrowie najwazniejsze? nie bede takich głupot uczył swoich dzieci. za to chetnie hje naucze jak sie ucina łby koorfom szantazystom

Gość gość
ja jestem korona stworzenia i jak mnie zabiją to ze świadomością ze grzebią własną przyszłośc tak wygląda sytuacja. oni juz nic nie mają do zaoferowania ani innym ani światu ani nawet sobie. podejrzewam że muszą zyć cudzym życiem żeby w ogóle czuc coś sensownego. sa skończeni powinni sie powiesic albo wysadzić granatem w powietrze inaczej nie będzie przyszłości dla nikogo

Gość gość
poniosło mnie troche ale może mi bedą chcieli udowodnić ze jest inaczej. zawsze warto spróbowac

Gość gość
Temat widę oszalał ale bez konkretów,Znalazłam jeszcze 2 :( na pachwinach udało się wyciągnąć w całości. Dzwolniłam do 24h pogotowie wet. Kazała kupić masć z antybiotykiem i obserwować ; ( oszaleje...a miał obrożę foresto byliśmy na weekend nad jeziorem

Gość mauzolka924
Najlepiej od razu jechac do lekarza, u mnie kotka co chwile lapie kleszcze i codziennie ją oglądam... kiedys musialam jechac wieczorem do weterynarza, bo mialam problem z wyciagnieciem pęsetą. Na co dzien leczymy kotke w vet4pet, a ze sa czynni cala dobe to nie bylo problemu z pozna wizytą

Gość gość
Na szczęście wszystko dobrze się skończyło po kleszczach ani śladu.Pomogła na pewno też maść z antybiotykiem bez recepty

Gość gość
wiem, najgorzej… trzeba iść teraz do weta, też się tak wiele razy męczyłam, nie ma sensu, jak kupuję psikam fiprexem to nie ma w ogóle teraz kleszczy, ale kiedyś był dramat