Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tej od 500 plus, królic, rozmnażania, pieprzenia, cholernego rządu

Polecane posty

Gość gość

W każdym wątku jakaś typiara wyskakuje z 500+ i nawet jak nie ma to nic wspólnego z tym nieszczęsnym 500+, temat o zupach, ona 500+, temat o psach, ona 500+, temat o hemoroidach, ona 500+, wszędzie te swoje obleśne teksty wciśnie- królice się rozmnażają, napieprzyli bachorów, baba nie do zajechania przez chłopa, cholerne pisowce, ja pieprzę....zawsze to samo....zauważyłyście? Nie chciałabym jej na swej drodze spotkać, czy np pracować z taką, ciężki przypadek paranoi, myślę, że w realu może być niebezpieczna :(

Gość gość
Też to zauważyłam cóż takich zj/ebow po 50 coraz więcej menopauza x 100

Gość gość
NInternational i tak tej patusce nie odpisuje. Myślę że w końcu się znudzi i opuści kafe bo mnie też wkurza.

Gość gość
do gość dziś - po pierwsze zj****i to są twoi rodzice po 50 którzy pracują na bachory, chyba, że taka sama patologia jak ty, że rozmnażali się i żyli na koszt innych,

Gość gość
gość dziś [20:07 Hahaha uderz w stół....odezwała się w końcu.

Gość gość
Tez się zastanawiam co to za pojepuska. Cholerne pisowce, pioruny pisowskie....nudne to już. Obstawiam, że zarabia najniższą, zrobiła sobie bekarta, zapładniacz się zmył i jęczy jak głupia, bo 500 się jej nie należy. Mogła pomyśleć przed kim rozłożyła giry i z kim się pieprzyła, cholerna królica.

Gość gość
Stara panna niespełniona albo kobieta bezdzietna - sama nigdy nie zdecydowała się założyć rodziny, bo to za duże zobowiązanie, a teraz, gdy państwo w końcu zaczęło pomagać rodzinom, to dostała żalodupościsku. Pies ogrodnika.

Gość gość
Rozłożyła nogi przed żonatym, który kopnął ją w doopę gdy zobaczył brzuch, i klepie teraz biedę ze swoim bachorem, a 500 nie przysługuje i żal grubą doopę ściska.

Gość gość
Autorka ma rację to już jest totalna paranoja i ta wariatka może być niebezpieczna!

Gość gość
Gada, że wszyscy muszą robić na cudze dzieci, ale sama to chyba nie pracuję, bo wiecznie na kafe musi siedzieć. Prawie w każdym wątku to jej 3, 4 lub 5 wpis. Dziwne, że w tym temacie nic nie pisze. Widać zatkało kakao hahaha :D

Gość gość
Gada, że wszyscy muszą robić na cudze dzieci, ale sama to chyba nie pracuję, bo wiecznie na kafe musi siedzieć. Prawie w każdym wątku to jej 3, 4 lub 5 wpis. Dziwne, że w tym temacie nic nie pisze. Widać zatkało kakao hahaha :D

Gość gość
22.34 Może siedzi w domu i jest na rencie z racji tego, że ma problemy psychiczne.

Gość gość
Ja ją widzę tak Po 50 Chuda jak śmierć na chorągwi Krótkie tłuste włosy z odrostami Bluzka z cekinami, rybaczki i zdeptane klapki Wieczny szlug w pomarszczonym szczurzym i złośliwym ryju Braki w uzębieniu Rozwiedziona 3 razy, bo każdy facet ucieknie od psycholki Bezdzietna lub dzieci nie chcą znać matki psychopatki Sąsiedzi uciekają, bo zaczepia zachrypłym głosem "panie co te cholerne pisowskie znów wymyślili ja pieprzę...."

Gość gość
Hehehe dobre dodałabym jeszcze Ogólna wiedza w zarysie z tefałenu głównie Wykształcenie podstawowe

Gość gość
Hahaha ha coś w tym jest

Gość gość
Ciekawe czemu w tym temacie nie wypowie się prostaczka...

Gość gość
Zgadzam się ze to jakaś zła osoba ale najpierw popatrzcie na siebie. W tym wątku zachowujecie się jak ona :/ wyzwiska, obelgi... Ludzie opanujcie sie

Gość gość
Bo do chamstwa trzeba z chamstwem :)

Gość gość
Jeśli to jest stara baba na emeryturze to niech sobie pisze ile chce . Alee jak ona ma jedno dziecko i tak gada mu o 500 + , o tym ze jest sam i na niego nic nie dostaje to juz śmieszne nie jest . Jak dla mnie to osoby które zajmują sie tym forum powinny jej wpisy zgłosić na policje zeby ktos sprawdził czy ona nie znęca sie nad swoim jedynakiem . Ludzi rożne piszą tutaj głupoty ale jej wpisy zwyczajnie budzą w drugim człowieku jakiś niepokój .

Gość gość
Co szmacisko tu nie szczekasz? Na każdy temat włazisz i wszędzie peesde drzesz! Tu się odezwij!

Gość gość
Mam zamiar wszędzie po niej jechać, bo szmara jedna na każdym wątku w którym coś napisałam i wspomniałam, że mam 3 dzieci to zaraz mnie to indywidum obrażało. Ja nigdy nikogo nie obraziłam w necie, ale teraz mam zamiar, bo z tą zarazą miarka się przebrała!

Gość gość
a ja napisalam kiedys temat dotyczacy kolacji a to szlora standartowo- ja nie jem kolacji bo nie mam 500+ hahahahaha :)

Gość gość
Mała Jagienka miała trafić do hospicjum. Lekarze uratowali jej życie .......... na 500+ mają a tu n nawet wykorzystują bardzo chore dziecko do żebrania o pieniądze, wstyd, zgroza

Gość gość
Dokładnie, ona nic nie ma, nigdzie nie może jechać, nie może sobie kupić do żarcia tego czy tamtego itd. bo NIE MA 500 + Ona jest psychiczna i do tego niedołęga życiowa, skoro nie stać jej na podstawowe rzeczy. Jak ona żyła przed 500 plus?

Gość gość
Skąd wiesz, że zielińska pobiera 500?

Gość gość
Prezes NFZ chce podnieść nam składki! Długie kolejki do lekarzy specjalistów i na zabiegi to zmora Polaków! Choć uchwalono ustawę zwiększającą stopniowo nakłady na służbę zdrowia, szybko lepiej nie będzie. Prezes NFZ Andrzej Jacyna ma jednak sposób, na to jak poprawić sytuację pacjentów. Jak? Jeszcze głębiej sięgnąć nam do kieszeni i podnieść składkę zdrowotną.

Gość gość
Faktycznie jeśli ta poj/ebka ma dziecko to ono ma przechlapane życie, może byłoby trzeba gdzieś zgłosić jej wpisy, niech się opieka społeczna zainteresuje.

Gość gość
Prezes NFZ chce podnieść nam składki! Długie kolejki do lekarzy specjalistów i na zabiegi to zmora Polaków! Choć uchwalono ustawę zwiększającą stopniowo nakłady na służbę zdrowia, szybko lepiej nie będzie. Prezes NFZ Andrzej Jacyna ma jednak sposób, na to jak poprawić sytuację pacjentów. Jak? Jeszcze głębiej sięgnąć nam do kieszeni i podnieść składkę zdrowotną. To ta wariatka pisze?