Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia2525

Mąż wstawił moje zdjęcia na portal randkowy

Polecane posty

Mój mąż wstawił moje zdjęcia na portal randkowy i wysyłał je mężczyznom, rozmawiając z nimi. Zawsze miał obsesję na punkcie tego jak niby mu sie podobam ... mimo, że przeprasza i żałuje...ja nie mogę się z tym pogodzić. Tłumaczy to bardzo powierzchownie...jako, że lubi sie mną chwalic...jest to dla mnie obrzydliwe. Pomóżcie.

Gość gość
a jakie to byly zdjecia?

Odważniejsze, wysyłałam czasem mężowi... nigdy bym nie pomyślała, że coś takiego może mi zrobić.

Na żadnym, zostały usunięte. Proszę o poważnych rozmówców, a nie komediantów.

Gość gość
Czemu żałujesz mu. Jeśli to go podnieca to tylko możesz skorzystać na tym...

Gość gość
Chore, jak można coś takiego wgl zrobić?? Kurde, strach się z kimś wiązać i wysyłać fotki, bo nie wiadomo co mu odbije... Po cholere gada z innymi facetami???? Co mu to ma dać?

Gość gość
Nawet mężowi nie można ufać w takich kwestiach. Skąd wiesz czy nie siedzi nocami na forach takie jak to wysyłając albo otrzymując zdjęcia od napalonych c***a za dnia udaje przykładnego katolika. Przywal mu w łeb.

Gość gość
Mój chłopak tez miał obsesje mojego wyglądu, po 4 latach odkryłam, ze wymieniał moje gole zdjęcia z innymi osobami w internecie... to choroba i on przeszedł terapie. Oczywiście to był powód naszego rozstania i dalej się nim brzydze. to był cios, który zniszczył mnie psychicznie i mimo, ze minęły 2 lata ciagle o tym myśle i nie mogę dalej uwierzyć, ze ktoś, komu tak ufałam mógł mnie tak wykorzystać. Lepiej dobrze poszperaj w historii komputera...

Nie wiem co dalej robić, czy dać szanse pod warunkiem, że przejdzie terapię?

Gość gość
Daj spokój. A gdyby chciał ci wylizać tzipkę to też byś wysyłała go na terapię?

Gość gość
Przecież to prowo etatowej Kafe. Te trzykropki i nik - imie z cyframi.

Gość gość
Jak mąż wystawia zdjęcia żony to podświadomie chce żeby ją ktoś wy/ru/chał. Najczęściej wtedy kiedy będzie mógł to widzieć. To też swego rodzaju przyjemność.

Gość stale_ciekawska
Sylwia - Twój mąż musi się leczyć,bo to co robi,jest chore.

Gość stale_ciekawska
Sylwia - to co robi Twój mąż jest chore.

Gość gość
21. 10 ale z ciebie histeryczka, przeszedł terapie starał sie to choroba rodzaj zboczenia spaczenia ,a nie ze cie nie kocha ,a ty rzucasz sie w nienawisci

Gość gość
Dlaczego chore? Błąd zrobił tylko, że nie uzgodnił wcześniej z żoną.

Gość gość
Taaaa, najlepiej go od razu wykastrować. Nie chcesz, może inna będzie chciała zaspakajać jego fantazje.

Jeżeli ktoś ma takie fantazje, to powinien brać to pod uwagę przed wzięciem ślubu z osobą o której wie, że takich fantazji nie ma. A nie wszystko ukrywać i za plecami żony robić takie rzeczy

Gość gość
Rozwiedź się i daj mu żyć. Może znajdzie bardziej odpowiednią i wyrozumiałą partnerkę.

Gość gość
Jesteście jak te pijawki, przysysacie się do portfela. A kiedy facet ma ochotę na eksperymenty to święte oburzenie. Ma gościu wybujałą fantazję i zamiast mu towarzyszyć, eksplorować nowe obszary seksu to wysyła go do psychologa. Wstyd.

Gość gośćsylwias
to jest chore!ja bym zatłukła dziada i z mety rozwód!wasze wpisy do autorki są żenujące.

Gość gość
Zrób mu na złość i sama teraz też nam wyślij. Potem pokaż mężowi i powiedz, że chłopaki z kafe zjeżdżają pod nie, czy jest zadowolony?

Gość gośćsylwias
21.26 też tak uważam.,,i nie pisz że cie kocha bo to koło miłości nie stało..normalny facet nie robi takich rzeczy.

Gość gośćsylwias
21.46 ona jemu???????? chyba on jej bo widać że psychol i świr!

Gość gość
Witaj imienniczko, twój mąż jest dziwny, skoro jesteście malzenstwem to powinien znać Cię na tyle żeby wiedzieć że to co zrobił odbierzesz jako świństwo, chyba bym odpoczela od niego trochę i zastanowila się czy w ogóle jest sens dawać mu kolejna szanse, niewiem czy wybaczylabym takie coś ale na pewno bym do seksuologa męża zaciagnela

Gość gośćsylwias
ty mówisz do mnie? czy ja o czymś nie wiem?

Gość gośćsylwias
autorko chwalić? ja myślę że on chciał cię po prostu w jakieś goofno wrobić żeby mieć pretekst do rozstania bo pewnie ma szmatę na boku i na rękę byłoby mu żeby ktoś się tobą zaczął interesować,ja to znam na wylot...choć nie zdziwiłoby mnie gdyby np ta jego szmaciura to zrobiła.