Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona Morawieckiego

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłyście ze Premier Morawiecki zawsze jest sam ? Dlaczego nigdy nie towarzyszy mu zona ?

Gość gość
Pytanie dlaczego miałaby towarzyszyć? To nie jest pierwsza dama.

Gość gość
bo się pewnie nie kochają

Gość gość
No ale zona . Troche dziwne, ze praktycznie wszędzie jest sam . Wstydzi sie zony ?

Gość gość
Qrwa ale czego Ty nie rozumiesz. On pracuje ona ma swoją pracę. Który premier wozi się z żoną? Ps. Akurat on nie bardzo ma się czego wstydzić jeżeli chodzi o żonę.

Gość gość
To nie Marcinkiewicz ;)

Gość gość
a widziałaś obok Szydło męża? uważam, że premier to premier a nie prezydent aby wszędzie z żoną/mężem jeździć

Gość gość
Ładna to ona nie jest raczej juz stara wiec może sie wstydzi .

Gość gość
On tez raczej młody nie jest. Zawsze widuje ja bardzo zadbana. On ma swoją pracę ona swoją. Dziwne żeby rzuciła wszystko i leciała pracować na ściance przepraszam na tle flagi albo do pisemna dla pań jak isabel z Brwinowa.

Gość gość
tzn gdzie widujesz?

Gość gość
Merkel też nie pokazuje się z mężem. Po prostu funkcja premiera nie jest reprezentatywna, dlatego żona nie musi się wszędzie pokazywać. Morawieccy uchodzą za bardzo udane małżeństwo.

Gość gość
W różnych miejscach. Np. W sklepie.

Gość gość
Nie jestem autorką posta wyżej, ale mieszkam we Wrocławiu i też mi się zdarzało widzieć np Schetynę w galerii handlowej czy Morawieckich, jak Mateusz nie był jeszcze premierem. To nie jest takie dziwne widzieć osobę publiczną na ulicy dużego miasta.

Gość gość
Poczytajcie o relacjach w jego rodzinie jak był dzieckiem to może być klucz....

Gość gość
a może on tak jak tatuś, ma żonę i kochanki, a udają takich bogobojnych ....... ...... " To była jedna z najbardziej skrywanych tajemnic marszałka seniora i posła ruchu Kukiz'15 - Kornela Morawieckiego (74 l.)! Okazuje się, że jego życiem zawładnęło kilka kobiet, które Morawiecki darzy wciąż wielką miłością! - Mam żonę Jadwigę, ale nie jesteśmy razem. Żyję od lat z inną kobietą, Anną. Mamy 22-letniego syna. Jest jeszcze Hanna, z którą zakładałem Solidarność Walczącą. Wszystkie te kobiety bardzo kocham i są mi one bardzo bliskie - wyznaje nam Kornel Morawiecki..."

Gość gość
No Ty pewnie byś p********ila brakować na ściance... Powtórzę to co ktoś inny napisał. Jego żona to nie pierwsza dama. Nie pełni żadnej funkcji w państwie więc nie pokazuje się z nim publicznie . Tak ciężko Ci to wchodzi do tej pustej mozgownicy?

Gość gość
do gość wczoraj - a jeszcze raz ci powtórzę, ze on jest na świeczniku i media pokazują też rodzinę, także widocznie media mają zakazane przez pisowców, media są pisowskie,

Gość gość
a może tak jak tatuś, ma kilka bab, jeżeli tak to co na to pisowce, to jest dobrze, po bożemu, jakoś tatuś z kilkoma babami wam nie przeszkadza

Gość gość
9:39 szczególnie ten jest pisowski... lecz się chora cipciu. Męża szydlowej widziałaś? Albo męża Merkel? Tuskowi miała lekkie parcie na szkło to parę razy ja w gali widziałaś. Schetynowa wpisujesz w tv? Żona to nie dodatek do męża. Ale co swoją domową może o tym wiedzieć.

Gość gość
TVN miało być.

Gość gość
Jednak to dziwne ze na bal gdzie ida same pary pan Morawiecki idzie sam jak kawaler.

Gość gość
Na który bal?