Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego fajny facet gnije ze starą, brzydką, pasożytniczą, zrzdliwą żoną?

Polecane posty

Gość gość
Żonata baba? :D Jaki matoł :D

Gość gość
Jestem młodą dziewczyną :) I chętnie bym pocieszyła mojego znajomego :D

Gość gość
Autorce podoba się ten kolega, chciałaby żeby zaczął ja adorować, może romansik z nim jej się marzy i nie może przebolec ze on ma zone ,,ponizej swojej ligi" i ze mu dnia dobrze. Zajmij się swoim mężem glupiutka jedzo!

Gość gość
Z nią dobrze*

Gość gość
8:35 może i jesteś młoda ale tepa jak młot ,wyobraź sobie że faceci lubią jak kobieta ma coś w głowie a są głupimi trzpiotkami jak ty , ty byś go chętnie pocieszyla ale obawiam się że on za ulomnymi intelektualnie prawdopodobnie nie przepada

Gość gość
Jest kiedyś będziesz stara (bo możliwe że brzydka już jesteś ) szczerze to po twoim stylu mowienia to mam wrażenie , że jesteś jakaś stara zrzedliwa Grażyna a nie młoda dziewczyna , trochę kiepsko jeśli ktoś tak młody jest tak jedzowaty podły i zawistny , a po drugie każdy ma w życiu to na co zasłużył , ciebie super facet nie chce bo widzi z kim ma do czynienia , uwierz lepszą brzydka i stara niż zepsuta i narcystyczna jak ty

Gość gość
Jeżeli gnicie nazywacie dobrym życiem to żal mi was :D

Gość gość
Może dla niego ona jest ładna a ty brzydka , nie pomyslalas o tym że gusta są różne ?

Gość gość
Gnicie? Haha autorko, to tylko Twój wymysł, może on ku twojemu niezadowoleniu uważa się za szczesciarza który ma dobre życie...ojoj jak to boli taka jedze jak Ty :D marzy jej się adoracja i uwielbienie z jego strony, pewnie chętnie zdradzilaby męża z tym kolega a on pewnie. wypatrzony w zone, nic autorce nie proponuje wiec ta pluje jadem z zawiści :D

Gość gość
A może lepiej załóż temat " dlaczego jestem taką cudowna wspaniała miła nikomu źle nie życzę a żaden mnie nie chce " oczywiście ironia ,wytykasz innym ludziom wady a sama masz paskudny charakterek, skoro jesteś taką zaradna że nie jesteś "pasozytem" to po co ci bogaty facet ? Przecież jesteś pewnie kobieta biznesu z fura kasy .... a skoro on jest bogaty to po co mu pracowita ? Może on po prostu nie chce być sam , ja pracuje bo bym oszalala ale jeśli ktoś nie chce odkładać kasy na składkę emerytalną to nie moja sprawa

Gość gość
Autorka nie moze zniesc tego ze ona tak naprawde jest jeszcze ponizej ligi tej "pomoct domowej" I dlatego kolega sie nia nie zaaintersuje. Urojenia sie leczy ulomny kaszalocie :)

Gość gość
Haha :D Dobre jesteście stare dewotki :D że też wasi mężowie się muszą z wami tak męczyć. Współczuję, haha :D

Gość gość
Ty jesteś młoda i nawet teraz nikt się nie chce z tobą męczyć bo widzą że jesteś szajbnieta , ja jestem młoda ale mnie razu jak ktoś jest tak strasznie głupi jak ty

Gość gość
Niestety musze cię uświadomić że ty się zachowujesz nawet dużo gorzej niż stara dewotka, ty masz jakieś ubytki w rozumie

Gość gość
Zadałam tylko kulturalnie pytanie. A zamiast odpowiedzi dostałam tylko wyzwiska i niecenzuralne wypowiedzi nie na temat. To kafe żony maja coś z głową niestety.

Gość gość
Serio ? Nikt cię tu nie wyzywal, to ty wyzywasz od starych brzydkich , i nazywasz ludzi dewotami i jedzami, ty masz duży problem z sobą bo u kogoś wypatrzysz najmniejszy błąd a sama wyzywasz, kpisz , piszesz głupoty i ublizasz, myślę że ty masz większy problem z głową niż kobiety które ci odpisywaly , piszesz że jesteś młoda a zachowujesz się jak stare wredne zawistne babsko, dziękuję za uwagę

Gość gość
być młodym i już się rozkładać/gnić to zgroza :O

Gość gość
Byc jébñietym na glowe jak autorka to zgroza :D

Gość gość
10.33 dokalsnie. Tak Cie zabolalo ze przystojny kolega nie interesuje się Toba i dobrze mu w malzenstwie? Uu zranione ego :D

Gość gość
Zanim kogoś ocenisz popatrz na siebie :) leczenie kompleksów kosztem obrazania kogoś to droga do nikad, zamiast kogoś oceniać popracuj nad sobą

Gość gość
Autorko wýpíeŕdalaj niesympatyczny paszczurze

Gość gość
"Zadałam tylko kulturalnie pytanie. A zamiast odpowiedzi dostałam tylko wyzwiska i niecenzuralne wypowiedzi nie na temat. " X Naprawdę uważasz, że pytanie "dlaczego fajny facet gnije że starą, brzydką, ......." jest kulturalne? A jak te gnicie się u niego objawia- jak część ciała już mu zgniła?

Gość gość
autorka to jakaś zgniła qrwa z patologii

Gość gość
ha ha pesda jej zgniła bo nikt jej nie chce roochać

Gość gość
Napisałam tylko prawdę :) Taką właśnie ma żonę. Identyczne słownictwo i zachowania jak u kafe żon, totalna patologia.

Gość gość
patologia to jesteś ty zgniła, brzydka koorfo, której nikt nie chce :D

Gość gość
Już odpowiadam. Dlatego,że to ich życie i mogą sobie je marnować z kim chcą 🖐️

Gość gość
To się bo spytaj jak masz z tym problem.

Gość gość
Boi się suka, bo w pysk by dostała, gdyby zadała mu takie pytanie, a jego żony by jeszcze poprawiła po mężu :D