Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która z wymienionych opcji jest wg was najlepsza dla prawiczka 33 letniego?

Polecane posty

Gość gość

1) fotka.pl - mam tam kilka wzajemnych polubień. 2) Dziewczyna z su, którą regularnie odwiedzam od 3, może 4 lat i ostatnio coraz bardziej zacieśniam z nią relację i opowiedziałęm jej o sytuacjach z mojego życia, o których normalnie ludziom nie opowiadam. Co do spotkania w realu, wstępnie jest na tak, ale problem jest taki, że ona jest z środka kraju, a ja z krańca kraju. 3) Była znajoma z pracy (sprzed paru lat). Dawała mi wtedy sygnały niewerbalne (skupiałą na mnie wzrok i uśmiechała się) i parę razy zagadała. Ja jednak byłem wtedy zbyt nieśmiały i miałem za dużo problemów, żeby odbić piłeczkę. Widziałem ją ostatnio na mieście, to mnie nie poznała. Spieszyła się, było widać, bo zapierdzielała, jak motorek. 4) prostytutka - wytypowałem wstępnie kilka panienek z roksy, do dwóch zdarzyło mi się zadzwonić i pogadać. 5) czaty - W 2013 spotkałem się z kilkoma dziewczynami poznanymi na wirtualnej i interii. Było miło, ale skończyło się na jednym spotkaniu. Z dwiema trochę gadałem potem sms-owo i na gg, ale summa summarum kontakty się urwały. Z resztą jedna z nich zdo mnie napisała coś bardzo dziwnego, jakby klepki jej się przestawiały...

Gość gość
O kur... Idź na d***** ale jeszcze dziś!

Gość gość
Dzisiaj kasy nie mam na takowe przedsięwzięcie

Gość gość
Numer 3 - dziewczyna potrafiła dać znak, zagadać, czyli była zainteresowana i nie księżniczkowała. Warto.

Gość gość
09:55 - Z nią jest ten problem, że nie mam kontaktu z nią, a nie mieszkamy w wiosce, tylko mieście liczącym prawie 700 tys mieszkańców, więc.... rachunek prawdopodobieństwa robi swoje. Przypadkiem znalazłem ją na FB, ale ona nie wie, że znam jej personalia. Boję się tam do niej odzywać, żeby jakiego przypału z tego nie było. Z resztą, są przesłanki wskazujące na to, że ma już fagasa...

Gość gość
Co robiłeś przez 3 lata z dziewczyną SU że jej nie wyroochałeś?

Gość gość
11:08 - Odwiedzałem regularnie raz w miesiącu, raz w tygodniu, z paroma miechami przerwy. Ale ostatnio wchodzę praktycznie codziennie. Z resztą, ona zaczęła pisać do mnie pierwsza wiadomości, kiedy dużej mnie nie ma. Pyta się wtedy "gdzie mnie wcięło"

Gość gość
Z resztą ona mówiła cały czas, że nie spotyka się w realu, ale tak z dwa miechy temu się jej odmieniło...

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
chopie!!! daj se siana!!! idź na browara!!!

Gość gość
psa sobie kup, albo kota, jak jaro...

Gość gość
nie e e! dawaj d**y na lewo i na prawo jak E

Gość gość
18:22 - D**y to daje cwelisko jakie, anie chłop zdrowy

Gość gość
idź do biura matrymonialnego

Gość gość
Co to jest Su? Ktoś powie.

Gość gość
18:46 x Taki portal na którym dziewczynki (głównie, ale nie tylko) się rozbierają za żetoniki. SU to skrót od s/h/o/w/u/p/./t/v